-----2010 KASIM hamişleri----

Canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin. En kısa zamanda toparlanmayı ve yeni bir bebekle mutlu olmayı nasip etsin inşallah.. bu arada söylerken kolay biliyorum ama hayırlısı böyleydi belki de, ben de duymuştum, genelde bebekte problem varsa anne karnında ölebiliyomuş..Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin..

amin canım çok teşekkür ederim.. hayırlısı böyleymiş deyip avutuyorum kendimi başka yapacak birşey yok...

bilemedim bu arada hamile pantolonu almıyorum ben daha erken bu beli kalın lastikli pantolonlar var onlardan alıyorum genellikle hamile reyonlarında oluyor. sıkmıyor çok rahat oluyor.

cnm bnm rabbim sana sabır versin
hayırlısıylada sağlıklı bir bebek versin
çok zordur heraLDE:(((
:5:[/QUOTE]

çok teşekkürler canım.. hemde ne zor anlatamam sana. allah sizlere yaşatmasın inşallah..

bilemedim bu arada hamile pantolonu almıyorum ben daha erken bu beli kalın lastikli pantolonlar var onlardan alıyorum genellikle hamile reyonlarında oluyor. sıkmıyor çok rahat oluyor.

ay ne bileyim heyecanlandım birden.ne zaman alırız acaba..

çok geçmiş olsun canım kaç haftlıktı nasıl anladınız kalbi durduğunu allah bir daha yaşatmasın

amin canım çok teşekkürler. anlamadımki kalbinin durduğunu doktora kontrole diye gitmiştim kalbinin atmadığını söyledi ve sonuç kürtaj. napayım kaderimde bunu da yaşamak varmış yaşıyorum. içim yanıyor..

yok canım en büyük senin bebiş ee normal olarakta ilk sen öğreneceksin benim salı günü randevum ama söylemez bişi daha anlasa bile 4 ayı bekliyorlar

evet büyük ama
doktorum anladı ama güldü :(
sordum söylemedi yaa:1:
bayıliciğimm cnm :9:

ben 17 ocakta kontrole gittiğimde kesinleşir dedi ama erkeğe benziyomuş..:emir_bebek:

gerçekmi söylemiş ne güzel ama
acaba kız olduğunu tahmin ettideee
hani kızlar daha geç anlaşılıyorya cinsiyeti ondanmı bukadar geç çağırdı yahu
ona ihtimal verdim ama anlayamadım 17. haftanda gel dedi çok var daha :14:

cnm bnm rabbim sana sabır versin
hayırlısıylada sağlıklı bir bebek versin
çok zordur heraLDE:(((
:5:

çok teşekkürler canım.. hemde ne zor anlatamam sana. allah sizlere yaşatmasın inşallah..[/QUOTE]

sibelcimmm zordur tabiykii ..
beni yanlış anlama sakın bak
burası benim açtığım bir topik
benim söylemem seni kovucu bir etmen gibi algılanmasın
sana tamamen içtenlikle söylüyorum
güzel dileklerin için sağol --amin---
ama sen burda fazla takılmamaya çalış
:44:biz böyle yanında bebeklerden konuştukça
canın daha çok yanabilir
üzülmeni istemem:/:19:
tabiyki karar senin ben sadece fkrimi söyledim
seni seviyorum
eğer burda bizimle olmaktan rahatsızlık duymuyorsan eğer
başımızın üstünde yerin var
üzülme sen yeter ki
tamam mı cnm :34::54:

sibelcim kaçıncı haftada durdu benim 8 de durmuştu ama bir terslik olduğunu söylemişti doktor hazırlıklıydım ama yinede çok üzülmüştüm. gelişim problemi vardı 7. haftada gittiğimde bebek 5 haftalık büyüklükteydi ve kalbide yavaş atıyordu 1 hafta sonra kontrole çağırdı ozaman durmuş dendi 2 gün sonrada kürtaj oldum.

ya rumuzunuzun altındaki yazıları nasıl değiştiriyorunuzzz :59:

tatlım
anasayfa yazan yerin hizasında KONTROL PANELİ var
onu tıkladığında PROFİLİ DÜZENLE ye gir
ve KİŞİSEL RÜTBE yazan yere istediğin yazını gir ve en alttan tmm deee:16:

şeyma senin kızın olcak erkekler pipişlei yüzünden hemen belli ediyorlarmış kız geç belli oluyor

benimkide öyle diyor zaten akıntıyla karışık geldi yoğun bir kanama olmadıkça diğer kanamaların normal olduğunu söylüyor. daha öncede olmuştu progestan vermişti. elimde hala var progestan olmazsa onu içeyim eğer artarsa allah korusun ozaman giderim. doktorunda yapacağı bişi yokki.
zaten salıya ne kaldı

aynı durum iki gün önce bende oldu ben de hemen elimin altındaki progestandan kullandım, sabah doktorumu aradığımda en doğrusunu yaptığımı sabah akşam almaya devam etmemi istedi..
ama ben progestanı vajinadan alıyorum dr. bunun daha etkili ve amaca yönelik olduğunu söylüyor. ve şükür ki problem kalmadı,p.tesi kontrol var ama kullanmaya devam.

aynı durum iki gün önce bende oldu ben de hemen elimin altındaki progestandan kullandım, sabah doktorumu aradığımda en doğrusunu yaptığımı sabah akşam almaya devam etmemi istedi..
Ama ben progestanı vajinadan alıyorum dr. Bunun daha etkili ve amaca yönelik olduğunu söylüyor. Ve şükür ki problem kalmadı,p.tesi kontrol var ama kullanmaya devam.

benim elimde 6 tane 200 mg progestan var birini sabah içeyim diğerinide gece yatarken fitil gibi kullanayım. P.tesiye kadar idare eder. Salı günüde doktora gitcem zaten.

şeyma senin kızın olcak erkekler pipişlei yüzünden hemen belli ediyorlarmış kız geç belli oluyor

aaaaaaaaa:52::52::52:
çokk güzel olur valla
doktor anladı da ondan randevumu geç verdi bende öyle düşündüm bii an cnmcım
ay inş. içine doğmuştur ağzından bal damlıyor yahuuuuuuu:1::34:

çoookk sağol yaaa :16:

rica ederim :80:

ya şimdi bana sinir geldi.yani şimdi bizim bebişimizin de kalbi atmıyor olabilir mi :(( ben de hiç sormadım gelişimi geri mi ileri mi diye.ofz yaaa gidiyorum tek soru sormadan çıkıyorum.çok aptalım.şimdi ben nasıl dayanıcam randevuya kadar :(((

Son düzenleme:
ooo kaynatmışsınız gene... bugün çok halsizm hiç uzun süre bir yerde duramıom... daraldım.

ya şimdi bana sinir geldi.yani şimdi bizim bebişimizin de kalbi atmıyor olabilir mi :(( ben de hiç sormadım gelişimi geri mi ileri mi diye.ofz yaaa gidiyorum tek soru sormadan çıkıyorum.çok aptalım.şimdi ben nasıl dayanıcam randevuya kadar :(((

öff saçlamala atıyordur hemde anne anne diye diye yaa ben getirmiyorum aklıma böyle şeyler hem karnım ağrıyor hemde az önce azıcık kan geldi ben bomuyom morali siz bozuyonuz
güzel düşünün güzel olsunnn:66::66::66:

Back