-----2010 KASIM hamişleri----

iyi akşamlar; ama niye tahmin etmiyo ki dr un bayağı büyümüş senin ki..

Cinsiyeti için ne diyosunuz dedim :) 4.ay diyorum dedi bakalım 1 Şubat düşünüyorum nasipse :) Aslında çok merak etmiyorum yoksa bu hafta başka bir doktora giderdim ama herşeyi yavaş yavaş sindire sindire yaşamak istiyorum, hamileliğimin tadını çıkarıyorum, öyle herşey bi anda olsun bitsin 15 Temmiz hemen gelsin istemiyorum zaten 1 çocuk düşünüyorum bu da 1 hamilelik demek bi daha bu duyguları yaşamıyacağım için keyfini çıkarıyorum :))

Cinsiyeti için ne diyosunuz dedim :) 4.ay diyorum dedi bakalım 1 Şubat düşünüyorum nasipse :) Aslında çok merak etmiyorum yoksa bu hafta başka bir doktora giderdim ama herşeyi yavaş yavaş sindire sindire yaşamak istiyorum, hamileliğimin tadını çıkarıyorum, öyle herşey bi anda olsun bitsin 15 Temmiz hemen gelsin istemiyorum zaten 1 çocuk düşünüyorum bu da 1 hamilelik demek bi daha bu duyguları yaşamıyacağım için keyfini çıkarıyorum :))

çok doğru söylüyorsun..
her anın tadını çıkarmak lazım.
ama cinsiyet belli olunca insan kızım yada oğlum der alışır ne güzelll...

20 eylül 1981 doğumluyum kasımda gebe kaldım kızı gösteriyor gebelik.org daki

benimkide erkek gösterio... sata göre de hamile kaldığım aya göre de ama ben hamilelik ayımı dikkate alıyorum... etkilendim ben açıkcası kız derse şaşıracağım ama kız çocuğunu hep çok severler ya ben de onlardanım... neyse çin takvimleri tutarsa seninkini de ayrı yere severiz :9:

benimkide erkek gösterio... sata göre de hamile kaldığım aya göre de ama ben hamilelik ayımı dikkate alıyorum... etkilendim ben açıkcası kız derse şaşıracağım ama kız çocuğunu hep çok severler ya ben de onlardanım... neyse çin takvimleri tutarsa seninkini de ayrı yere severiz :9:

:)) yaa ben yaa bennn nasıl bayılıyorum kızlara anlatamam sana..
ama kız çocuklarda bana bayılıyo
hayırlısı bakalım Allah bizlere ne nasip edecek

Cinsiyet belli olsa direk alışverişe çıkacam :1::1:
O sebeple çevremdekiler aceleye gerek yok falan diye yatıştırmaya çalışıyor :1:

:)) yaa ben yaa bennn nasıl bayılıyorum kızlara anlatamam sana..
ama kız çocuklarda bana bayılıyo
hayırlısı bakalım Allah bizlere ne nasip edecek

hayırlısını eylesin önemli olan o...
rus takvimi de bana erkek verdi... önce yazının kız oldğunu idda ettim bunu diyen eşim başıma geldi:30:ama meğer erkekmiş...:60:

çok doğru söylüyorsun..
her anın tadını çıkarmak lazım.
ama cinsiyet belli olunca insan kızım yada oğlum der alışır ne güzelll...

Evet bu konuda eşim çok bocalıyo , severken bazen oğluş yada kızım diyoo :)) ben daha pratik formüller ürettim fındık, fıstık, lokum, tatlış, güzel meleğim isimleriyle seviyorum :)))

her türlü erkek kurtuluş yok senlen bana zelicka:27:ay kuzum sağlıklı ahlaklı olsun da erkek kız ne farkeder? ama eşim pek erkek yandaşı ona kızıp doğsun boncuğunu sokacam gözüne dedim:41:

:)))) canım aynen öyle, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, bana anne demeye başlasın.... ayyy canım bebeğim... başka bir şey istemiyorum, inşallah önce anne der, baba'yı sonra desin :))))

:)))) canım aynen öyle, hayırlısı olsun, sağlıklı olsun, bana anne demeye başlasın.... ayyy canım bebeğim... başka bir şey istemiyorum, inşallah önce anne der, baba'yı sonra desin :))))

enemm bir de bu sorunlarımız olacak... :26: ayy daha neler neler konuşup şöyle oldu böyle oldu diyeceğiz... annelik ömürlük bir süreç bitmez ki :5:ay çok duygulandımmm yaa girdik artık bu yola her türlü anneyiz Allahın izniyle:43:

kızlar benim uykum geldi..
sabah da işe gideceğim.
size iyi sohbetler.
yarın okurum yazdıklarınızı
hepinize iyi uykular..

enemm bir de bu sorunlarımız olacak... :26: ayy daha neler neler konuşup şöyle oldu böyle oldu diyeceğiz... annelik ömürlük bir süreç bitmez ki :5:ay çok duygulandımmm yaa girdik artık bu yola her türlü anneyiz Allahın izniyle:43:

evet.... Allah lütfetti...şükürler olsun... bize bu duyguyu yaşamayı nasip etti, Allah isteyen herkese versin inşallahhh Amin...

Çok farklı, bambaşka bir duygu, kimbilir doğduğu zaman neler hissedicez...

Usg'de görüyorum, yüzümde salakça bir gülümseme...sonra bütün gün usg resmine bakıp gülümseme...

Ama önce anne desin :)))

Back