-----2010 KASIM hamişleri----

tatlım ne yap biliyormusun
merak ettiğin soruları bir ufak not kağıdına yaz
ben öyle yaptım birkeresinde
çünkü insan doktorun yanında
bebişin heyecanından unutuyor aklında olanları
sakın kötü şeylerde düüşünme ii
düşün güzel olsun dua et sen bol bolll

ooo kaynatmışsınız gene... bugün çok halsizm hiç uzun süre bir yerde duramıom... daraldım.

tatlım yat dinlen biraz sıkma canını
strest çok etkiliyor bebekleri
ayrıca

güzel bir haber öğrenince allaha karşı 2 rekat şükür namazı kılınır
biliyorsunuzdur belki
ben bebeğimi öğrendiğimde kılmıştım

için daralınca mutlaka namaz kıl inan ruhun rahatlıyor

Kızlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın
iyi akşamlar

nasıl koştun? biildiğin koşu mu yaptın nedir?

yok sana şöyle özet geçeyim.sabah servisi aradım 1dk sonra ordayım dedi ben de uzunca bir mesafeyi koştum.sonra şoför abla kusura bakma geçmişiz orayı dedi.ben de soğuk kaldırıma oturup ağladım. (

ya ben de öyle düşünüyorum ama unutuyorum.ya bi de sorsam bile siz çok farklı şeyler soruyosunuz ben çok farklı.gitmeden slında beraber bi konuşmak lazım ne soralım diye.hem randevusu yakın olmayanlar da aydınlanmış olur.

süpersin sen ya... duygusalllığın son noktası diyorsun... hdi takma kafana her şey yolundadır inş...

bayanseyma kayınvaliden seninkine hayli hayli okur herkesinkine okuyorsa... ama yavaştan da olsa sen de perşembeden perşembeye bir yasin okuyabilirsin... gerçi doğumu kolaylaştıran öyle çok dualar falan varki türkçeden de okunulsa olunur.... bir dua ile anne karnında büyüyen bebek dine eğilimli çocuk oluyor.

merhaba kızlar , aranızda kilo kaybeden varmı ? ben bebişimi öğrendiğim zamanlarda 59 kiloydum dün ise 57 kilo olmuşum 10 günde 2 kilo zayıflamışım hiç iştahım yok , hiç yemek yiyemiyorum, midem bulanıyor ama afedersiniz çıkartmıyorum sadece öğürmek geliyor, sizinkiler nasıl?

canım çok ii anlıyorum seni.bende kilo verdim ama 12-13.haftalardan sonra yavaş yavaş almaya başlarmışız kilo almaya.bende çıkarmıyorum ama acaip bi bulantı ve iştahım hiç yok

ta doğrudur cnm benimkide bir aşağı bir yukarı cimlastik yapıyordur herLDE
İÇERDE BEN namaza eğilip kalkarken:)))

tatlım ne güzel işte çok vermek güzel değil ama almak ta ii değil
ben 1 kilo aldım 3 aydaa
ve hedefimde doğuma kadar 8-10 kiloyu geçmemek
inş. rabbim yardım ederde
çok kilo almam
bende öğürüyordum senin gibi hiç çıkarmadım ama
2 den sonra bitti
1 aydır gayet ii beslenebiliyorum
et dışında

canım sen ne kadarlık hamilesin

canım çok ii anlıyorum seni.bende kilo verdim ama 12-13.haftalardan sonra yavaş yavaş almaya başlarmışız kilo almaya.bende çıkarmıyorum ama acaip bi bulantı ve iştahım hiç yok
anladım canım çoksağol, ne bilim acemiyim ya daha sanki midem bulanınca çıkartmam gerekliymiş gibi hissediyorum, sürekli bebeğimi merak ediyorum iyimidir diye, dayanamayıp yarın gideceğim muayene ye , benim drum kilo kaybı yaşarsan hastaneye yatırmam lazım demişti de ondan korktum , demekki 2 kilo normal fazla zayıflama olursa ciddi.

cevabın için çok sağol canım hiç çıkartmadınmı sen de yani, sadece sulu şeyler meyve ve haşlanmış patates yiyorum şimdilik ama bugün biraz daha iyiyim sanki , evet canım fazla kilo da iyi değil özellikle 10-12 kilo normal diyorlar. Fazlası da zararlı.

canım sen ne kadarlık hamilesin

TATLIM hşgeldin aramıza
yeni üyesin sanırım
3 aylık hamileyim ben
sende hamilemisin ?

evt cnm hiç çıkartmadım çok şükür
ama mutfağa girdiğimde çok öğürüyordum
ama
azaldı öğürmelerim
yemekte kalabalıkta çok yiyorum yanlızken
kendimi kötü hissediyorum
ve ben sıkıldığımda
sanırım psikolojikmen
mideme vuruyor mide bulantısı yapıyor....

teşekkür edeirm canım maşallah senin bebişin 3 aylık olmuş bile. Sende elinden geldiği kadar kalabalık da yemeğe çalış canım , nasıl olur bilmiyorum ama psikolojik olarak öyle hisset bari:26:

benim kuzenim ilk 3 ayı sürekli tost yiyerek geçirmiş.ya niye hiçbiriniz bulantı ilacı kullanmıyosunuz anlamıyorum.hurafelere takılmayın.bakın pur kustu,yiyemedi sonra güzel olmayan haberlerini aldık.bence ilacın vereceğini düşündüğünüz zarar öğürerek ya da kusarak kendinize vereceğiniz zararın yanında lafı bile edilemez orandadır.ben 2 gün kolumu kaldıramadan yattım bulantıdan.sonra vücuttan düştüm,hamilelik eziyet gibi geldi,psikolojim bozuldu.değer mi yaa.. zaten süreceği en fazla 2 ay genelde.1 kutu hap içip intihara kalkışmıyorsunuz ya..

teşekkür edeirm canım maşallah senin bebişin 3 aylık olmuş bile. Sende elinden geldiği kadar kalabalık da yemeğe çalış canım , nasıl olur bilmiyorum ama psikolojik olarak öyle hisset bari:26:

büyüdü teysesi efet:)

kalabalıkta yiyemem ailem uzakta

arkadaşımda pek yok ama çok kalabalıkta yaşasam bayağı kilo alırım

böyle iyi cnmmm

yinede yiyorum tabi yanlızkende ama kalabalıktaki gibi abartı değil

kızlar ben 8+5 oldum ama bebek için endişeleniyorum 10 gün önce gittik dr.a. iyiydi.
ama daha 10 gün var kontrole sizde de aynı tedirginlik oluyor mu?

kızlar ben 8+5 oldum ama bebek için endişeleniyorum 10 gün önce gittik dr.a. iyiydi.
ama daha 10 gün var kontrole sizde de aynı tedirginlik oluyor mu?

Her seferinde doktora gittiğimde doktor ultrasona bakarken dualar ediyorum, doktor bak eli ayağı derken ben sadece kalbine bakıyorum.O endişeler normal ama iyi şeyler düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…