-----2010 KASIM hamişleri----

AYNEN BENDE VALLA İŞYERİNDEYİM GRAM ÇALIŞMAK GELMİYOR İÇİMDEN NASIL YETİŞECEK BU KDV BİLMEM. BİDE 3 AYLIK MUHTASAR VAR OHHH ŞU MAYIS GELSEDE DOĞUM İZNİNE ÇIKSAM DOĞRUSU SONRADA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SÖYLEDİM BİLE PATRONUMA BEBİŞİMİ BEN BÜYÜTCEM:emir_bebek:

Aynen canım yaaa kdv muhtasar ba-bs yetmezmiş gibi bizde bide yönetime verilen raporlar spk için hazırlanacak olan konsolidasonlar var. Dün mesaiye kalayım dedim. Hiç içimden gelmedi. Tam HALLEDERİZ modundayım. Bi de biz iki kişiydik o şimdi doğum izninde :3: o gelsin sonrada ben gitcem :1::1:
Maşallah bizim şirket bayağı bi bereketli :1::1::21::1::1:

Aynen canım yaaa kdv muhtasar ba-bs yetmezmiş gibi bizde bide yönetime verilen raporlar spk için hazırlanacak olan konsolidasonlar var. Dün mesaiye kalayım dedim. Hiç içimden gelmedi. Tam HALLEDERİZ modundayım. Bi de biz iki kişiydik o şimdi doğum izninde :3: o gelsin sonrada ben gitcem :1::1:
Maşallah bizim şirket bayağı bi bereketli :1::1::21::1::1:

ohh ohhh maşallah :nazar:
yok canım hem muhasebeci hem hamile olmuyormuş bunu anladım şimdide acayip uykum var

kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....

gunaydın kızlarrr bugun benım dogumgunum 30 uma anne adayı olarak gırdım ck mutluyuuummmmm:62::62::62::62:

guzel haberler varmı ..dun kontroldeydık bız 2.1 cm olmus benım badem kalbı patapata atıyodu kuzucumun :21:

gunaydın kızlarrr bugun benım dogumgunum 30 uma anne adayı olarak gırdım ck mutluyuuummmmm:62::62::62::62:

guzel haberler varmı ..dun kontroldeydık bız 2.1 cm olmus benım badem kalbı patapata atıyodu kuzucumun :21:

doğum günün kutlu olsun canım...bebişinle ve eşinle nice senelere inş....
benimkide 2,2cm idi kereta...:)))

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun canım...bebişinle ve eşinle nice senelere inş....
benimkide 2,2cm idi kereta...:)))

tesekkurler canım hep beraber ınsallah :)

10 gun once 1 cm dı ..artık cok hızlı buyumeye basladılar :46:

sen nasılsın bı sorun yok dımı yolundadır hersey :49: pur dan haber varmı

kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....
canım bana 12. haftada 2. kontrole gittiğimde bıraktırdı doktorum..elevit pronatal,gyno ferro sanol ve marincap(balık yağı) verdi..Ama ilaçlar kocaman yutmak öyle zor ki..

doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler.

8. haftamda bıraktım ben turkuazmmm.:emir_bebek:

banada bıraktırmadı henuz..soyle bır gercek var 8. haftada bılmem ne tuplerı kapanıyormıs bebegın dolayısı ıle ıctıgımız folıc bebege bır fayda saglamıyor artık ama genelde 10.haftaya kadar bız kesmıyoruz dedı benım dr

Back