-----2010 KASIM hamişleri----

Cinsiyet için bu ayın sonunda çağırdı ben 1 Şubat gibi gitmeye düşünüyorum , hayırlısı bakalım, sağlıklı olsun da...

Ayrıca lütfen SİGARA içmeyin çok üzüldüm, sigara içen anneler lütfen yengem de böyle yaptı, günde 2 tane birşey olmaz dedi, şimdi kızın biri 15 diğeri 7 yaşında hala annelerinin cezasını çekiyorlar, çocuklar sürekli hasta, dirençsiz hastalığa, kemik problemleri var, ciğer problemleri var, solunum daha sayayım mı :((( LÜTFEN İÇMEYİN

iyi akşamlar kızlar gelemedim baua oldu nasılsınız
dün kontrolümüz vardı ende ölçümü yapıldı çok iyi maşallah
kan verdim tarama testi daha çıkmadı
bebişimiz oynuyor içerde izlemeye doyamadık
dr tahminde bulundu kıza benziyor dedi kısmet bakalım sağlıklı olsun da önemli değil ne olduğu

sibelcim kaçıncı haftada durdu benim 8 de durmuştu ama bir terslik olduğunu söylemişti doktor hazırlıklıydım ama yinede çok üzülmüştüm. gelişim problemi vardı 7. haftada gittiğimde bebek 5 haftalık büyüklükteydi ve kalbide yavaş atıyordu 1 hafta sonra kontrole çağırdı ozaman durmuş dendi 2 gün sonrada kürtaj oldum.

aynen benimde durumum böyleydi canım. 7. haftada gittim 5 haftalık dedi ama geç döllenme olabilir sorun değil dedi doktorum. 10 haftalıkken kontrole gittiğimde öğrendim bende kalbinin durduğunu. kısmet canım her şerde bir hayır vardır yapacak birşey yok allah bize sabır versin

anladım canım çoksağol, ne bilim acemiyim ya daha sanki midem bulanınca çıkartmam gerekliymiş gibi hissediyorum, sürekli bebeğimi merak ediyorum iyimidir diye, dayanamayıp yarın gideceğim muayene ye , benim drum kilo kaybı yaşarsan hastaneye yatırmam lazım demişti de ondan korktum , demekki 2 kilo normal fazla zayıflama olursa ciddi.

cevabın için çok sağol canım hiç çıkartmadınmı sen de yani, sadece sulu şeyler meyve ve haşlanmış patates yiyorum şimdilik ama bugün biraz daha iyiyim sanki , evet canım fazla kilo da iyi değil özellikle 10-12 kilo normal diyorlar. Fazlası da zararlı.
Ben 7 kilo verdim. Fazla olan bu..
İştahın yoksa ufak tefek de olsa yiyebiliyorsan korkma..
Ancak her yediğini içtiğini çıkarıyorsan mutlaka doktora git.

benim kuzenim ilk 3 ayı sürekli tost yiyerek geçirmiş.ya niye hiçbiriniz bulantı ilacı kullanmıyosunuz anlamıyorum.hurafelere takılmayın.bakın pur kustu,yiyemedi sonra güzel olmayan haberlerini aldık.bence ilacın vereceğini düşündüğünüz zarar öğürerek ya da kusarak kendinize vereceğiniz zararın yanında lafı bile edilemez orandadır.ben 2 gün kolumu kaldıramadan yattım bulantıdan.sonra vücuttan düştüm,hamilelik eziyet gibi geldi,psikolojim bozuldu.değer mi yaa.. zaten süreceği en fazla 2 ay genelde.1 kutu hap içip intihara kalkışmıyorsunuz ya..
:81::81:
Kesinlikle..

gönülcüm bu senin 2. gebeliğinmi bu sefer allah kucağına almayı nasip etsin cnmm

slm kizlar yaa bi kac kisinin bebegini kaybettigini okudum cok uzuldum ve endiselendim.cunku yazdiklarina gore gec dollenme olmus benimde oyle doktora gittigimde 7 haftalik hesapladi ultrasonda baktiginda anca 5 yada 5 bucuk haftaliktir dedi.ama hersey gayet guzel dedi.randevuyu 1 bucuk ay sonraya verdi 3 haftasi gecti daha 3 hafta var meraktan olucem.belirtilerim aynen devam ediyo bulantilar falan ama cok korkuyorum kizlar sizce bisey olabilirmi??

ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaa:(ufff
günayydın kızlarr.bende hamile oldugumu ögrenene kadar sigara içiyordum ama ne zaman hamile oldugumu ögrendim o gün nasıl olduysa beynime bitti içmiyorum seni dedim ve o gün inanın bitti.bir daha agzıma bile almadım 1.5 aydırda içmiyorum.
arada bi kaçıyo :18: stres yapmaktansa onu içiyorum, napiim.bunun özürü olmaz ama dayanamıyorum.en kötü yanı da bütün zararlarını bilmen. ama bu da biticek başka yolu yok :36:
canım insaallah bırakabilirsiniz.bu mereti seni bıraktım demessen bırakamıyorsun.bugun yarın derken devam ediyor beyne bıraktım demek gerekiyormuş.bırakacam demek gelecek zamana atıyormuş.

günaydın kızlar
akşamları baya kaynatıyorsunuz.
iyi ki bu sayfayı bulmuşum diyorum.
aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzel şey.
daha önce hiç merak etmiyordum ama şimdi
bebişimin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
aliş veriş yapmak istiyorum sevgili kocişim engelliyor.
dur bi cinsiyeti belli olsun diye:50:

arkadaşlar merhaba benimde sat 26 kasımdı adetim 9 gün gecikince test yaptım direk pozitif çıktı :) bugün 6 haftalık gözküyor ama ben daha doktora gitmedim işede yeni başladım hem kalp atışını duymak hem keseyi görmek için bi defa gideyim diye düşündüm...haftaya cumartesi gitsem karından bakılınca gözükür dimi...geçmi kalırım yoksa hemenmi gitseyim...

arkadaşlar merhaba benimde sat 26 kasımdı adetim 9 gün gecikince test yaptım direk pozitif çıktı :) bugün 6 haftalık gözküyor ama ben daha doktora gitmedim işede yeni başladım hem kalp atışını duymak hem keseyi görmek için bi defa gideyim diye düşündüm...haftaya cumartesi gitsem karından bakılınca gözükür dimi...geçmi kalırım yoksa hemenmi gitseyim...

mrb canım
ben 5. haftada gitmiştim. karından da vajinal da kese görülmemişti. 5 gün geç döllenme olmuş. 3 gün sonra tekrar gittim yine karından göremedi ama vajinal çok netti,
yani eğer geç döllenme olmadıysa silüet halinde bebişinin bile görülmesi lazım.
eğer folik asit kullanmaya başlamadıysan hemen git veya aile hekimine yazdır. folik asit bu dönemde çok önemli

önümüzdeki hafta sonuna doğru yada 17 ocak gibi gidersen üstten kesin gözükür yani 7. haftanın sonları ve hemen folik asite başla bencede

günaydın kızlar nasılsınız....
ben çok iyiyim yani hiç olmazsa bulantılarım kesildi sayılır...

bence hiç acele etme bekle derim ben..... 6+5 de karından görünmüştü benim kereta...:)))

ben de her gün yasin okurum
yatsı namazından sonra
iki senedir dindiğim bir alışkanlıktı
inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz

turkuaz arkadaşım
biz seninle aynı gidiyoruz
fakettinmi bilmiyorum
ama doktorun hesabına göre
ben bugün 8+5 im
benim hesabıma göre 7+5 im
ben bu işi anlamadım gitti
ayrıca benim mide bulantım da 3-4 gün sürdü çok şiddetliydi
ama artık hiç yok çok şükür
iş yerinde çok zorlanmıştım çünkü
yanız düşünmüyo da değilim
acaba neden bulanmıyo diye

turkuaz arkadaşım
biz seninle aynı gidiyoruz
fakettinmi bilmiyorum
ama doktorun hesabına göre
ben bugün 8+5 im
benim hesabıma göre 7+5 im
ben bu işi anlamadım gitti
ayrıca benim mide bulantım da 3-4 gün sürdü çok şiddetliydi
ama artık hiç yok çok şükür
iş yerinde çok zorlanmıştım çünkü
yanız düşünmüyo da değilim
acaba neden bulanmıyo diye

evt aynı gidiyoruz
sen satını baz al yinede
ya miden bulanmıyor diye korkma bence
ben geçen gün farklı bi doktora gittim bebeğimi merak ettiğimden ama herşey yolunda dedi doktor
ama bulantılarım eskisi gibi değil geçti bile sayılır sadece halsizlik ve hemen yorulma oluyor bende birde iş yapınca hemen belim ağrıyo....
ne yapıyorsak kendimize yapıp telaşlandırıyoruz kendimizi aslında rahat olmamız gerek ben artık kötü şeyler aklıma getirmemeye ve rahat olmaya bakıyorum sende öyle yap keyfini çıkart....

Son düzenleme:
evt aynı gidiyoruz
sen satını baz al yinede
ya miden bulanmıyor diye korkma bence
ben geçen gün farklı bi doktora gittim bebeğimi merak ettiğimden ama herşey yolunda dedi doktor
ama bulantılarım eskisi gibi değil geçti bile sayılır sadece halsizlik ve hemen yorulma oluyor bende birde iş yapınca hemen belim ağrıyo....
ne yapıyorsak kendimize yapıp telaşlandırıyoruz kendimizi aslında rahat olmamız gerek ben artık kötü şeyler aklıma getirmemeye ve rahat olmaya bakıyorum sende öyle yap keyfini çıkart....

ewet haklısın çok rahat olmak gerekiyo aslında
ama ne yazıkki arada bi şeytan dürtüyo işte:))

canım bencedr.a gitmekte acele etme ama folik plus almakta acele et :D çünkü o hamileligin ilk ögrenildigi andan itibaren içilmesi gereken bişey.bende dr.a 7. haftadan sonra 8. hafatya dogru git ozaman kalp atışlarını duymanda garanti olur.saglıklı hamilellikler:D:49:

Back