• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bayanseyma sende mi kocanın koksundan tiksinenlerdensin yoksa mis kokulu mu sahiden?

öyle mi derler? bir zamanlar yani bundan 2 sene önce annemin giyim üzerine bir mağazası vardı orda hep bebek kıyafetleri ayırmıştı zamanında çocuklarımız olursa vermek üzere. yenidoğan zıbınları tulumları atletleri falan... :48: öyle ufak tefeği var bile ananesinde ee yeni modaya uygun bişiler de nasılsa son aylarda da olsa alınır diyorum...

evet öyle derler, bebeğe önce don alın, donansın diye, ilk yıkama suyuna altın atın sarılık olmasın, bebek güzel olsun diye... :))) annem yeğenlerime hep öyle yaptı, 2 tatlı yeğenim var :)))

evet öyle derler, bebeğe önce don alın, donansın diye, ilk yıkama suyuna altın atın sarılık olmasın, bebek güzel olsun diye... :))) annem yeğenlerime hep öyle yaptı, 2 tatlı yeğenim var :)))

altın diosun dimi? eneee altın atarsak zengin de olabilir :66:dur bakalım benim annemde de vardır öyle cevherler büyük çocuk olduğum için denek kuzucum olcak sanırım.

merak etme
adama illallah ettirince
beyefendide desen
suratınada bakmasan gelmiyorlar cnm:52::51:

:))) sen adama baya illallah ettirmişsin o zaman :4:

heheheh evet zelickacım
illallah ettiriyorum arada:))

bayanseyma sende mi kocanın koksundan tiksinenlerdensin yoksa mis kokulu mu sahiden?

yoo hiç tiksinmedim
çok severim
kocimi koklamayı
kokusuyla uyumayı :69:
ben kocimden hiç tiksinmedim çok şükür hamilelikte
tiksinen varmı??

BU ARADA KIZLAR BİRŞEY SORUCAM SİZE.........
eşim yılbaşında çok güzel bir kolye almış bana
ben ise birşey alamadım
mahcup oldum yaaaw:(((

şimdi sevgililer gününe birşey almam lazımm

:69::69::69:SEVGİLİLER GÜNÜNE:69::69::69:

birşey almayı düşünen varmı
neler almayı planlıyorsunuz
FİKİRLERİNİZİ yazarmısınız
karar veremiyorumda
ona göre karar verip para
biriktirmeliyimmm
:16:

her türlü ben bişiler almaya 6. aydan sonra başlayacağım... :1: öyle erkenden almak pek istemiyorum Allah göstermesin tabi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım kuzularımızı da.:nazar:

Bencede en güzeli 6.-7. aydan sonra bişeyler almak . Ama cinsiyeti belli olsaydı bakardık en azından :)))

Eşinin kokusundan tiksinen var mıdır ki :27:

Ben eşimi koklamadan uyuyamam,:69: haaa küsken, kıçım bile kıçına değmeyecek o ayrı, yatağın en sonunda kıvrılmış, nerdeyse düşecek biçimde yatıyorum :9:

Son düzenleme:
altın diosun dimi? eneee altın atarsak zengin de olabilir :66:dur bakalım benim annemde de vardır öyle cevherler büyük çocuk olduğum için denek kuzucum olcak sanırım.

Ben geçen gün ablama dedim ki, abla ver bu sefer ben değiştireyim altını, hem öğrenmiş olurum dedim, yok öyle yağma, bebeğim denek mi dedi, ben ilkinde öğrendim, sen de öğrenirsin dedi :)))

ama yeğenimin altını değiştirdim yine de, annem yıkarken de gözlemledim, 3 aşşağı 5 yukarı, biraz öğrendim:emir_bebek:

heheheh evet zelickacım

yoo hiç tiksinmedim
çok severim
kocimi koklamayı
tiksinen varmı??

ben ise birşey alamadım

karar veremiyorumda
biriktirmeliyimmm
valla ben sevgililer günü mantığını çok sevmiyorum 12 martta tanışma yıldönümüz var o zamana alırım bişiler diyorum ben saksı çiçeği düşünüyorum eşim çiçekleri çok sever.

Ben eşimi koklamadan uyuyamam,:69: haaa küsken, kıçım bile kıçına değmeyecek o ayrı, yatağın en sonunda kıvrılmış, nerdeyse düşecek biçimde yatıyorum :9:

evtt ben.... midem bulanıyorsa onun kokusundan da bulanıyorum ki ben de onun kokusunu çok severdim özellikle de flört döneminde tşörtlerini falan giymeye bayılrdım kokusunu alacağım die.ama bazen uzak dur kötü kokuyosun diorum oda kendini koklayıp halbukim çok da güzel kokuyorum ama dio.

heheheh evet zelickacım

yoo hiç tiksinmedim
çok severim
kocimi koklamayı
tiksinen varmı??

ben ise birşey alamadım

karar veremiyorumda
biriktirmeliyimmm

Canım ben beşiktaş forması alacağım... onu en mutlu edecek şeyler, maç, elektronik eşyalar :))) geçen sevgililer günü, yazıcı almıştım, çok mutlu olmuştu, ondan önceki sene saat almıştım, bir kere kolunda görmedim, en iyisi sevdiği şeyleri almak...

hahahaha
al bendende okadar....

valla ben sevgililer günü mantığını çok sevmiyorum 12 martta tanışma yıldönümüz var o zamana alırım bişiler diyorum ben saksı çiçeği düşünüyorum eşim çiçekleri çok sever.

evtt ben.... midem bulanıyorsa onun kokusundan da bulanıyorum ki ben de onun kokusunu çok severdim özellikle de flört döneminde tşörtlerini falan giymeye bayılrdım kokusunu alacağım die.ama bazen uzak dur kötü kokuyosun diorum oda kendini koklayıp halbukim çok da güzel kokuyorum ama dio.

Öyle deme kısss alınır...

Valla bende tiksiniyorum ara sıra , hamilelikten önce bende öyleydim , onun kokusunu duymadan uyuyamazdım ama şimdi bazen çok kötü oluyorum , yazık çokta alınıyo aşkım ama napim :(((

Valla bende tiksiniyorum ara sıra , hamilelikten önce bende öyleydim , onun kokusunu duymadan uyuyamazdım ama şimdi bazen çok kötü oluyorum , yazık çokta alınıyo aşkım ama napim :(((

alındığında ona eskiyi anlat eskiden çok sevdiğini ama bu senin bebeğin yaptı beni byle falan de :1:onlar da bunlara katlanacaklar napalım.

Canım zor bir durum olsa gerek...

Hatta bir gün su çok kötü kokuyor balık gibi dedim, sonra yatarken aşkım bende kokuyormuyum dedi, hayır tabiki ne demek o dedim, mutlu oldu...

Kötü bir durum, elde değil, ama geçici bir durum Allah'tan...

Son düzenleme:

çiçekmi çok ilginçç gerçekten
güzelmiş

bende bayılırdım nişanlı zamanlarımızdaa bizde kalırdı
sonra sabah işe giderken pijamalarını çıkarır
bende üst pijamasına sarılır koklaya koklaya uyurdum :)
aay
ozamanlarda bir başka güzeldi)

Canım ben beşiktaş forması alacağım... onu en mutlu edecek şeyler, maç, elektronik eşyalar :))) geçen sevgililer günü, yazıcı almıştım, çok mutlu olmuştu, ondan önceki sene saat almıştım, bir kere kolunda görmedim, en iyisi sevdiği şeyleri almak...

aaaaaaa
bende saat düşündüm
ama
takmassa gıcık olurum:47:
erkeklerede çok birşey yokki ya
kazak -pantolon-kravatla zaten işi olmaz
saat parfüm
off birsürü parfüm doldurdum komidinin üstünü zaten parfüm alsamda
şaşırmas:D
şaşırtmak lazım:D:DD:D:

güzelmiş

aay

aaaaaaa
bende saat düşündüm
ama
takmassa gıcık olurum:47:
erkeklerede çok birşey yokki ya
kazak -pantolon-kravatla zaten işi olmaz
saat parfüm
off birsürü parfüm doldurdum komidinin üstünü zaten parfüm alsamda
şaşırmas:D
şaşırtmak lazım:D:DD:D:

Canım neye ilgisi varsa onlara yönel...

:22:
güzelmiş

aay

Canım neye ilgisi varsa onlara yönel...

oyun tabiyki hehe
ya tam bi çocuk benimki
x box aldı bilirmisiniz bilmem
ben o alana kadar bilmiyordum
oyun konsolu gibi birşey
bir oyunu 160 tl
indirime girince 70lere iniyor
en çok onları almaktan zevk alıyor
ama
bana çok saçma geliyor
okadar para vermek
elektronik dedinizde
o geldi aklıma nedense
birazdaha düşünmem lazım galibaaa:S

:22:
oyun tabiyki hehe
ya tam bi çocuk benimki
x box aldı bilirmisiniz bilmem
ben o alana kadar bilmiyordum
oyun konsolu gibi birşey
bir oyunu 160 tl
indirime girince 70lere iniyor
en çok onları almaktan zevk alıyor
ama
bana çok saçma geliyor
okadar para vermek
elektronik dedinizde
o geldi aklıma nedense
birazdaha düşünmem lazım galibaaa:S

Düşün canım düşün mutlaka aklına bir şey gelecektir...

Back