şuan benim başım da çatlayacak![]()
nideeen bole..normade basagrısı bılmıyen bı ınsanım sımdı duvarlara vurasım var basımı :84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan benim başım da çatlayacak![]()
öncelikle cewap verdiğin için çok tşk cnm
bnm boy 1.58 çok uzun boylu olmadığım için ideal kilom 47 48 hani bende diyorum ilk 3 ayda 3 4 kilo alırsam diğer aylardamı öyle olur acaba diye merak ediyorum öyle olursa herhalde bi 20 kilo felan almayımda zayıfmışım die Allah korusun tabiibnmde düşüncem okudum kadarıla en fazla kendimce yani 57 kilo ile doğum yapsam azmı olur acaba..
ne guzel yaaa cınsıyetlr ogrenılmeye baslanmısssumrım bızımkıde cok nazlanmaz
![]()
yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı
bebişimin cinsiyetini öğrenene kadar
kendime bişiyler almak istiyordum
çok güzel bir gecelik buldum
ay böyle şık geceliğim yoktu hiç
hatunada çok yakışmış
resim internetten alıntı
bunu aldım bugün
nasıl güzelmi
ben çok beğendim
bebeğimde göstertseydi cinsiyetini napıyım
o bir ay daha beklesin
![]()
5 kilomu oda iimiş : arkadaşın normalde kilolumuydu zayıfmı cnm
ewet bendede gerilme felan yok hatta ben 3. veya 4. aydan itibaren başlandığını duymuştum yanii
güzelmiş cnm güle oynaya oynaşa giyin![]()
yaa bu cinsiyet meselesi bnm bildiğim 4. aydan itibaren öğrenilebiliniyor kaç aylık senin bebiş
bayanseyma cok guzelmıs gecelıgın ıyı gunlerde gıy canım:87:
valla benim kocam 1 aylığına yurt dışına gitti.pamuklu pijamalarımı giyip yatıyorum boş yatakta![]()
valla benim kocam 1 aylığına yurt dışına gitti.pamuklu pijamalarımı giyip yatıyorum boş yatakta![]()
ayy gıttımıııı Allah kavustursunne zor gelır sımdı sanaaa ee yalnızmı kalıyorsun
ay cnm
üzülme yav bende giyinmem normalde böyle zaten arada
iştee
tüh üzüldü ya
bilsem koymasdım![]()
kizlar benimde 4.haftadan 8. haftaya kadar asiri mide bulantim vardi 61 kilodan 59a dustum hatta 58 kusurlara.gobegim nerdeyse hic yok.simdi 9.haftadayim sadece kahvalti yapana kadar cok mide bulantim oluyo genelde corba falan iciyorum yavas yavas geciyo ama gun boyunca azar azar yiyebiliyorum yoksa yine midem bulaniyor biraz endiseleniyorum bebegim gelisemicek falan die ama insallah olmaz.cok sik tuvalete gidiyorum hemen kasiklarima baski yapiyo.ayrica bende ogrendigimden beri dus aldigim gunler kakao yagi suruyorum diger gunlerde hergun eczaneden krem aldim onu suruyorum.
aminnn yok annemle babam bendeler.ama işte yine de onun gibi olur mu
yok canım yaa çok güzel iyi ki almışsın.böyle dersen daha çok üzülürüm bak.
banada kakao -badem-kayısı yağ karışımı önerdi doktor ama
cıvık cıvık olur die almadım
kullandığın kreminin adı ne cnm çatlaklar içinmi krem
canim ben yurtdisindayim bilmiyorum turkiyede varmi ismi 1&11 omida catlaklar icin cok ii oldugunu soylediler.yaglarida iyice yedirince bisey kalmiyo viciklik falan ama badem yagi killanma yapiyo ona gore dusun derim.kakao yagini bende kullaniyorum cok ii oldugunu duydum kullananlardan
yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı