-----2010 KASIM hamişleri----

mrb arkadaşlarlar bende 2010 kasım hamişiyim şuanda 7 hafta 4 günlük bebişim :))):66::66::66:

çok teşekkür ederim canım desteğin ve de moralin için. Haklısın sanırım böyle saçma şeylere kafa yormak aptallıktan başka birşey değil çünkü gerçekten Allah yazdıysa onun dünyaya gelmesini bunu hiç bir güç engelleyemez. Bende asla düşünmüycem artık böyle birşey sana teşekkür ederim tatlım :)

ayrıca bayanseyma arkadaşım sana da çok teşekkür ederim canım. Bende bilgisayar başında çalışan biriyim ve sürekli bu saçma şeyleri okuyorum şeytan dürtüyor herhalde :) Olacağı varsa zaten engellemeyiz. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
Sabaha karşı bir kaç kez sanki karnım yarılıcakmış gibi idrara kalkıyorum :) Sizdede böyle şeyler oluyor mu kızlar . Sanırım bu hamileliğin eğlenceli kısımları Allah daha büyük sıkıntılar vermesin :)
İştahsızlık vr genelde sabahları ama bulantım yok, umarım da olmaz :9::nazar::72:

canım öncelikle hayırlı olsun ve de aramıza hoşgeldin.bence bu dönemlerinde pek bu tarz yazılar okuma.senin moralinin iyi olması lazım.midenin bulanmaması çok normal.zaten herkesin bulanacak diye bir kural da yok.hatta bulanmadığına sevinmelisin bence :) endişelenmen tabiki normal.hepimiz yaşadık.ama ben kendi adıma söyleyeyim.ilk zamanlarda hiç okumamıştım burda yazılanları.çünkü eşim yasaklamıştı.her bsayar başına geçtiğimde bak şöyle de bişey varmış,bak böyle de bişey varmış diyordum.o bebek sizin kısmetinizse eğer sen ağlasan da,zırlasan da,istesen de istemesen de sımsıkı tutunacak sana.sen güzel düşün.bu 7 gün sadece sabırsızlan ama endişelenme bence.ben boş kese gördüğümde çok üzülmüştüm.düşünsene 2 defa üst üste boş bir kese.. ama dr um endişelenmem gerekmediğini gebeliklerde %90 her şeyin normal gideceğini,boş olma ihtimalinin %10 olduğunu ve kendimi %90lık gruptan olarak düşünmemi söylemişti.hem bu daha başlangıç.ohoo daha seni bekliyor :Pp

sen de hoş geldin aramısaaaa...
seymacım yeni arkadasları da eklesene...
kasım pek bereketli geçmişşş:52:

hoş bulduum :64::64::64::64: ewet bayaa bereketli geçti :66:

bu arada bendede bi 2 3 kilo var arkadaşlar ama şöyle anlatayım şimdi ben yeni ewliyim daha 6 aylık ewliyim bebişimz bize süpriz yaptı geldi hoşgeldiii :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ewlendiğimde 46 kiloydum ilk 3 4 ay 44 43 e kadar düştüm şuan 46.5 47 e kadar çıktım normalmi acabaa :53::53: fazla kilo almaktan kokuyoruuum :53::53::53::52::52::52:

aynen canım ben gebeliklerim cok kilo alıyorum zaten sanırımda bundada öle alcagım karnım öle acki canım peynirli yumurta istedi esim yapıyor simdi yiyecegim hiç doymuyorum zaten ya suan 64 kilo oldum sen kac kilo oldun

ben 57 ile hamile kaldım şimdi 59 oldum.resmen göbeğim çıktı.yandık biz yandıkk :27:

dr.m.öz ün kitabını okuyorum bebeği nasıl beslemeye başladıysanız öyle devam edin diye yazyor.
ilk 2 ay çok çok sık sık yiyip kilo aldım diye birden yemeği keserseniz bebek kıtlık moduna geçiyrmuş. bu sefer az yesekte yağ olarak depoluyormuş.
bende 2 kilo aldım ama dikkat etmek gerekiyor. sık sık yemeli ama tabklarca dolusu değil. zaten bebek ilk 3 ay annenin depolarından yeterli kadar beslenirmiş.
doktorlar kusanlara bişi olmaz diyor ya bundan işte.

ben de de hiç bulantı olmadı. aşerme olmadı. yedim yedim yedim...ama dikatli bi şekilde.:66:

bende bulantı çok az sürdü.yani hala ara ara inceden bulanıyo ama yine de yememe engel olmuyor.ideal kilo artışı bende olmayacak belli ki.

mrb arkadaşlarlar bende 2010 kasım hamişiyim şuanda 7 hafta 4 günlük bebişim :))):66::66::66:

canım hoşgeldinn ve de hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim canım desteğin ve de moralin için. Haklısın sanırım böyle saçma şeylere kafa yormak aptallıktan başka birşey değil çünkü gerçekten Allah yazdıysa onun dünyaya gelmesini bunu hiç bir güç engelleyemez. Bende asla düşünmüycem artık böyle birşey sana teşekkür ederim tatlım :)

ayrıca bayanseyma arkadaşım sana da çok teşekkür ederim canım. Bende bilgisayar başında çalışan biriyim ve sürekli bu saçma şeyleri okuyorum şeytan dürtüyor herhalde :) Olacağı varsa zaten engellemeyiz. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.
Sabaha karşı bir kaç kez sanki karnım yarılıcakmış gibi idrara kalkıyorum :) Sizdede böyle şeyler oluyor mu kızlar . Sanırım bu hamileliğin eğlenceli kısımları Allah daha büyük sıkıntılar vermesin :)
İştahsızlık vr genelde sabahları ama bulantım yok, umarım da olmaz :9::nazar::72:

benim bulantılarım olduğunda eşim internetten bakmıştı.rahim büyüdükçe mideye baskı yaparmış ve beyin bunu bulantı olarak algılarmış.bunu iş yerinde bir kız arkadaşıma anlatmıştım.her midem bulanıyo dediğimde bana 'bak beynin seni kandırıyo o aslında bulantı değil psikolojik başka şeyler düşün' diyordu :)) he işe yaramıyordu ama olsun.

hşg. cnm sağlıkla kucaĞINA al bebişini inş..:)
nazar değmesin.....

evt cnm bak şu cümlende çok çok haklısın allah
vericeksee eğer başınaki
allah kimseye vermesin
ozaman hiçkimse engelleyemezz ;)

kızlar hamileler ve 0-6 ay bebekleri olanlar için facede sayfa var
arada merak ettiklerinizi orda paylaşabilirsiniz
hemen cevaplar geliyor güzel biryermiş

Facebook'a Hoş Geldin

AMİİN inş :71:

arkadaşlar soruma cewap verecek olan yokmu acabaa :31::31::31:

cnm zaten kilon çok az
normalde herkes 50 nin üzerinde sanırım sen çok kilo almassın merak etme
ama ilk 3 ayda
eğer birkaç kilo alırsan
o bebeğin değil senin kilondur
çünkü bebek daha minnacık oluyor
ben 1 kilo aldım mesela
56 yla başladım
57 yim şuanda yani 3 ayda bir kilo belkide
göğüslerim almışımdır die tahmin ediyorum:1::1::1:
amaa benim idealim doğuma kadar en fazla 8- 10 kilo
onu geçmem inş.
zaten doğumda
10 kilo gidiyormuşş

cnm zaten kilon çok az
normalde herkes 50 nin üzerinde sanırım sen çok kilo almassın merak etme
ama ilk 3 ayda
eğer birkaç kilo alırsan
o bebeğin değil senin kilondur
çünkü bebek daha minnacık oluyor
ben 1 kilo aldım mesela
56 yla başladım
57 yim şuanda yani 3 ayda bir kilo belkide
göğüslerim almışımdır die tahmin ediyorum:1::1::1:
amaa benim idealim doğuma kadar en fazla 8- 10 kilo
onu geçmem inş.
zaten doğumda
10 kilo gidiyormuşş

öncelikle cewap verdiğin için çok tşk cnm :70::70::70:

bnm boy 1.58 çok uzun boylu olmadığım için ideal kilom 47 48 hani bende diyorum ilk 3 ayda 3 4 kilo alırsam diğer aylardamı öyle olur acaba diye merak ediyorum öyle olursa herhalde bi 20 kilo felan almayımda zayıfmışım die Allah korusun tabii :53::53: bnmde düşüncem okudum kadarıla en fazla kendimce yani 57 kilo ile doğum yapsam azmı olur acaba..

benım cok basım agrıyo 2 gundur yaa :( dogru dusgun bıseyde yıyemedım yata yata buyudum resmen:19:

ne guzel yaaa cınsıyetlr ogrenılmeye baslanmısss:66: umrım bızımkıde cok nazlanmaz :31:

yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı

yaa arkadaşlar birde bu çatlak kremleri felan kullanılıyorya hani göbek bacak kalça ve göğüsde kaçıncı aydan itibaren başlanıyo kullanılmaya bilen varmı

canım öğrenir öğrenmez başlıyorsun.ben çok düzenli kullanmıyorum ama ilk başlarda sıkılaştırıcı kullandım.2 gün önce kakao yağı almıştım kokusu çok ağır geldi.dün de bebe yağı aldım johnson's ın.

canım öğrenir öğrenmez başlıyorsun.ben çok düzenli kullanmıyorum ama ilk başlarda sıkılaştırıcı kullandım.2 gün önce kakao yağı almıştım kokusu çok ağır geldi.dün de bebe yağı aldım johnson's ın.

doktor tavsiyesi üzerine almıyormusun cnm yanii doktora sormadanmı aldın

dr um bana piyasada bir çok krem var sana marka söylemicem dilediğini alabilirsin.ama mutlaka şimdiden başla demişti.ki ben o zaman daha 4 haftalık hamileydim..

hmm anladm cnm 2 hafta sonra randevm var o zamn sorayım bende şimdilik bebek yağı alsam olurmuki

dr um bana piyasada bir çok krem var sana marka söylemicem dilediğini alabilirsin.ama mutlaka şimdiden başla demişti.ki ben o zaman daha 4 haftalık hamileydim..
hadıı canım daha 4 haftalıkken hemde :53:
ben hala hıc bırsey kullanmıyorum yanı ole gerılme fılan bısey baslamadıkı henuz:26:

Back