Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYNEN BENDE VALLA İŞYERİNDEYİM GRAM ÇALIŞMAK GELMİYOR İÇİMDEN NASIL YETİŞECEK BU KDV BİLMEM. BİDE 3 AYLIK MUHTASAR VAR OHHH ŞU MAYIS GELSEDE DOĞUM İZNİNE ÇIKSAM DOĞRUSU SONRADA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SÖYLEDİM BİLE PATRONUMA BEBİŞİMİ BEN BÜYÜTCEM![]()
puR
nasılsın canım geçmişi pek okuyamadım.
sağlığın iyi mi?
Aynen canım yaaa kdv muhtasar ba-bs yetmezmiş gibi bizde bide yönetime verilen raporlar spk için hazırlanacak olan konsolidasonlar var. Dün mesaiye kalayım dedim. Hiç içimden gelmedi. Tam HALLEDERİZ modundayım. Bi de biz iki kişiydik o şimdi doğum iznindeo gelsin sonrada ben gitcem
Maşallah bizim şirket bayağı bi bereketli![]()
çok sevindim. allah sağlık versin.![]()
önümüzdeki hafta sonuna doğru yada 17 ocak gibi gidersen üstten kesin gözükür yani 7. haftanın sonları ve hemen folik asite başla bencede
o zaman ben alayım folic asit ama günde kaç tane içicem bi tanemi
folic plus benimki günde 1 tane.
o zaman ben alayım folic asit ama günde kaç tane içicem bi tanemi
gunaydın kızlarrr bugun benım dogumgunum 30 uma anne adayı olarak gırdım ck mutluyuuummmmm
guzel haberler varmı ..dun kontroldeydık bız 2.1 cm olmus benım badem kalbı patapata atıyodu kuzucumun![]()
doğum günün kutlu olsun canım...bebişinle ve eşinle nice senelere inş....
benimkide 2,2cm idi kereta...:)))
canım bana 12. haftada 2. kontrole gittiğimde bıraktırdı doktorum..elevit pronatal,gyno ferro sanol ve marincap(balık yağı) verdi..Ama ilaçlar kocaman yutmak öyle zor ki..kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....
doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler.gunaydın kızlarrr bugun benım dogumgunum 30 uma anne adayı olarak gırdım ck mutluyuuummmmm
guzel haberler varmı ..dun kontroldeydık bız 2.1 cm olmus benım badem kalbı patapata atıyodu kuzucumun![]()
kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....
kızlar siz foliği bıraktınız mı kaçıncı haftada bıraktınız ben görümdüğü gibi 9. haftayı bitirmek üzereyim.....
doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürler.