günaydın nazzz!
İkiz Olduğu Ne zaman Belli oLuyo :) Bizdede halen ikiz İhtimali Varmı tek kese ama
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın nazzz!
iyiyiz cnm çok şükür siz nasılsınız bebişin seni üzmüyo dimi.:)bz dün buluştuk bebeişlerimle bi görsen hiç durmuyolar yaaOoo ikisleirn annesi gelmiş
nbr canım benim bebişler nasıl
bnm kalp atımını duymaya gittiğin gün belli oldu cnm senin nasıl ihtimal oluyo bnmkide tek kese buaradaİkiz Olduğu Ne zaman Belli oLuyo :) Bizdede halen ikiz İhtimali Varmı tek kese ama![]()
![]()
iyiyiz cnm çok şükür siz nasılsınız bebişin seni üzmüyo dimi.:)bz dün buluştuk bebeişlerimle bi görsen hiç durmuyolar yaa
bnm kalp atımını duymaya gittiğin gün belli oldu cnm senin nasıl ihtimal oluyo bnmkide tek kese buarada
[/I][/B][/COLOR]
hadi bakalım az kalmış buluşmanıza..iyi herhalde bebişim allaha şükür olumsuz bişi yok
bizde haftaya çarşama gitcez doktora çok özledim yaa bebişimi
ya kıslar benden çok akıntı geliyo beyaz sümüksü sizde de varmı
internetten baktım aşırı gelmesi bile normalmiş ama işte malum sormadan edemedim.
iyi herhalde bebişim allaha şükür olumsuz bişi yok
internetten baktım aşırı gelmesi bile normalmiş ama işte malum sormadan edemedim.
amim cnm sizede nasip etsin işlh.. bn 7 haftada öğrenmiştim cnm[/QUOTE]allah daha güzel haberler almayı nasip etsin sana inşallah :) aaa o zaman halen bir ihtimal var :) şimdi 6 haftalık :) bende yarın gidiyorum .. sen kaçıncı haftanda öğrenmiştin :)![]()
iyi herhalde bebişim allaha şükür olumsuz bişi yok
üff hemde nasıl otururken acaba kanama falan mı varki diye böyle ılık ılık akan bişi duyuyorum koştur koştur bakıyorum. ben anormal olduğunu hiç düşünmedim anneme sordum sadece bu hamilelik belirtisi mi diye, oda 9 ay boyunca devam eder demişti.doktorum annem :))
hadi bakalım az kalmış buluşmanıza..
ewet cnm bnmde çok akıntım oluyo mühim değil normalmiş cnm:)
tecrübeli drlarımız bizim...
değil mi ya?ben vallahi doktordan çok anneme güveniyorum çoğu zaman. annemin dediklerini yeyip içiyorum, anne şuram ağrıyor diyorum buram ağrıyor... o kadar serinkanlı ki hep rahatlatıyor beni. evham yok tecrübeler 3 çocukla ve devamında gördüğü çocuklarla sabit... Allah razı olsun! inşallah bir gün bizlerin evlatları da bizler için böyle dualar eder bizleri bilirler sayarlar severler. hayırlı evlat önemli bişi![]()
gzl bi açıklama oolmuş cnm saol kaç yaşındasın?Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!
Allah korusuuuunnn
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.
bunu buldum kızlar netten :) gerçi kızlar dedim de siz ablalarımsınızdır muhtemelen :)![]()
öle tabi cnmm çok haklısındeğil mi ya?ben vallahi doktordan çok anneme güveniyorum çoğu zaman. annemin dediklerini yeyip içiyorum, anne şuram ağrıyor diyorum buram ağrıyor... o kadar serinkanlı ki hep rahatlatıyor beni. evham yok tecrübeler 3 çocukla ve devamında gördüğü çocuklarla sabit... Allah razı olsun! inşallah bir gün bizlerin evlatları da bizler için böyle dualar eder bizleri bilirler sayarlar severler. hayırlı evlat önemli bişi![]()
gzl bi açıklama oolmuş cnm saol kaç yaşındasın?
öle tabi cnmm çok haklısın
amiiiin sağlıklı hayırlı ewlat olsunlar işlh watana millete:)ailelerinee
ewet cnm bndim ii geldimi snada bnm dün gece gene tutuu yaademekki tek sümüklü ben değilmişim
naz sen miydin bana baş ağrısı için limonu sık içine tuz at iç diyen
en genç anne adayımızz:)bnde 86 lıyım:)89 Doğumluyum :) 22 = 23 iste