-----2010 KASIM hamişleri----

Canım doktorlar hamilelikte ilaç kullanımı çok onaylamıyor...

valla benim dr.um parol ve metpamid içebilirsin dedi.limitlerini de söyledi.daha önce de dediğim gibi zararlı bir şey olsa kendini riske atmazdı.sonuçta insanlar hamile kaldığında antibiyotik içebiliyor,mr çektirebiliyor vs.. ilaç içmeyip de kusuyosunuz sonra bakın kötü haberlerinizi alıyoruz.off pur istanbuldaysan benim dr.uma git çok iyi bir adam cidden.hurafelerler geçirmeyin hamileliğinizi.ama saç kestirme olayına inanıyorum :)

haklısın kızlar ya sağolun yine içimi rahatlattınız.
valla ben bu psikopatlıkla nasıl doğurcam bu çocuğu bilmem

ya sorma.aşağı yukarı 7 ay kaldı.aslında çabuk da geçiyor hee :)

kızlar vücüdunuz için yağ yada krem kullanmaya başladınızmı

benim evde yaşlanma karşıtı yoğun nemlendiricili vücut kremim vardı onla takılıyorum.ama sonra kakao yağı alıcam.dr.um ilaç adı vermedi piyasada birbirine eşdeğer çok krem var istediğin markayı al farketmez hepsi aynı ama mutlaka şimdiden kullan demişti.ki bunu dediğinde 5 haftalık hamileydim ben..

Bende madical parka gidiyorum, doktorum Mehtap Yazıcıoğlu gayet memnunum...

benim dr.um da can şener.psikolog gibi beni çok rahatlatıyor.

Havuctan tek tiksinen benim zannediyodum , yanlız değilmişim

oshgeme havuç böykkkk

Ya bu saç boyatma olaına bnde fena halde taktım , bizde ırsi, beni saçım 20de beyazlamaya başladı , şu an anlatamam , allahtan aralarda ama napcam bilmyorum

saç boyatabilirsin yaa ne olacak ki..benim kuzenim organik boyayla boyadı hamileyken.hiç de sorun olmadı çok şükğr.bebişi 1.5 yaşında şuan.

ben iyi olacağına inanıyorum.sen de inan.güzel düşün ki güzel şeyler olsun.en kısa zamanda iyi olursun umarım.çok geçmiş olsun.

benımde ılk defa dun bulantım oldu odum koptu bugun hıcbısey yok

8-9-10.haftalarda olurmus hepımız atlatmak uzereyız ..gunde 3 kereden fazla ıstıfra durumu olursa hemen dr u arıyoruz ama

derıııın derıııın nefes almak cok ıyı annem soledı bıde leblebı yedım butun gun ama kendınızı dınlemeyın hıc bı sekılde..

salatalık ekmek de bana çok lezzetli hafif gelmeye başladı. buda bir tavsiye daha

:) evet canım ya 3. aydan sonra nası yıcez kımbılır lısteye hamıle kaldıgımız kılolarımızıda yazsamıydık acabaa

:) evet canım ya 3. aydan sonra nası yıcez kımbılır lısteye hamıle kaldıgımız kılolarımızıda yazsamıydık acabaa

hamile kaldığımız kilo da çok çoksa... ben 2.5 kilo aldım bile... alma işlemini durdurdum gibi sanki folic asiti bırakarak ama bu kilo işinin ortasını bulmak lazım, 3 kilo ortalamada doğacak bir bebiş 15 kg civarında artış yapan bir anne yetecektir.

Ben mecburen yapıyorum yemek , eşim geç geliyo , çokta yorgun oluyo , ailemde yok burda , her akşamda dışarda olmuyo , inşallah tüm hamileliği boyunca bulatısı olanlardan olmam , 2 hafta sonra geçer...

Bende sorcam bu gidişimde doktora bakalım ne dicek , gerçi muhtemelen hayır dicek , sigara olayında içiyo musun diye sormadı bile , sigara içilen ortamlara girme dedi direk :)))

akşamdan eşime yaptırıyordum ben bugün de sınavı vardı dün akşam kaytardı yarın gelir hazırdan bişiler yeriz die ama yaptım vallahi... yemek yapmayı bile marifet sayıyorum ya, tembelliğin bu kadarı!

Valla canım bende folik asiti bıraktım sanki şişliğim indi biraz, hala var bi miktar ama oda uykudan diye düşünüyorum , folik asit şişiriyo diolardı da inanmıodum , bünyesi müsait olanı şişirio . Bende 2. 5 aldım galiba ,umarım 5. aya kadar daha almayız , son aylarda istemesende baya alıosun ...

ya ben kendi hep olan göbeğim diyodum ama şaka maka 1.5 kilo almışım ve göbeğim baya baya belirginleşti.imdaatttt şişiyorummm

çünkü bende baktım yemek yemiyorum bile eskisi gibi doğru düzgün dedim ne bu koca göbek... herkes de sen aşırı kilo almışsın ne bu hal diince attı tepem sen misin folic gel uleen buraya dedim normal yollardan vitamin almak daha mantıklı gibi geliyor bana. meyvelerimi çok güzel yiyorum folic de kimmiş

ya ben kendi hep olan göbeğim diyodum ama şaka maka 1.5 kilo almışım ve göbeğim baya baya belirginleşti.imdaatttt şişiyorummm

benım agzımda hıc bos kalmıyo tatlı sevmıyorum Allahtan ordan bı avantajım varılerleyen gunlerde sevmeye baslarsam bılemıyorum:44:

60 kılo hamıle kaldım su an 58 ım bı anda sısıcem bende emınım

aaaaa ben yaarın dr a gıdıcem naptı bızım badem uzdımı boyu acaba

selamlar. ben de 1 haftadır folik almıyorum. sürekli sen şiştin diyen arkadaşım bu gün şişlerin indi dedi. şişliğin folikten olacağını düşünmemiştim hiç şimdi farkettim.

selamlar. ben de 1 haftadır folik almıyorum. sürekli sen şiştin diyen arkadaşım bu gün şişlerin indi dedi. şişliğin folikten olacağını düşünmemiştim hiç şimdi farkettim.

ama ben halen şişim ya! tartıda fark var mı peki canım?

beslenme uzmanım bana kullanma dedi , çok şişersin dedi ama tabi korkudan , ya bişey olursa diye kullandım haklı çıktı ( Bende bırakalı 5 gün oldu bakalım inecekmi tamamen , herkes ne kadar şişmişsin dio , çok moralim bozuluo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…