-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba bende kasım hamilesiyim.bi şey soracağım sizlere.bugün elektrik süpürgesi kullandım yaklaşık 10 dk falan .daha önce 1 defa daha kullanmıştım.ancak eşim bi daha kullanma dedi.düşük ypıyomuş dedi.çok korkuyorum şimdi.hiç hamileyken elektrik süpürgesi kullanan var mı?

Merak etme elektrik süpürgesi bebeği düşürmez sadece ilk 3 ayda ev ısı yaparak egilerek uzanarak is yapmak tehlikeli, bu donemde istirahat edin

merhaba bayanlar nasıl gidiyor bakalım ben 1 hafta annemde kadım geldim değişiklik olsun diye tam değişiklik oldu 4 yasındaki oğlum grip oldu ve her gece bana sarılıp uyumak istiyor banada bulastırcak d,ye korkuyorum ama kıyamıyorumda ona he birde baya kilo aldım sizlerin kilo durumu nasıl

8 Ocakda yaptıracağım canım. Heyacan dorukda insan bi an önce görmek istiyor. Yılbaşında biraz tatlıyı fazla yedim sanki hareket eder gibi oldu. Pıt pıt atıyor çok değişik bişey.:16::16:
canım ben bugün gittim doktora..2li test için kan verdim ama sonuç 2 haftaya çıkacakmış, çünkü Ankara'ya gönderelim dedi doktor,buradaki sonuçlar genelde yanıltıcı çıkıyo dedi.Allah'ın izniyle iyi çıkar inşallah..

saol cnm hepimiz işlh hep gzl hbrler werelim birbirimizee 2.95 olmuşlar:)

görünce çok mutlu olcaksın bak bi hareket ediyolar çok değişik büyüdükçe daha çok hissediyorum anne olucağımı:))

evet ben de bugün gördüm bebeğimi, inanamadım nasıl büyümüş, hareket ediyodu, elleri kolları çok tatlıydı..gerçekten mucize bu:) ben de bugün gerçekten anneliğe bir adım daha yaklaştığımı hisssettim, daha da büyüdüğünde daha da çok hissedicem biliyorum..

kızlar bn artık folic asiti bıraktım szler naptınız?
Bana bugün bırak dedi doktorum. Tam 12 haftalık oldum..

kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. zaman zaman açık kahve akıntım oluyor, sizde de benzer şeyler oluyor mu?
Canım bende olmadı sayılır,sadece 5-6 haftalıkken bi kaç kere kahverengi bişeyler gelmişti ama çok az oldu ve çok az sürdü. Bi daha da hiç olmadı. Bence ihmal etme, bi görün doktora istersen, ama Allah'ın izniyle birşey yoktur inşallah..

Kızlar bu arada esra erolda hamileymiş , ne zmandır sürekli ağlamasından belliydi zaten :)) Belki kasım hamilesidir çünkü temmuzda doğum dedi , gruba davet edelim :)))
Gelir mi acaba:) Ben de yemek hazırlıyodum, eşim söyledi, "esro erola şey olmuş" dedi, "hamilemiymiş" dedim..Valla tebrik etmek lazım, ben 1,5 aydır yatıyorum resmen, bunlar her gün canlı yayında..ebru şallı bi de pilates yapıyodu. ya bunlar çok dayanıklı, ya biz çok nazlıyız..Bulantıdan canım çıktı bazı günler..

merhaba bende kasım hamilesiyim.bi şey soracağım sizlere.bugün elektrik süpürgesi kullandım yaklaşık 10 dk falan .daha önce 1 defa daha kullanmıştım.ancak eşim bi daha kullanma dedi.düşük ypıyomuş dedi.çok korkuyorum şimdi.hiç hamileyken elektrik süpürgesi kullanan var mı?
Canım ben de bi kaç kere süpürdüm, hele de 5. haftasında bilmiyodum kayınvalidemde bayramda bi sürü iş yaptım. Ama ilk 3 ay dikkat etmek lazımmış..Allah korusun bişey olmaz ama çok da yorma bence kendini.

merhaba bayanlar nasıl gidiyor bakalım ben 1 hafta annemde kadım geldim değişiklik olsun diye tam değişiklik oldu 4 yasındaki oğlum grip oldu ve her gece bana sarılıp uyumak istiyor banada bulastırcak d,ye korkuyorum ama kıyamıyorumda ona he birde baya kilo aldım sizlerin kilo durumu nasıl

ben 1 kilo aldım ama bu aralar deli gibi yiyorum.hele öyle çok ekmek yiyorum ki anlatamam.bu gidişle duba olucam :)

benimle birlikte 6 kişi online ama yazan yok napıyosunuz 2 li grup mu yaptınız yoksa:(

aynı dertten ben de muzdaribim inan :)

Canım ben hiç kilo almadım, bugün doktora da söyledim. gayet iyi dedi. İlk 5 aya maximum 3 kilo almalısın zaten dedi..bu arada oğluna da geçmiş olsun canım, Allah şifa versin...

Benimde eşim grip iyileştirmeye çalışıyorum bulaşmasın diye:) Benim 3.ay bitiyor 1,5 kilo aldım sadece.

Selam anneler ve bebişleri , umarım hepimiz için harika, hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olur . Bu ıl geçen yılı aratmasın inşallah .Şehir dışındaydık yılbaşı için ,dün yeni döndük , hiçbişey yapmadık ama çok yorulduk :))) Ayy kızlar bir an evvel bebişler büyüsede alışverişler yapsak . Yılbaşını beraber geçirdiğimiz arkadaşların biri 20 , diğeri 30 haftalık gebe ... Bazı şeyleri almışar , bazılarını birlikte baktık .Çok güzel şeyler var yaaaaaa, gerçi baya kafam karıştı ama onlar prof. olmuşlar bu konularda .Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin , günler su gibi akıp geçsin.....

evt cnm haklısın
takmamak lazım
;)

Canım boşver ya , şurda maksimum 3-4 hafta dha sabredicez, 3 aydan sonra inşallah riskler bitecek daha da hareketleneceğiz..Kaynana mevzu farklı şekillerde hepimizde aynı, tek düşüneceğin bebeğin ve eşin olsa , her dediğine "hee" de, yine bildiğini yap ...

Ah Ahhh annem burda olsa her işimede yardımcı olurdu , yemeğimi de yapardı , nazlardı da . Her ne kadar kayınvalidelere anne desekte % 90 ı gerçek anne olamıyor . Ağlarsa anam ağlar , gerisi yaan ağlar !!!

Canım beklemek zor ama istersen bekle adet gününe kadar . Burda hangimiz ne desek yalan , yani herkesin belirtisi farklı oluyo ,kimininki sana uyar , heveslenirsin , olmaz üzülürsün , bence biraz daha sabret , İnşallah Allah kalbine göre versin ....

kızlar bn artık folic asiti bıraktım szler naptınız?

bende doktoruma sorucam çarşamba randevum var....

kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. zaman zaman açık kahve akıntım oluyor, sizde de benzer şeyler oluyor mu?

olmuştu bendede birkaç gün doktorum bişey olmaz dedi
zaten geçtii
sonraa

Kizlar bende 8.hafta biraktim folik asiti doktorum birak dedi yerine elevit verdi onda bircok vitamin var folik asittevar zaten icinde ben zaten folik asiti agustostan beri iciyorum onceden baslamistim aldigi kadar almistir zaten bebisim simdi elevit iciyoz bakalim 13ocakta ikili testimiz var hayirlisiyla oda guzel gecseydide rahatlasaydik

günaydın kızlar....
bende dün akşam gittim doktora ultrasonu hiç beğenmedim kapkaranlık bişiydi yaa kalp atışını gördüm eli kolu nerde dedim bunun :52::52: çıkıntıları gösterdi ama durumu iyiymiş herşey yolunda bi aksilik yok çok şükür....:66::66::66:

günaydın kızlar....
bende dün akşam gittim doktora ultrasonu hiç beğenmedim kapkaranlık bişiydi yaa kalp atışını gördüm eli kolu nerde dedim bunun :52::52: çıkıntıları gösterdi ama durumu iyiymiş herşey yolunda bi aksilik yok çok şükür....:66::66::66:

günaydın turkuazM... henüz daha eli kolu görünmüyor mu demek? ben de bugün buralar çok karlı düşerim falan da yerlerdeki karlar erirse bir gideyim doktora diyordum. ben elleri kollaı hareketlerini görebilmek umduuylla gidecektim. eğer gene karaltıysa gitmeyim :19:

günaydın turkuazM... henüz daha eli kolu görünmüyor mu demek? ben de bugün buralar çok karlı düşerim falan da yerlerdeki karlar erirse bir gideyim doktora diyordum. ben elleri kollaı hareketlerini görebilmek umduuylla gidecektim. eğer gene karaltıysa gitmeyim :19:

yaa ultrason parlak değildi kapkaranlıktı devlet hastanesinde ki ultrason bile bundan daha süperdi pasparlak gösteriyordu...kalbini bilem zor gördüm iki saat ekranda kalp aradım...:))))
eğer ultrason güzelse herşeyini görürsün canım....

yaa ultrason parlak değildi kapkaranlıktı devlet hastanesinde ki ultrason bile bundan daha süperdi pasparlak gösteriyordu...kalbini bilem zor gördüm iki saat ekranda kalp aradım...:))))
eğer ultrason güzelse herşeyini görürsün canım....

bende kendi hastaneme gitmyeceğim ki orda günüm diil bir özel hastane var oraya giderim diyordum. sabretsem biraz daha ii olacak herhalde. 12. haftamda falan gittiğimde her şeyi çok daha net görürüm. ne dedi kaç mm miş bebişin?

bende kendi hastaneme gitmyeceğim ki orda günüm diil bir özel hastane var oraya giderim diyordum. sabretsem biraz daha ii olacak herhalde. 12. haftamda falan gittiğimde her şeyi çok daha net görürüm. ne dedi kaç mm miş bebişin?

bencede bekle sabret gitme ben sabredemedim ama keşke gitmeseymişim bütün gece kasıklarım ağrıdı zaten mahvoldum ödüm koptu....öyle boyunu moyunu demedi ilk ölçtü onu 7,5 haftalık çıktı dedim bu neee tekrar ölçtü 8,5 haftalık çıktı şu şöyle bu böyle demedi anlıcan ama resminde 21 mm yazıyordu anası gibi uzun olcak bebeğim...:)))

bencede bekle sabret gitme ben sabredemedim ama keşke gitmeseymişim bütün gece kasıklarım ağrıdı zaten mahvoldum ödüm koptu....öyle boyunu moyunu demedi ilk ölçtü onu 7,5 haftalık çıktı dedim bu neee tekrar ölçtü 8,5 haftalık çıktı şu şöyle bu böyle demedi anlıcan ama resminde 21 mm yazıyordu anası gibi uzun olcak bebeğim...:)))

o 21 mm kesenin boyutu olmasın turkuazm... sanki bana aşırı uzun gibi geldi... basketçi yapabilirsiniz bu azimle doğarsa...

Back