8 Ocakda yaptıracağım canım. Heyacan dorukda insan bi an önce görmek istiyor. Yılbaşında biraz tatlıyı fazla yedim sanki hareket eder gibi oldu. Pıt pıt atıyor çok değişik bişey.
canım ben bugün gittim doktora..2li test için kan verdim ama sonuç 2 haftaya çıkacakmış, çünkü Ankara'ya gönderelim dedi doktor,buradaki sonuçlar genelde yanıltıcı çıkıyo dedi.Allah'ın izniyle iyi çıkar inşallah..
saol cnm hepimiz işlh hep gzl hbrler werelim birbirimizee 2.95 olmuşlar:)
görünce çok mutlu olcaksın bak bi hareket ediyolar çok değişik büyüdükçe daha çok hissediyorum anne olucağımı:))
evet ben de bugün gördüm bebeğimi, inanamadım nasıl büyümüş, hareket ediyodu, elleri kolları çok tatlıydı..gerçekten mucize bu:) ben de bugün gerçekten anneliğe bir adım daha yaklaştığımı hisssettim, daha da büyüdüğünde daha da çok hissedicem biliyorum..
kızlar bn artık folic asiti bıraktım szler naptınız?
Bana bugün bırak dedi doktorum. Tam 12 haftalık oldum..
kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. zaman zaman açık kahve akıntım oluyor, sizde de benzer şeyler oluyor mu?
Canım bende olmadı sayılır,sadece 5-6 haftalıkken bi kaç kere kahverengi bişeyler gelmişti ama çok az oldu ve çok az sürdü. Bi daha da hiç olmadı. Bence ihmal etme, bi görün doktora istersen, ama Allah'ın izniyle birşey yoktur inşallah..
Kızlar bu arada esra erolda hamileymiş , ne zmandır sürekli ağlamasından belliydi zaten :)) Belki kasım hamilesidir çünkü temmuzda doğum dedi , gruba davet edelim :)))
Gelir mi acaba:) Ben de yemek hazırlıyodum, eşim söyledi, "esro erola şey olmuş" dedi, "hamilemiymiş" dedim..Valla tebrik etmek lazım, ben 1,5 aydır yatıyorum resmen, bunlar her gün canlı yayında..ebru şallı bi de pilates yapıyodu. ya bunlar çok dayanıklı, ya biz çok nazlıyız..Bulantıdan canım çıktı bazı günler..
merhaba bende kasım hamilesiyim.bi şey soracağım sizlere.bugün elektrik süpürgesi kullandım yaklaşık 10 dk falan .daha önce 1 defa daha kullanmıştım.ancak eşim bi daha kullanma dedi.düşük ypıyomuş dedi.çok korkuyorum şimdi.hiç hamileyken elektrik süpürgesi kullanan var mı?
Canım ben de bi kaç kere süpürdüm, hele de 5. haftasında bilmiyodum kayınvalidemde bayramda bi sürü iş yaptım. Ama ilk 3 ay dikkat etmek lazımmış..Allah korusun bişey olmaz ama çok da yorma bence kendini.