-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın cnm şuan 10. haftandaysan 11 olmaz 10 we 10+6 arası demek yani 7 gn snr 11 e başlıcan nasipse bnde 11 e başladım mesela

hımm tamam canım sağolasın...:))) 2 hafta sonra doktor yolu görünüyor bana ay çok sabırsızım...:66::66::66:

Kızlar selam , bilgisayarım bozuk , giremiyorum çok fazla , geçmişte baya kalabalık , okuyamadım ....
Umarım tüm bebişler ve annişler iyidir ....Perşembe randevumuz var , iple çekiyorum valla bi gitsekte görsek diye :)) Bu arada diyetisyene gittim ben , yine kilo almışım :(( Allah sonumu hayretsin ... Şişlikler için ne yapmam gerekir diye sordum (knmhtp senle konuşmuştuk canım ...), extra bişey yapamazmışız , yani hamile değilken değişik çaylar falan iç dyodu ii geliodu , ama şimdi tek yapılacak şey hazır gıdalardan uzak dur dedi , asitli gıdalar( turşu , portakal , ...) yeme dedi ...Ben zaten asitli şeyler yemiyorum çok uzun süredir , hazır gıdaların neredeyse % 80nini kestim , yani herşeyin doğalını tüketmeye çalışıyorum mesela sütü sade içemiodum nesquikle içiodum artık balla içiorum , 3 gündür uyguluyorum ama baya işe yaradı , bide günde 20-25 dk yürüyorum ama tempolu değil,yavaş yavaş , baya iyi geldi ...Şişlik ve gaz sıkıntısı olan arkadaşlarında haberi olsun istedim , ben çok fenaydım çünkü şimdi daha iiyim .....

kızlar birşey sorcam bu konuda kafam karışıyor biraz şimdi netten 10. hafta diye yazdığımda 9+0-9+6 diye gösteriyor yani 10. hafta bitmiş mi oluyor....şimdi ben 11. haftadamıyım.....:27:
Dr bana 11. haftadasın, 10u bitirdin dedi canım kafan karışmasın 11. haftadayız :66::66::52:

çok karışık bir hesap bu yaaa...sen ikili test için ne zaman gideceksin canım....

Ben de tesadüfen bugun sordum, merak ediyordum aklıma geldi :8:
10+0 10+6 arası 11. haftanın içinde oluyorsun dedi.

2li test için ne zaman gideceğimi öğleden sonra söyleyecek,
tahlil sonuçlarımı göstercem hem de bebişe bakcak :66::66:

çok karışık bir hesap bu yaaa...sen ikili test için ne zaman gideceksin canım....

Canım en son gittiğimde dr. bana 10. haftanı doldurunca gel, randevunu ona göre al dedi ...10 hafta dolunca 11. haftaya geçmiş sayılıyoruz heralde , çünkü nette 2li test 11-14 arası yapılır diyo ...

Ben de tesadüfen bugun sordum, merak ediyordum aklıma geldi :8:
10+0 10+6 arası 11. haftanın içinde oluyorsun dedi.

2li test için ne zaman gideceğimi öğleden sonra söyleyecek,
tahlil sonuçlarımı göstercem hem de bebişe bakcak :66::66:

hayırlı haberlerle gelirsin inş canım...bende 2 hafta sonrasında düşünüyordum ama ilerimi alsam acep ne yapsam...:)))) neyse sana söylediğinde sende bana söylersin...:64:

hayırlı haberlerle gelirsin inş canım...bende 2 hafta sonrasında düşünüyordum ama ilerimi alsam acep ne yapsam...:)))) neyse sana söylediğinde sende bana söylersin...:64:

Daha ileri olmaz çünkü bana sağlık ocağındaki hemşirenin verdiği kartta 24 ocak yazıyor ki o doktordan 2 gün eksik hesaplıyor. Ya 22si ya 24ü diyecek..
Ben yine netleşince söylerim canım.. :6:

Daha ileri olmaz çünkü bana sağlık ocağındaki hemşirenin verdiği kartta 24 ocak yazıyor ki o doktordan 2 gün eksik hesaplıyor. Ya 22si ya 24ü diyecek..
Ben yine netleşince söylerim canım.. :6:

ilerimi yazmışım şaşkınım şaşkın...:52::52:
geri mi alsam diye yazcaktım....senin tarihe göre bende giderim yakınız nasılsa.....:64:

Kızlar selam , bilgisayarım bozuk , giremiyorum çok fazla , geçmişte baya kalabalık , okuyamadım ....
Umarım tüm bebişler ve annişler iyidir ....Perşembe randevumuz var , iple çekiyorum valla bi gitsekte görsek diye :)) Bu arada diyetisyene gittim ben , yine kilo almışım :(( Allah sonumu hayretsin ... Şişlikler için ne yapmam gerekir diye sordum (knmhtp senle konuşmuştuk canım ...), extra bişey yapamazmışız , yani hamile değilken değişik çaylar falan iç dyodu ii geliodu , ama şimdi tek yapılacak şey hazır gıdalardan uzak dur dedi , asitli gıdalar( turşu , portakal , ...) yeme dedi ...Ben zaten asitli şeyler yemiyorum çok uzun süredir , hazır gıdaların neredeyse % 80nini kestim , yani herşeyin doğalını tüketmeye çalışıyorum mesela sütü sade içemiodum nesquikle içiodum artık balla içiorum , 3 gündür uyguluyorum ama baya işe yaradı , bide günde 20-25 dk yürüyorum ama tempolu değil,yavaş yavaş , baya iyi geldi ...Şişlik ve gaz sıkıntısı olan arkadaşlarında haberi olsun istedim , ben çok fenaydım çünkü şimdi daha iiyim .....

teşekkür ederim osgheme ama ben portakal çok yiyorum o işi ne yapacağız bilmyorum.

slm kızlar yarın gitcem bende doktora 2li test yapılcak çok heyecanlıyım bebişimi görcem. çok özlemiştim onu en son gittiğimde 9,4 mm idi 1 cm bile değildi şimdi parmak çocuk olmuştur dimi :1:

ay bakmadığım günleri okuyayım dedim hamile sabırsızlığı başlamış bende:21:öyle bir sabırsızlık türü mü varmış ki:9: okumadım dolayısıyla :50:
sadece bayanseymanın geceliği dikktimi çekti çok da hoşuma gitti özellikle göğüs kısmı. güle güle giy bayanseyma...:66:

ay sorma cnm
salak salak giydim gezdim evde
sonunda sinirlendim çıkardım eşortmanlı şeymaya geri döndüm
aman bu erkekler bi b...ktan anlamıyor:47:

arkadaşlar benim profil resmim görünüyor mu?
ben göremiyorum da..

çok datlı görünüyor hemdee

HERKESEE iyi öğlenler anneler.......
nasılsınız ay
içim sıkılıyor bugün
ağlayasım var
of
zaten abuk subuk bişiye ağladım akşam
eşime kızdım aç yattım çok sinir bozucuu
:63:

ay sorma cnm

nasılsınız ay
içim sıkılıyor bugün
ağlayasım var
of

eşine kız ama sakın aç yatma... açlık mide bulantısını tetiklio halsizlik yapıyoo gerekirse eşini bırak ha sanki bu daha ii bi çözüm.:66:

teşekkür ederim osgheme ama ben portakal çok yiyorum o işi ne yapacağız bilmyorum.

Ben portakalı 6. haftamda direk kestim , beni çok fena yaptı , hiçbişeye benemiyodu yani , sordum o amn ilk dediği şey portakalı hemen kes dedi , baya rahatlamıştım ama canında istiyosa ye tabi , ben istese bile o günlerim gelio aklıma vageçiyorum....

Ben portakalı 6. haftamda direk kestim , beni çok fena yaptı , hiçbişeye benemiyodu yani , sordum o amn ilk dediği şey portakalı hemen kes dedi , baya rahatlamıştım ama canında istiyosa ye tabi , ben istese bile o günlerim gelio aklıma vageçiyorum....

c vitamini işte... ne bileyim kışın en güzel meyvesi gibi geliyor bana yiyorum... daha fazla kilo almamışım henüz gene 2 kilo aldığım haldeyim ama göğüslerim büyüdü çamaşır değişimine gideceğim.:26:

ay sorma cnm

nasılsınız ay
içim sıkılıyor bugün
ağlayasım var
of

İyi öğlenler canım...

sen delirdin mi ? :))) niye aç yatıyosun, eşimle küssem bile oh mis gibi yemeğimi yerim öyle yatarım sonra bakarım ki gizlice mutfakta yemek yiyor :1:

hele de hamileyiz zaten sakın aç yatma, bebek isyan eder, anneee gönder ordan mangalları yemekleri :9:

Back