-----2010 KASIM hamişleri----

dimi ya, hep anneler der ya anne olunca anlayacaksınız die, bakyıorum, ben 1 gün bulantı çekiyorum bir gün çekmiyorum. ikiz annesi olduğu için annem 9ay boyunca felaket zor geçirmiş bulantısı hiç bitmemiş. başı hep yastıkta kadıncağızın... vay be diyorum anneme bak! benim kızım da bana diyecek ilerde kısır döngü ama hiçbir zaman anne olmadan onların değerini de anlamayacağız.:71::71:

Valla öyle :)))
Canım senin ikiz değil değil mi ?
Hani öyle derler ya :)))

doğum yapıp yatağa yatıp ilk kendine geldiğinde nerde benim sigaram dermiş:60:bebekten önce sigarayı tutarmış:47:

insallah ben öle olmam canım ama genelde kadınlar öle oluyormus benim cildim cok güzeldi herkes yüzün cok pürüzsüz derdi ama son ikiyılda sigranın birikimiyle yani etkisi cok oldugunu düsünüyorum clidimin gözenekleri daha belirgin oldu sanki tenim hafif karardı işte bunları düsünüp baslamak istemiyorum ama bellimi olur zamanla cildim topalrlar kendini

Valla öyle :)))
Canım senin ikiz değil değil mi ?
Hani öyle derler ya :)))

evet özellikle kız ikizlerde ikiz çocuk ihtimali çok artıyor ama bana tek dedi doktor. osgheme 4.aya kadar saklanıyormuş falan dio ama bilmem nazın hemen görünmüş olsa benim de görünürdü diyorum... bir de teke alıştırdım beynimi... biz her evde bir ikizin mutlaka olduğu bir sülaleye sahibiz. bir ailede çift ikizin olduğu bile var... düşün o yüzden tek tuhaf oluyor bizde ikiz çok normal:60: o yüzden aa tek mi senin diyorlar?

insallah ben öle olmam canım ama genelde kadınlar öle oluyormus benim cildim cok güzeldi herkes yüzün cok pürüzsüz derdi ama son ikiyılda sigranın birikimiyle yani etkisi cok oldugunu düsünüyorum clidimin gözenekleri daha belirgin oldu sanki tenim hafif karardı işte bunları düsünüp baslamak istemiyorum ama bellimi olur zamanla cildim topalrlar kendini

annem sarışın bir kadındı önceden her geçen gün boz die tabir ettiğmz bir renk aldı cildi... tuhaf noktalar lekeler belirdi falan.. sigara sahiden her açıdan çok fena bişi..

evet özellikle kız ikizlerde ikiz çocuk ihtimali çok artıyor ama bana tek dedi doktor. osgheme 4.aya kadar saklanıyormuş falan dio ama bilmem nazın hemen görünmüş olsa benim de görünürdü diyorum... bir de teke alıştırdım beynimi... biz her evde bir ikizin mutlaka olduğu bir sülaleye sahibiz. bir ailede çift ikizin olduğu bile var... düşün o yüzden tek tuhaf oluyor bizde ikiz çok normal:60: o yüzden aa tek mi senin diyorlar?

:)))

benim bir arkadaşımda ikiz, ilk çocuğu tek oldu, iki çocuğum olsun istiyordu, şimdi tekrar hamile ve ikizmiş :))))

İkizininde ilk seferde ikizi oldu :)))

:)))

benim bir arkadaşımda ikiz, ilk çocuğu tek oldu, iki çocuğum olsun istiyordu, şimdi tekrar hamile ve ikizmiş :))))

İkizininde ilk seferde ikizi oldu :)))

evttt çok fazla böyle örnekler.... ikizimde hep ikizinin olacağını düşünüyor... hayırlısı ya Allah sağlıklı evlat versin de tek çift kız erkek önemli deil...
ben biraz uzanacağım kaçıyorum kızlar.

kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz yaa boşverin gitsin....bende 2 ayı geçti hala tık yok...:))))

birde kızlar hiç rüyanızda cinsiyete dair bişiler görüyormusunuz?
ben dün gece bişiler gördüm...ev misafir dolup taşıyordu...mutfakta 2 tane bebek sallanıyordu yeğenimde kucağımda bende onu seviyor ve oyalıyordum(erkek) sonra bi komşu geldi evime mavi bi tülbent verdi bana ama kenarları çok güzel oyalıydı... ne olcak acaba...

az öncede yazmıştım ama gözden kaçtı galiba.......:33::33:

kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz yaa boşverin gitsin....bende 2 ayı geçti hala tık yok...:))))

birde kızlar hiç rüyanızda cinsiyete dair bişiler görüyormusunuz?
ben dün gece bişiler gördüm...ev misafir dolup taşıyordu...mutfakta 2 tane bebek sallanıyordu yeğenimde kucağımda bende onu seviyor ve oyalıyordum(erkek) sonra bi komşu geldi evime mavi bi tülbent verdi bana ama kenarları çok güzel oyalıydı... ne olcak acaba...

az öncede yazmıştım ama gözden kaçtı galiba.......:33::33:

ben henüz rüya görmedim ama eşim örümcekte yürüyen bir erkek bebek görmüş...

ya sigarayı tamamen bıraktınızmı kızlar bn gnde 2 ye düşürdüm sabah akşam onuda bırakmam lazım amaa:(ufff

Ben günde 1 paket içiyodum , hamilelik haberini aldım , hemen bıraktım ama canım çekmedi mi çok çekti , ilk 1 hafta eşimde içtiği için dayanamıyodum onu görünce , o zamnlarda günde 2 fırt içtim onun sigarasından , iki gn üst üste eşim şehir dışındaydı hiç içemedim öyle bıraktım , şu an çok nadir arada canım çekio yani beynim istiyo ama eşimin kokusunu duyunca tiksiniyorum ve kendime hemen acitasyon yapıyorum , bebğimin çeşitli kötü hallerini aklıma getiriyorum ( Allah korusun !!) hmen vazgeçiyorum . Sende ilk önc 1 e düşür , sonra fırtlar halinde iç bi günde komple bırak ...Ben şu an içmiyorum ama kesinikle beynimde bitiremedim , emzirme işi bitince başlarım gibi gelio :(((

Ben günde 1 paket içiyodum , hamilelik haberini aldım , hemen bıraktım ama canım çekmedi mi çok çekti , ilk 1 hafta eşimde içtiği için dayanamıyodum onu görünce , o zamnlarda günde 2 fırt içtim onun sigarasından , iki gn üst üste eşim şehir dışındaydı hiç içemedim öyle bıraktım , şu an çok nadir arada canım çekio yani beynim istiyo ama eşimin kokusunu duyunca tiksiniyorum ve kendime hemen acitasyon yapıyorum , bebğimin çeşitli kötü hallerini aklıma getiriyorum ( Allah korusun !!) hmen vazgeçiyorum . Sende ilk önc 1 e düşür , sonra fırtlar halinde iç bi günde komple bırak ...Ben şu an içmiyorum ama kesinikle beynimde bitiremedim , emzirme işi bitince başlarım gibi gelio :(((
ewet öle yapıcam artık herşey bebişler için...

Yaaa hep bir miskinlik, hep bir miskinlik....

Çamaşır makinesini boşaltmam gerek...

Ortalığı toparlamam gerek...

Biraz ütü yapmam gerek...

Akşama eşim köfte yiyelim aşkım dedi, onu hazırlamam gerek...

Bir enerji içeçeği içmem gerek...:52: kendime gelmeliyim...:27:

Bana yeni bir ben lazım :9: ne zaman geçecek bu haller acaba :33:

doktorlar programında aytuğ kolankaya sigara içen anne adaylarını uyarmak için şöyle bir cümle kurmuştu ''çalışan bir arabanın egzoz borusuna çocuğunuzun ağzını dayayıp tüm zehirli dumanı içine çektiğini düşünün, sizin içtiğiniz sigaranın farklı bir etkisi yok'' demişti.
içmiyorum ama içseydim de bu sözü duyduktan sonra keserdim sanırım.
üstelik bebeklerimizin tüm yaşam kaynağı bizken sigaradan çekilen her nefeste bebeğimize giden kandaki besin ve oksijen kesintiye uğruyormuş, bunu da kulak arkası edin derim.

AYNEN BENDE VALLA İŞYERİNDEYİM GRAM ÇALIŞMAK GELMİYOR İÇİMDEN NASIL YETİŞECEK BU KDV BİLMEM. BİDE 3 AYLIK MUHTASAR VAR OHHH ŞU MAYIS GELSEDE DOĞUM İZNİNE ÇIKSAM DOĞRUSU SONRADA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SÖYLEDİM BİLE PATRONUMA BEBİŞİMİ BEN BÜYÜTCEM:emir_bebek:

AYNEN BENDE VALLA İŞYERİNDEYİM GRAM ÇALIŞMAK GELMİYOR İÇİMDEN NASIL YETİŞECEK BU KDV BİLMEM. BİDE 3 AYLIK MUHTASAR VAR OHHH ŞU MAYIS GELSEDE DOĞUM İZNİNE ÇIKSAM DOĞRUSU SONRADA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SÖYLEDİM BİLE PATRONUMA BEBİŞİMİ BEN BÜYÜTCEM:emir_bebek:

Ben de bel fıtığı yüzünden işten ayrılmıştım zaten...

Ama ayrılmasaydım da doğumdan sonra ayrılacaktım, herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum bebeğimin....

Eminim annemde, kayınvalidemde çok iyi bakar ama olsun, yine de ben bakmak isterim...:emir_bebek:

Ben de bel fıtığı yüzünden işten ayrılmıştım zaten...

Ama ayrılmasaydım da doğumdan sonra ayrılacaktım, herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum bebeğimin....

Eminim annemde, kayınvalidemde çok iyi bakar ama olsun, yine de ben bakmak isterim...:emir_bebek:

aynen canım imkanın varsa kendin bakacaksın bide benim işim öyle yoğunki muhasebe bürosunda çalışıyorum sadece bana ait 35 müşteri var yani kafam bir dünya oluyo hem bide çocuk yokkkk keisnlikle yapamam şöyle en az 2 yaşına gelmesi lazım

canım ya bide senin miden nasıl oldu bak yemen lazım biliyorsun patates püresi yapsana kendine ben midem köyüyken hep onu yedim sütle yap biraz koyu hem doyurucu hemde sağlıklı

aynen canım imkanın varsa kendin bakacaksın bide benim işim öyle yoğunki muhasebe bürosunda çalışıyorum sadece bana ait 35 müşteri var yani kafam bir dünya oluyo hem bide çocuk yokkkk keisnlikle yapamam şöyle en az 2 yaşına gelmesi lazım

Evet canım katılıyorum sana...

canım ya bide senin miden nasıl oldu bak yemen lazım biliyorsun patates püresi yapsana kendine ben midem köyüyken hep onu yedim sütle yap biraz koyu hem doyurucu hemde sağlıklı

kızlar doktor zorlama yemek için dedi .. bende cnm ne zaman ne isterse yiyorum sadece :D gerçi sadece çubuk kraker yiyebiliyorum da :D doktor zzeytin ekmek ye dedi :D :49:

Back