Canım doktorlar hamilelikte ilaç kullanımı çok onaylamıyor...
haklısın kızlar ya sağolun yine içimi rahatlattınız.
valla ben bu psikopatlıkla nasıl doğurcam bu çocuğu bilmem
kızlar vücüdunuz için yağ yada krem kullanmaya başladınızmı
Bende madical parka gidiyorum, doktorum Mehtap Yazıcıoğlu gayet memnunum...
Kızlar sabah yeni doktoruma gittim.
Beni hemen acil servise yönlendirdi, biraz geç kalsaymışım diyaliz hastası olabilirmişim, bağırsak ameliyatı olmam gerekebilirmiş, en berbatı gebeliği sonlandırmak durumunda kalabilirlermiş
Şimdi tedaviye cevap verip vermemesine bağlı durumum..
Off..((
ohh gözün aydın:) Olmaz Olurmuuuuu Çoookkk fenaaa !bi kaç kusma bile yaşadım ... çubuk kraker ve börek yiyorum bu arada doktor bugün dediki besin alcam die sakın mideni bulandırma dedi ! şimdi dinginleştirici şeyler yemen yeterli dedi .. işte zeytin ekmek falan gibi ...3 .aydan sora onun içine yemeye başlayabilirsin dedi!
:) evet canım ya 3. aydan sonra nası yıcez kımbılırlısteye hamıle kaldıgımız kılolarımızıda yazsamıydık acabaa
çubuk krakerin sahi sahi hiç faydası yok. su içmek bulantıların çabuk geçmesinde yardımcı oluyormuş. bol bol su içmeye çalış... çok zor bişi yaa bulantı! ben bugün ha bir cesare mutfağa girip bir yemek yapayım dedim. halen soğan kokusu çekilmez geliyor fırında kolay bir yemek attırıverdim
valla benim dr.um parol ve metpamid içebilirsin dedi.limitlerini de söyledi.daha önce de dediğim gibi zararlı bir şey olsa kendini riske atmazdı.sonuçta insanlar hamile kaldığında antibiyotik içebiliyor,mr çektirebiliyor vs.. ilaç içmeyip de kusuyosunuz sonra bakın kötü haberlerinizi alıyoruz.off pur istanbuldaysan benim dr.uma git çok iyi bir adam cidden.hurafelerler geçirmeyin hamileliğinizi.ama saç kestirme olayına inanıyorum :)
ya sorma.aşağı yukarı 7 ay kaldı.aslında çabuk da geçiyor hee :)
benim evde yaşlanma karşıtı yoğun nemlendiricili vücut kremim vardı onla takılıyorum.ama sonra kakao yağı alıcam.dr.um ilaç adı vermedi piyasada birbirine eşdeğer çok krem var istediğin markayı al farketmez hepsi aynı ama mutlaka şimdiden kullan demişti.ki bunu dediğinde 5 haftalık hamileydim ben..
benim dr.um da can şener.psikolog gibi beni çok rahatlatıyor.
oshgeme havuç böykkkk
saç boyatabilirsin yaa ne olacak ki..benim kuzenim organik boyayla boyadı hamileyken.hiç de sorun olmadı çok şükğr.bebişi 1.5 yaşında şuan.
ben iyi olacağına inanıyorum.sen de inan.güzel düşün ki güzel şeyler olsun.en kısa zamanda iyi olursun umarım.çok geçmiş olsun.
:) evet canım ya 3. aydan sonra nası yıcez kımbılırlısteye hamıle kaldıgımız kılolarımızıda yazsamıydık acabaa
hamile kaldığımız kilo da çok çoksa... ben 2.5 kilo aldım bile... alma işlemini durdurdum gibi sanki folic asiti bırakarak ama bu kilo işinin ortasını bulmak lazım, 3 kilo ortalamada doğacak bir bebiş 15 kg civarında artış yapan bir anne yetecektir.
hamile kaldığımız kilo da çok çoksa... ben 2.5 kilo aldım bile... alma işlemini durdurdum gibi sanki folic asiti bırakarak ama bu kilo işinin ortasını bulmak lazım, 3 kilo ortalamada doğacak bir bebiş 15 kg civarında artış yapan bir anne yetecektir.
Valla canım bende folik asiti bıraktım sanki şişliğim indi biraz, hala var bi miktar ama oda uykudan diye düşünüyorum , folik asit şişiriyo diolardı da inanmıodum , bünyesi müsait olanı şişirio . Bende 2. 5 aldım galiba ,umarım 5. aya kadar daha almayız , son aylarda istemesende baya alıosun ...
ya ben kendi hep olan göbeğim diyodum ama şaka maka 1.5 kilo almışım ve göbeğim baya baya belirginleşti.imdaatttt şişiyorummm
çünkü bende baktım yemek yemiyorum bile eskisi gibi doğru düzgün dedim ne bu koca göbek... herkes de sen aşırı kilo almışsın ne bu hal diince attı tepem sen misin folic gel uleen buraya dedimnormal yollardan vitamin almak daha mantıklı gibi geliyor bana. meyvelerimi çok güzel yiyorum folic de kimmiş
selamlar. ben de 1 haftadır folik almıyorum. sürekli sen şiştin diyen arkadaşım bu gün şişlerin indi dedi. şişliğin folikten olacağını düşünmemiştim hiç şimdi farkettim.
selamlar. ben de 1 haftadır folik almıyorum. sürekli sen şiştin diyen arkadaşım bu gün şişlerin indi dedi. şişliğin folikten olacağını düşünmemiştim hiç şimdi farkettim.
siz böyle doktora gittikçe benim de mi gitmem gerekiyorki diyorum.
ama ben halen şişim ya! tartıda fark var mı peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?