çok geömiş olsun cnm allah şifa wrsin ne için öneri ,stiyon tatlım anlamadım
bn 60 kilo olmuşum 57 ile başlamıştım dr um kızdı:))e napim ya bn doymak bilmiyom
aç aç uyuyamazki insan yaa ii yapmışsın dr bana hamur işi börek çörek tatlı yemicen diyo yasakmış sadece ey balık tawuk we sebze onlarsız yaşam mı olue ya boşweeer doğumdan snr weririrz kilolarıAYNEN YAAA
dün gece 3 te uyandım sanki bütün gün yemek yememişim gibi kalktım domates peynir ekmek bide portakal suyu ohh yedim yattım bir güzel. amann bende 72 ile kaldım hamile zaten pekte zayıf sayılmazdım en son 2 aylıkken gittiğimde 74 dü bişi demedi doktor asıl bu ayı ben çok merak ediyorum. 2 kilo almışım gibi geliyo bana
Hanımlar ikili testin sonucunu gösterdim, doktorum her şey normal dedi, diğer test içinde 4 hafta sonra çağırdı, yalnız idrar yollarımda problem vardı, değerler biraz yüksekti PURINOL verdi suda eritilip içiliyor,
Folic asidi bıraktırdı yerine Maltofer çiğneme tableti verdi içinde demir ve folic asid varmış..
Benim karnım dümdüzdü kızlar çıktı göbişim azcık :))
işe zaten zorla geliyorum 6. aya kadar burdayım daha işi takmamaya çalışıyorum....keyfim yok işte halsizim uykusuzluk sinir mahvediyo beni....
Günaydın bacılar ne örüonuz bakalım :)
ay ben çatlayacam geldin artık ayın 12. De gitsem doktora kaç kilo almışım öğrensem
hep bebekmi diycez ya ben çok kilo almışım gibi geliyo tartılmaya korkuyorum haftaya öğrencem artık:26:
hmmmmmhep benle ilgilensin die napıyım diyorumbencilim bu sıra
aç aç uyuyamazki insan yaa ii yapmışsın dr bana hamur işi börek çörek tatlı yemicen diyo yasakmış sadece ey balık tawuk we sebze onlarsız yaşam mı olue ya boşweeer doğumdan snr weririrz kiloları
bncede cnm yemeden durulmazki sen istemesen bebişin canı isterYaw yeme demeyle olmuyo ki , insanın canı istiyo , maximum 3 gün tutabiliorum kendimi , 4. güne kesin o şeyi gidip alıorum veya yapıp yiyorum :)))
hmmmmm
ama bnce öle düşünme tatlım ya kötü hastalık bu grip değilki annesi sonuçta sende eşinin yanında olmalısın hatt sende gi,t hastaneye onunlaa kötü bi drumm
hmmmm walla ne diim ki cnm eşin in arayı bulması lazım ozmn ikinizede yetişmesi lazım o düşünür ztn bncetek kişi alıolar ve kadın fena naz yapıyo ... doktor iyisin dese bile çok kötüymüşüm ilgilenmeniz gerekiyormuş falan dio...
Gözün aydın canım , darısı bizlerin başına artık ...
Canım boşver işi ya , işini yap geç , gerisini düşünme ,3-4 ay sonra bitcek diye düşün , kendini motive emeye çalış , bunu bebeğin için yap tatlım ....
Ya bende dün gece hiç uyuyamadım , sürekli kramplar , ağrılar , anlamadım , eşim kasların genişliyodur diyo ama çok yemeden olmasın buYa inş. bende alamamışımdır ama aldım bence , tartılara küstüm ya ((
amannnn yinnn bacılar yinnnn ben çıkıyom dışarı alşveriş yapcam pantolonlar olmuyor artık bi tane almıştım lcw den çok güzel hamile reyonu yapmışlar gitmediyseniz mutlaka bakın ben şimdi başka bir yere gitcem birazda oraları karıştırayım:)
ewet lcw çok gzl reyom yapmış ta banada olmuyo patlonlar ama hamile pant erken diilmi cnm ilerde onada giremeyz snramannnn yinnn bacılar yinnnn ben çıkıyom dışarı alşveriş yapcam pantolonlar olmuyor artık bi tane almıştım lcw den çok güzel hamile reyonu yapmışlar gitmediyseniz mutlaka bakın ben şimdi başka bir yere gitcem birazda oraları karıştırayım:)
günaydın kızlarr, inş. bugün güzel bi gün olur hepimiz için.eşimle aramızdaki meseleyi hallettik, artık geçici olarak mı kalıcı olarak mı zaman göstericek.bi daha olmaz inş. ev huzursuzluğu hiçbişeye benzemiyo.
öncelikle geçmiş olsun canım..Öneri istemişsin, nasıl bir öneri pek anlamadım ama arayıp geçmiş olsun diyebilirsin, yada çok kötü değilsen geçmiş olsuna gidebilirsin..Allah şifa versin..Çok komik yaa
bu arada kayınvalidem68 yaşında hastane de yatıyo ... kemiğinde plazma hücresi varmış ( kanser başlangıcı) 20 gündür yatıyo. eşim sürekli onunla ilgileniyo .. birtek cumartesi izinli ondada onun ynına gidecekmiş genelde olduğu gibi ... hastalık %7 oranında ve 60 yaşından sora ilerlemiyomuş! bu gün kemoterapiye başlıcaklarmış 15 gün daha hastanede daha sora belki eve çıkaracaklarmış ! ne öneriyosunuz kızlar ne yapmalıyım ?
Evet canım huzursuzluk cok kötü , gözün aydın , allah ağzınızın tadını bi daha bozmasın ....
amin canım sağol, kimseninki bozulmasın.
bişey sorucam, ben en son 6 haftalıkken gitmiştim yeni dr uma.ve çıkarken bi dahaki kontrolün tarihini sormayı unuttum12. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum, haftalarımız aynı siz ne zaman kontrole çağırıldınız.
amin canım sağol, kimseninki bozulmasın.
bişey sorucam, ben en son 6 haftalıkken gitmiştim yeni dr uma.ve çıkarken bi dahaki kontrolün tarihini sormayı unuttum12. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum, haftalarımız aynı siz ne zaman kontrole çağırıldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?