-----2010 KASIM hamişleri----

bende cok şükür işimi bıtırıdm ama yoruldum ya sadece 10 gunde bu kadarmı kırlenır ev off maşallah teker teker cınsıyetler belli oluyor bızede dun erkek olabılır dedi ama hala benım içim kız dıyor bakalım 15 gun sonra bı daha gıtcez bakcak doktorum o zaman kesinleşir belki cok edepliydı yavrum acmadı bacaklarını ugras ugras sonunda bıraz araladı o zaman baktı doktor ama kesın degıl ya bu resmı olan kız bebek odasına bayıldım bende bebek odası yapmak ıstıyorum inşallah ımkanlarım el verırde içimden geldıgı gıbı oda yaparım bebişimee

evet canım kız istiyordum. Onu süsleyip süslemek için :12::12: ama bakalım yine de çok ümitlenmek istemiyorum 1 ay sonra yok erkekmiş demesin de doktor.

evet canım çin takvimi de rus takvimi de tuttu. kuzumu görmeye anneannesi babanesi halası ve babası çok kalabalık gittik allahtan o da nazlanmadı. gösterdi kendini. Doktor gelmeden önce çikolata ye çok hareket eder o zaman demişti. Gerçektende durmuyor yerinde elini kaldırıyo el sallıyo :3: parmaklarını filan saydık. :nazar::nazar::nazar: çok tatlıydııııı.

Allah inşallah tüm istiyenlere verir. Herkesin gönlüne göre olsun diye dua ediyorum inş. allahım.

Bu arada benim göbeğimde çizgi yok belki de kız olduğu için.

çok güzel olmuş bu oda. süperrrr valla....

sevincimizi paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim. (n_a_z_ ve gnl84 ve unuttuklarım)

maşallah maşallahh
aynen bizde saymıştık arzumcum parmaklarını
mikropumun
artık ufaktan isimler düşünün siz ama
emin olmadan da bakmak ne kadar doğru bilmiyorum
birde doktor erkek der allah muhafaza
insanın doktoru boğası gelirr
cnm sağlıkla al kızını kucağına darısı başımızaaa
allah sana gönlünce verdi
inş. bizede verirr
:16:

bende cok şükür işimi bıtırıdm ama yoruldum ya sadece 10 gunde bu kadarmı kırlenır ev off maşallah teker teker cınsıyetler belli oluyor bızede dun erkek olabılır dedi ama hala benım içim kız dıyor bakalım 15 gun sonra bı daha gıtcez bakcak doktorum o zaman kesinleşir belki cok edepliydı yavrum acmadı bacaklarını ugras ugras sonunda bıraz araladı o zaman baktı doktor ama kesın degıl ya bu resmı olan kız bebek odasına bayıldım bende bebek odası yapmak ıstıyorum inşallah ımkanlarım el verırde içimden geldıgı gıbı oda yaparım bebişimee

maş.
maş...
inş. cnm odalara bakmak bile içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor
çok güzeller
hele kız odaları bir başkaa nedense
cıvıl cıvıll
hadi hayırlısı cnmcım

slm kıslarrr...
kvaltımızı yaptık
sıra hsonu temizliğinde...
oğlumuzda alışsın babası gibi yardımcı olsun bana:9:

oh ohh
şimdiden çalıştır bebeciğii
yor yor annesi ki
doğunca çok çok uyusunda büyüsün :1:

slm kızlar ben doktrdan geldim iki test yapamadık pazartesi olacak.

doktor %90 kız dedi. Hatta yok yok kesin kız bu dedi :16::16::16:

hahah banada dün makas bıçak yaptılar :D nasıl olduğunuda anlatayım :D

şimdi ;
bıçak = erkek
makas=kızmış

makası ve bıçağı yan yana koyup üstünü kapatıyorlar hangisinin üstüne oturrusan o olurmuş :D ben 3 defa bıçağa oturdum :D başka da bi tespitim yok :):49:

maşallah maşallahh
aynen bizde saymıştık arzumcum parmaklarını
mikropumun
artık ufaktan isimler düşünün siz ama
emin olmadan da bakmak ne kadar doğru bilmiyorum
birde doktor erkek der allah muhafaza
insanın doktoru boğası gelirr
cnm sağlıkla al kızını kucağına darısı başımızaaa
allah sana gönlünce verdi
inş. bizede verirr
:16:

maş.
maş...
inş. cnm odalara bakmak bile içimi kıpır kıpır etmeye yetiyor
çok güzeller
hele kız odaları bir başkaa nedense
cıvıl cıvıll
hadi hayırlısı cnmcım

oh ohh
şimdiden çalıştır bebeciğii
yor yor annesi ki
doğunca çok çok uyusunda büyüsün :1:

maşallah bayan şeyma :D ne kadarlıktı seninki :D :49:

sanırım erkek bebek olunca doktorlar fazlalığı hemen görüp yorum yapıyorda,
kıs ise söylemeden bi kaç hafta daha beklemeyi tercih ediyorlar...:97:

şimdi ;
bıçak = erkek
makas=kızmış

makası ve bıçağı yan yana koyup üstünü kapatıyorlar hangisinin üstüne oturrusan o olurmuş :D ben 3 defa bıçağa oturdum :D başka da bi tespitim yok :):49:

allah senin iyiliğini versin (:
hadi bakalım ne çıkıcakk
:)

maşallah bayan şeyma :D ne kadarlıktı seninki :D :49:

teyzoşu 12 + 3 benim yafrimom :80:

sanırım erkek bebek olunca doktorlar fazlalığı hemen görüp yorum yapıyorda,
kıs ise söylemeden bi kaç hafta daha beklemeyi tercih ediyorlar...:97:

bence kızlarınkini daha geç tahminde bulunuyorlar
bir arkadaşım 4 buçuk aylık hamile doktor kız demiş
ama kesin değil miş yinede
düşünün artık
ama bazı bilinçsiz ;tecrübesiz olan doktorlarda kordonu pipi ile karıştırıp
erkekde diyebiliyorlarmış
uzman tv de izlemiştim
:1:

allah senin iyiliğini versin (:
hadi bakalım ne çıkıcakk

teyzoşu 12 + 3 benim yafrimom :80:

bence kızlarınkini daha geç tahminde bulunuyorlar
bir arkadaşım 4 buçuk aylık hamile doktor kız demiş
ama kesin değil miş yinede
düşünün artık
uzman tv de izlemiştim

Maşallahhh maşşallaaahh o günleri bizde görürürz inşallahhh :D :49: bizde bugün 7 haftalık olduk :) haftaya doktor teyzemize gidiyoruz :49: bakalım ne kadar büyüdük :)

uzman tv de izlemiştim
:1:[/QUOTE]

şeymacım bende cinsiyeti doktor bilemez-söylemez diye hiç heycan yapmamıştım.
ama bizim oğlanı bi görseydin:
nasıl tarif etsem: tam usg ye doğru- göbekten sırta doğru bacaklarını acıp takla attı:9:
yan dönme filan diil. direkt bacak acıp takla attı.
ben ve eşim ozaman fark ettik.
doktor yan yatarken bile fark etmiş...
bizimki kendini göstermeye pek meraklı :52:
kendisini ne kadar özlemle beklediğimizi biliyor sanırım.
hemen gösteri yaptı bize:62:

şimdi ;
bıçak = erkek
makas=kızmış

bunu ilk defa duydum. ilginçmiş.
kıs erkek farketmez Allahım!!!
Sağlık sağlık sağlık...

nerede nerede canım sizin manav adresi tarif edermisin esim hafta içi alır gelmeye bu arada yesil erik demi kütür kütür olandan

sen kaç haftalık hamilesin? ya benim canım hiç böyle bişey çekmedi.nasıl bir duygu acaba :)

ya bir de ben bişeyi merak ediyorum.dr randevum taaaa ayın 21inde.şimdi ben 9 hafta 3 günlük hamileyim.yani 9.hafta bitti 10.haftadayım.yaaaaniiii :) sitelerden bakarken bebek gelişimi olarak 10.haftaya mı bakmalıyım? ya aslında cevabı böyle muhtemelen ama şuan düşündüğüm her şey havada kalıyor.birilerinin onaylaması lazım :)

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum, yılbaşının ertesi günü hamile olduğumu öğrendik çok heyecanlıyım. Sonra dr a gittim ve sıkışık olduğum için hamileliğin var olduğunu söyledi ve bana ilk fotografını verdi. Çok heyecanlıyım gerçekten. Şu anda tam 6 haftalık hamileyim 7. haftanın içindeyim. 2 yıldır korunmuyorduk adetlerim düzensizleşmişti ilk defa sonra 3. ayında Allah'a çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Hiç belirtim yok sadece gaz ağrılarım dışında.
7 gün sonra tekrar gideceğim dr'a testler isteyecekmiş. Sitede bazı şeyler okudum yok kalbi dururmuş , kalp atışını duymazsan şöyle olur vs. ben çok endişelendim açıkçası , biraz rahatlamam lazım yoksa 7 gün geçmeyecek. Bir problemim yok hatta hiç bulantım falan da yok bu anormal bir durum değildir herhalde değil mi kızlar ya? :nazar:

sen kaç haftalık hamilesin? ya benim canım hiç böyle bişey çekmedi.nasıl bir duygu acaba :)

ya bir de ben bişeyi merak ediyorum.dr randevum taaaa ayın 21inde.şimdi ben 9 hafta 3 günlük hamileyim.yani 9.hafta bitti 10.haftadayım.yaaaaniiii :) sitelerden bakarken bebek gelişimi olarak 10.haftaya mı bakmalıyım? ya aslında cevabı böyle muhtemelen ama şuan düşündüğüm her şey havada kalıyor.birilerinin onaylaması lazım :)

canım seninle aynıyız ben suan 10 haftalık gebeyim doktor kontolüm haftaya carsamba evet canım ben öle bakoyorum bitirdiğim haftaya bakıyorum yani bende 10uncu haftaya baktım canım erik cok istiyor zaten istahım cok acık herseye canım cekiyor cok acıkyorum ve simdidende 2 kilo aldım bu durumdan müzdarşbim ama sen kac kilo aldın

çok duygulandım 1. de :(

2. çok komik :)

:))))

uzman tv de izlemiştim

şeymacım bende cinsiyeti doktor bilemez-söylemez diye hiç heycan yapmamıştım.
ama bizim oğlanı bi görseydin:
nasıl tarif etsem: tam usg ye doğru- göbekten sırta doğru bacaklarını acıp takla attı:9:
yan dönme filan diil. direkt bacak acıp takla attı.
ben ve eşim ozaman fark ettik.
doktor yan yatarken bile fark etmiş...
bizimki kendini göstermeye pek meraklı :52:
kendisini ne kadar özlemle beklediğimizi biliyor sanırım.
hemen gösteri yaptı bize:62:[/QUOTE]

ay cnm seninkide benimkinden beter desene
doktor ense ölçümünü yapana kadar dur bi dur demekkten bir hoş olmştu:)
hiç uyumuyor bizimkide sanırım hhehe

evde şu ultrasyonlardan olsa dimi:)

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum, yılbaşının ertesi günü hamile olduğumu öğrendik çok heyecanlıyım. Sonra dr a gittim ve sıkışık olduğum için hamileliğin var olduğunu söyledi ve bana ilk fotografını verdi. Çok heyecanlıyım gerçekten. Şu anda tam 6 haftalık hamileyim 7. haftanın içindeyim. 2 yıldır korunmuyorduk adetlerim düzensizleşmişti ilk defa sonra 3. ayında Allah'a çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Hiç belirtim yok sadece gaz ağrılarım dışında.
7 gün sonra tekrar gideceğim dr'a testler isteyecekmiş. Sitede bazı şeyler okudum yok kalbi dururmuş , kalp atışını duymazsan şöyle olur vs. ben çok endişelendim açıkçası , biraz rahatlamam lazım yoksa 7 gün geçmeyecek. Bir problemim yok hatta hiç bulantım falan da yok bu anormal bir durum değildir herhalde değil mi kızlar ya? :nazar:

hoşgeldin aramıza cnmm
maşallah sağlıkla al bebişini kucağına cnmm
hiç endişelenme
herkeste bulantı olucak diye birşey yok cnm içini ferah tut birşey olmas inş.:nazar::16::16:

canım öncelikle hayırlı olsun ve de aramıza hoşgeldin.bence bu dönemlerinde pek bu tarz yazılar okuma.senin moralinin iyi olması lazım.midenin bulanmaması çok normal.zaten herkesin bulanacak diye bir kural da yok.hatta bulanmadığına sevinmelisin bence :) endişelenmen tabiki normal.hepimiz yaşadık.ama ben kendi adıma söyleyeyim.ilk zamanlarda hiç okumamıştım burda yazılanları.çünkü eşim yasaklamıştı.her bsayar başına geçtiğimde bak şöyle de bişey varmış,bak böyle de bişey varmış diyordum.o bebek sizin kısmetinizse eğer sen ağlasan da,zırlasan da,istesen de istemesen de sımsıkı tutunacak sana.sen güzel düşün.bu 7 gün sadece sabırsızlan ama endişelenme bence.ben boş kese gördüğümde çok üzülmüştüm.düşünsene 2 defa üst üste boş bir kese.. ama dr um endişelenmem gerekmediğini gebeliklerde %90 her şeyin normal gideceğini,boş olma ihtimalinin %10 olduğunu ve kendimi %90lık gruptan olarak düşünmemi söylemişti.hem bu daha başlangıç.ohoo daha seni bekliyor :Pp

canım seninle aynıyız ben suan 10 haftalık gebeyim doktor kontolüm haftaya carsamba evet canım ben öle bakoyorum bitirdiğim haftaya bakıyorum yani bende 10uncu haftaya baktım canım erik cok istiyor zaten istahım cok acık herseye canım cekiyor cok acıkyorum ve simdidende 2 kilo aldım bu durumdan müzdarşbim ama sen kac kilo aldın

ayy sorma yaa 2 kilo da bende var.öyle iştahlıyım ki anlatamam.aç kalmaya tahammülüm yok.çikolata,şeker,kraker..hatta geçen gün 1 paket cips yedim.dr um ilk 3 ay normalde ne yiyorsan yiyebilirsin demişti.yerken vicdanım sızladı biraz ama dayanamadım.dudak tiryakisi oldum sanırım :) biz doğuma yuvarlarak gidicez sanırım :52:

ayy sorma yaa 2 kilo da bende var.öyle iştahlıyım ki anlatamam.aç kalmaya tahammülüm yok.çikolata,şeker,kraker..hatta geçen gün 1 paket cips yedim.dr um ilk 3 ay normalde ne yiyorsan yiyebilirsin demişti.yerken vicdanım sızladı biraz ama dayanamadım.dudak tiryakisi oldum sanırım :) biz doğuma yuvarlarak gidicez sanırım :52:

aynen canım ben gebeliklerim cok kilo alıyorum zaten sanırımda bundada öle alcagım karnım öle acki canım peynirli yumurta istedi esim yapıyor simdi yiyecegim hiç doymuyorum zaten ya suan 64 kilo oldum sen kac kilo oldun

dr.m.öz ün kitabını okuyorum bebeği nasıl beslemeye başladıysanız öyle devam edin diye yazyor.
ilk 2 ay çok çok sık sık yiyip kilo aldım diye birden yemeği keserseniz bebek kıtlık moduna geçiyrmuş. bu sefer az yesekte yağ olarak depoluyormuş.
bende 2 kilo aldım ama dikkat etmek gerekiyor. sık sık yemeli ama tabklarca dolusu değil. zaten bebek ilk 3 ay annenin depolarından yeterli kadar beslenirmiş.
doktorlar kusanlara bişi olmaz diyor ya bundan işte.

ben de de hiç bulantı olmadı. aşerme olmadı. yedim yedim yedim...ama dikatli bi şekilde.:66:

Back