hadi bakalım akşam sende göriceksin bebeiğni:) az kaldı
bnm tek yumurta ikiziymiş cnmm ya ya ikiside kız ya ikiside erkek oluyomuş:))
saglıkla gelsınler bakalım tek ıkızlerımız senınkıler sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım akşam sende göriceksin bebeiğni:) az kaldı
bnm tek yumurta ikiziymiş cnmm ya ya ikiside kız ya ikiside erkek oluyomuş:))
kızlaaaaaaar bebişlerini gördüm çok iyiler maşallaaaaah
allahım çok büyümüşler ya resmen başı poposu kolları belliydi bıcır bıcır ikiside ne gzl mutluuk allah herkese nasip etsin yarabbimmm
ewet bnm tek ikizlerim cnm:)hadi bakalım akşam sende göriceksin bebeiğni:) az kaldı
göriceksin cnm bak bu sefer seninkide bıcır bıcır hareket edicekçok sevindim nazcım. bende bebişimin fasulye görünümünden çıkıp büyüdüğünü görmek istiyorum artıkk![]()
esra erol u ızleyıp aglayan varmı Alla askına ben ne kadar aglak oldum boyle![]()
aahahahaha annen uzakta mı canım ?? ay ben aglamazdım pek oyle herseye cok fenayım sımdı dr 7-8-9. haftalarda pik yapar hormonlar sapıtabılırsın dedı zatenBen dün şu yeni türksel reklamını izlerkenu yeni sobayı yakamayan öğretmen reklamında hüngür hüngür ağladım :))Annesini arıyoya çok etkileniyorum :)) Bu dönem böyle geçcek heralde ,normalde de sulugözüm ama artık farklı bişey oldum :)))
aahahahaha annen uzakta mı canım ?? ay ben aglamazdım pek oyle herseye cok fenayım sımdı dr 7-8-9. haftalarda pik yapar hormonlar sapıtabılırsın dedı zaten![]()
oyy kıyamam cok zordur emınım benım annem cok yakınımda 1 gun gormesem garıp oluyorum Allah sabır versın annecıne ve sanaEvet annem uzakta canım hemde 14 saatlik yolda ,o yüzden her zamn gidemiyorum , böyle hikayeere de dayanamıyorum ....
oyy kıyamam cok zordur emınım benım annem cok yakınımda 1 gun gormesem garıp oluyorum Allah sabır versın annecıne ve sana
kızlar ben 8+3 deyim ama karnım acayip gergin ve ara sıra ağrı oluyo.. göbeğim de çıktı sizce bu kilo mu??
merhaba bende kasım hamilesiyim.bi şey soracağım sizlere.bugün elektrik süpürgesi kullandım yaklaşık 10 dk falan .daha önce 1 defa daha kullanmıştım.ancak eşim bi daha kullanma dedi.düşük ypıyomuş dedi.çok korkuyorum şimdi.hiç hamileyken elektrik süpürgesi kullanan var mı?