ya bugün koştum ya bi de kendimi kötü hissediyorum ondan
nasıl koştun? biildiğin koşu mu yaptın nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bugün koştum ya bi de kendimi kötü hissediyorum ondan
ya şimdi bana sinir geldi.yani şimdi bizim bebişimizin de kalbi atmıyor olabilir mi ( ben de hiç sormadım gelişimi geri mi ileri mi diye.ofz yaaa gidiyorum tek soru sormadan çıkıyorum.çok aptalım.şimdi ben nasıl dayanıcam randevuya kadar ((
ooo kaynatmışsınız gene... bugün çok halsizm hiç uzun süre bir yerde duramıom... daraldım.
aaaaaaaaa
çokk güzel olur valla
doktor anladı da ondan randevumu geç verdi bende öyle düşündüm bii an cnmcım
ay inş. içine doğmuştur ağzından bal damlıyor yahuuuuuuu
DARISI BAŞINA DE KIZ DARISI BAŞINA
darısı başına kızzzzzz
sahidende rabbim sağlıkla
hayırlı bir evlat olucaksa kız versin isteyenlere inş. cnmmm
kız evlat büyük sorumlulukk
rabbim bizi evlatlarımızdan ve hiçbirşeyden yana utandırmasın
amin
tatlım ne yap biliyormusun
merak ettiğin soruları bir ufak not kağıdına yaz
ben öyle yaptım birkeresinde
çünkü insan doktorun yanında
bebişin heyecanından unutuyor aklında olanları
sakın kötü şeylerde düüşünme ii
düşün güzel olsun dua et sen bol bolll
tatlım yat dinlen biraz sıkma canını
strest çok etkiliyor bebekleri
ayrıca
güzel bir haber öğrenince allaha karşı 2 rekat şükür namazı kılınır
biliyorsunuzdur belki
ben bebeğimi öğrendiğimde kılmıştım
için daralınca mutlaka namaz kıl inan ruhun rahatlıyor
evet biliyorum şükür namazı kılmalıyız ben diil de eşim kılmıştı öğrendiğinde... ben şokunu baya atlatamadım... inş. hatime başlayacğım doğuma kadar 3 hatim yapmamız gerekliymiş... doğumu çok rahatlatıyormuş..darısı başına kızzzzzz
sahidende rabbim sağlıkla
hayırlı bir evlat olucaksa kız versin isteyenlere inş. cnmmm
kız evlat büyük sorumlulukk
rabbim bizi evlatlarımızdan ve hiçbirşeyden yana utandırmasın
amin
nasıl koştun? biildiğin koşu mu yaptın nedir?
tatlım yat dinlen biraz sıkma canını
strest çok etkiliyor bebekleri
ayrıca
güzel bir haber öğrenince allaha karşı 2 rekat şükür namazı kılınır
biliyorsunuzdur belki
ben bebeğimi öğrendiğimde kılmıştım
için daralınca mutlaka namaz kıl inan ruhun rahatlıyor
evet biliyorum şükür namazı kılmalıyız ben diil de eşim kılmıştı öğrendiğinde... ben şokunu baya atlatamadım... inş. hatime başlayacğım doğuma kadar 3 hatim yapmamız gerekliymiş... doğumu çok rahatlatıyormuş..
oku oku cnm allah kabul etsin
ben çok yavaş okuyorum arapçayı
kayınvalidem bütün herkesin bebeğine okur ama
benimkine okumadı daha
bakalım okuyucakmı sevgili torununa
yok sana şöyle özet geçeyim.sabah servisi aradım 1dk sonra ordayım dedi ben de uzunca bir mesafeyi koştum.sonra şoför abla kusura bakma geçmişiz orayı dedi.ben de soğuk kaldırıma oturup ağladım. (
ya ben de öyle düşünüyorum ama unutuyorum.ya bi de sorsam bile siz çok farklı şeyler soruyosunuz ben çok farklı.gitmeden slında beraber bi konuşmak lazım ne soralım diye.hem randevusu yakın olmayanlar da aydınlanmış olur.
evt cnm ama sen en iyisi yaz en akılda kalanı bile unutulabiliyoruz
çünkü
süpersin sen ya... duygusalllığın son noktası diyorsun... hdi takma kafana her şey yolundadır inş...
merhaba kızlar , aranızda kilo kaybeden varmı ? ben bebişimi öğrendiğim zamanlarda 59 kiloydum dün ise 57 kilo olmuşum 10 günde 2 kilo zayıflamışım hiç iştahım yok , hiç yemek yiyemiyorum, midem bulanıyor ama afedersiniz çıkartmıyorum sadece öğürmek geliyor, sizinkiler nasıl?
bayanseyma kayınvaliden seninkine hayli hayli okur herkesinkine okuyorsa... ama yavaştan da olsa sen de perşembeden perşembeye bir yasin okuyabilirsin... gerçi doğumu kolaylaştıran öyle çok dualar falan varki türkçeden de okunulsa olunur.... bir dua ile anne karnında büyüyen bebek dine eğilimli çocuk oluyor.
merhaba kızlar , aranızda kilo kaybeden varmı ? ben bebişimi öğrendiğim zamanlarda 59 kiloydum dün ise 57 kilo olmuşum 10 günde 2 kilo zayıflamışım hiç iştahım yok , hiç yemek yiyemiyorum, midem bulanıyor ama afedersiniz çıkartmıyorum sadece öğürmek geliyor, sizinkiler nasıl?
canım sen ne kadarlık hamilesinta doğrudur cnm benimkide bir aşağı bir yukarı cimlastik yapıyordur herLDE
İÇERDE BEN namaza eğilip kalkarken:)))
tatlım ne güzel işte çok vermek güzel değil ama almak ta ii değil
ben 1 kilo aldım 3 aydaa
ve hedefimde doğuma kadar 8-10 kiloyu geçmemek
inş. rabbim yardım ederde
çok kilo almam
bende öğürüyordum senin gibi hiç çıkarmadım ama
2 den sonra bitti
1 aydır gayet ii beslenebiliyorum
et dışında
anladım canım çoksağol, ne bilim acemiyim ya daha sanki midem bulanınca çıkartmam gerekliymiş gibi hissediyorum, sürekli bebeğimi merak ediyorum iyimidir diye, dayanamayıp yarın gideceğim muayene ye , benim drum kilo kaybı yaşarsan hastaneye yatırmam lazım demişti de ondan korktum , demekki 2 kilo normal fazla zayıflama olursa ciddi.canım çok ii anlıyorum seni.bende kilo verdim ama 12-13.haftalardan sonra yavaş yavaş almaya başlarmışız kilo almaya.bende çıkarmıyorum ama acaip bi bulantı ve iştahım hiç yok
ta doğrudur cnm benimkide bir aşağı bir yukarı cimlastik yapıyordur herLDE
İÇERDE BEN namaza eğilip kalkarken:)))
tatlım ne güzel işte çok vermek güzel değil ama almak ta ii değil
ben 1 kilo aldım 3 aydaa
ve hedefimde doğuma kadar 8-10 kiloyu geçmemek
inş. rabbim yardım ederde
çok kilo almam
bende öğürüyordum senin gibi hiç çıkarmadım ama
2 den sonra bitti
1 aydır gayet ii beslenebiliyorum
et dışında
canım sen ne kadarlık hamilesin
anladım canım çoksağol, ne bilim acemiyim ya daha sanki midem bulanınca çıkartmam gerekliymiş gibi hissediyorum, sürekli bebeğimi merak ediyorum iyimidir diye, dayanamayıp yarın gideceğim muayene ye , benim drum kilo kaybı yaşarsan hastaneye yatırmam lazım demişti de ondan korktum , demekki 2 kilo normal fazla zayıflama olursa ciddi.
cevabın için çok sağol canım hiç çıkartmadınmı sen de yani, sadece sulu şeyler meyve ve haşlanmış patates yiyorum şimdilik ama bugün biraz daha iyiyim sanki , evet canım fazla kilo da iyi değil özellikle 10-12 kilo normal diyorlar. Fazlası da zararlı.
teşekkür edeirm canım maşallah senin bebişin 3 aylık olmuş bile. Sende elinden geldiği kadar kalabalık da yemeğe çalış canım , nasıl olur bilmiyorum ama psikolojik olarak öyle hisset bari:26:
kızlar ben 8+5 oldum ama bebek için endişeleniyorum 10 gün önce gittik dr.a. iyiydi.
ama daha 10 gün var kontrole sizde de aynı tedirginlik oluyor mu?