-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar uzun bir aradan sonra iyi bir kahvatı yaptım, lezzet aldım yahu :)))

Yemekleri de eşim yapmaya başladıktan sonra, daha bir lezzet alır oldum, ağız tadım yavaş yavaş yerine geliyor inşallah :)))

Ama ıspanak, kıyma, muz, ve balığı görmek bile istemiyorum...

Kızlar uzun bir aradan sonra iyi bir kahvatı yaptım, lezzet aldım yahu :)))

Yemekleri de eşim yapmaya başladıktan sonra, daha bir lezzet alır oldum, ağız tadım yavaş yavaş yerine geliyor inşallah :)))

Ama ıspanak, kıyma, muz, ve balığı görmek bile istemiyorum...

ben muzu çok tüketiyorum.... bir de anne karnındaki bebeğin zeka gelişimi için muz gerekli die biliyorum..:10:

ben de normalde çok severdim ama napayım, görünce bile midem kalkıyor...

öyle çok severken nefrete dönüşen yiyecekler benim de tuhafıma gidio,,, nasıl değişebilir bu kadar değil mi? ben de etli şeylere yöneldim... eskiden otobur ben şimdi etli yemekleri daha çok seviyorum sanki.:40:

öyle çok severken nefrete dönüşen yiyecekler benim de tuhafıma gidio,,, nasıl değişebilir bu kadar değil mi? ben de etli şeylere yöneldim... eskiden otobur ben şimdi etli yemekleri daha çok seviyorum sanki.:40:

Ben zaten et yemiyorum ama en azından köfte yiyebiliyordum artık onu da kestim, balık ta yok... nasıl olacak bilmem... kendimi çok zorladım ama yok yiyemiyorum, eşimde canın istemiyorsa zorlama kendini, sonra hiç yiyemezsin diyor...

Ben hiç yemediğim kadar meyve yemeye başladım...

Ben zaten et yemiyorum ama en azından köfte yiyebiliyordum artık onu da kestim, balık ta yok... nasıl olacak bilmem... kendimi çok zorladım ama yok yiyemiyorum, eşimde canın istemiyorsa zorlama kendini, sonra hiç yiyemezsin diyor...

Ben hiç yemediğim kadar meyve yemeye başladım...

bu yemeye başladığın şeylere göre de cinsiyet tahmini yapıolar sitelerde:1: her şeyyin sonunu cinsiyete çıkıyor.

bu yemeye başladığın şeylere göre de cinsiyet tahmini yapıolar sitelerde:1: her şeyyin sonunu cinsiyete çıkıyor.

Canım onlara çok takılmıyorum ben hem erkeğe hem kıza uyuyor :))))

Mesela müstakbel baba anne ile birlikte kilo alırsa erkek diyor, delikanlı fit olan kocam göbüşlenmeye başladı :))))

Ayaklar normalden daha fazla üşürse erkek diyorlar, bunlar var bende mesela, ama meyveye yönelirse kız yazıyor....

Yani o çok inanılır gibi değil....

Bakalım çin takvimi ve rus takvimi tutacak mı, onlara göre bebeğim erkekmiş... görücez az kaldı :)))

Canım onlara çok takılmıyorum ben hem erkeğe hem kıza uyuyor :))))

Mesela müstakbel baba anne ile birlikte kilo alırsa erkek diyor, delikanlı fit olan kocam göbüşlenmeye başladı :))))

Ayaklar normalden daha fazla üşürse erkek diyorlar, bunlar var bende mesela, ama meyveye yönelirse kız yazıyor....

Yani o çok inanılır gibi değil....

Bakalım çin takvimi ve rus takvimi tutacak mı, onlara göre bebeğim erkekmiş... görücez az kaldı :)))

ben onlara da takılıyorum çin rus takvimlerine de takılıyorum... aman önüme gelene inanıyorum... doktor bişi diyene kadar böyle saf saf inanacaım her şeye galiba.

eşine kız ama sakın aç yatma... açlık mide bulantısını tetiklio halsizlik yapıyoo gerekirse eşini bırak ha sanki bu daha ii bi çözüm.:66:

:45:

eşini aç bırak demek istemiştim tuhaf bir anlam yüklenmiş.

hahaha :)
ii çözüm ama zaten kendi hazırlamıştı yemeği
gurur yaptımmm
yemedim yemeklerini
sütümü içtim bebime yetmiştir o
sabah bi kalktım
kahvaltı hazırlamışşş
amaa tabi pas vermedim yinee:63:

İyi öğlenler canım...

sen delirdin mi ? :))) niye aç yatıyosun, eşimle küssem bile oh mis gibi yemeğimi yerim öyle yatarım sonra bakarım ki gizlice mutfakta yemek yiyor :1:

hele de hamileyiz zaten sakın aç yatma, bebek isyan eder, anneee gönder ordan mangalları yemekleri :9:

eşim hazırladığı için yemekleri
gurur yaptım:60:

heeeeeeey
kim muz dedi bakımm:41:

canım muz istedii:39:

neden yazıyorsunuz yediklerinizi:84::84::84:

gurur yaptımmm
yemedim yemeklerini
sabah bi kalktım
kahvaltı hazırlamışşş

kızdığın şey incir çekirdeğini dolduruyormuydu ki? genel de benim doldurmuyorda hassasiyetin cılkını çıkarıyorum da o açıdan sordum.

ben onlara da takılıyorum çin rus takvimlerine de takılıyorum... aman önüme gelene inanıyorum... doktor bişi diyene kadar böyle saf saf inanacaım her şeye galiba.

:))) Zaten öğrenicez ama insan merak ediyor :))

Belli olsa kızım ya da oğlum diye severiz :) Alımlara başlarız, şimdi çiçekli böcekli şeylere yöneliyorum, sonra duruyorum, bir belli olsun bakalım :)))

:))) Zaten öğrenicez ama insan merak ediyor :))

Belli olsa kızım ya da oğlum diye severiz :) Alımlara başlarız, şimdi çiçekli böcekli şeylere yöneliyorum, sonra duruyorum, bir belli olsun bakalım :)))

her türlü ben bişiler almaya 6. aydan sonra başlayacağım... :1: öyle erkenden almak pek istemiyorum Allah göstermesin tabi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım kuzularımızı da.:nazar:

kızdığın şey incir çekirdeğini dolduruyormuydu ki? genel de benim doldurmuyorda hassasiyetin cılkını çıkarıyorum da o açıdan sordum.

ay yok cnm bizim tartışmalarımız saçma sapan şeyleri
büyüterek başlıyor
ben ağlıyorum
işte neden yanıma gelip özür dilemiyor diyorum
ooysaki dayak istiyorum
:57:
ağlancak bişide yok he ortadaa
öyle iştee
deliyiz biz kadınlar
adamların dünya umrunda değil
biz herşeyi
en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruzda düşünüyoruz
sonra kendi kendimizi yiyoruz

ayyyyyyyyyy kızlar demeyin yiyiceklerii:41:

avcumu yalamaktan çukur açılcak he:39::39::39::89:

gurur yaptımmm
yemedim yemeklerini
sabah bi kalktım
kahvaltı hazırlamışşş

ayyy onu yiyip yatmak daha zevkli olurdu kıssss :)))

bir de soğuk soğuk iyi geceler ..... beyefendi diyorum ben kavgalıyken, 2 dk sonra dayanamayıp geliyor :))):9:

ay yok cnm bizim tartışmalarımız saçma sapan şeyleri
büyüterek başlıyor
ben ağlıyorum
işte neden yanıma gelip özür dilemiyor diyorum
ooysaki dayak istiyorum
:57:
ağlancak bişide yok he ortadaa
öyle iştee
deliyiz biz kadınlar
adamların dünya umrunda değil
biz herşeyi
en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruzda düşünüyoruz
sonra kendi kendimizi yiyoruz

ayyyyyyyyyy kızlar demeyin yiyiceklerii:41:

avcumu yalamaktan çukur açılcak he:39::39::39::89:

:9:
ben de öyle olur olmaz şeyleri takıyorum ama ben hamilelikten öncede böyleydim kuruntulu başak burcuyum işte...:43:zırlak, ağlak.... sakin rahat olabilsek keşke keşke:92::74:

her türlü ben bişiler almaya 6. aydan sonra başlayacağım... :1: öyle erkenden almak pek istemiyorum Allah göstermesin tabi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım kuzularımızı da.:nazar:

Evet bende öyle düşünüyorum....

Önce don alın bebeklerinize, donansın diye :)))

ayyy onu yiyip yatmak daha zevkli olurdu kıssss :)))

bir de soğuk soğuk iyi geceler ..... beyefendi diyorum ben kavgalıyken, 2 dk sonra dayanamayıp geliyor :))):9:

merak etme
adama illallah ettirince
beyefendide desen
suratınada bakmasan gelmiyorlar cnm:52::51:

:9:
ben de öyle olur olmaz şeyleri takıyorum ama ben hamilelikten öncede böyleydim kuruntulu başak burcuyum işte...:43:zırlak, ağlak.... sakin rahat olabilsek keşke keşke:92::74:

ayyy sorma yaa
nie bu başaklar böyleyiz
hofff
çok takıntılıyız ya:59:

Evet bende öyle düşünüyorum....

Önce don alın bebeklerinize, donansın diye :)))

öyle mi derler? bir zamanlar yani bundan 2 sene önce annemin giyim üzerine bir mağazası vardı orda hep bebek kıyafetleri ayırmıştı zamanında çocuklarımız olursa vermek üzere. yenidoğan zıbınları tulumları atletleri falan... :48: öyle ufak tefeği var bile ananesinde ee yeni modaya uygun bişiler de nasılsa son aylarda da olsa alınır diyorum...

Back