Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muz gerçekten iyi geliyor bulantıya..
ben zaten simit ve meyve ağırlıklı beslenir oldum son zamanlarda:))
Bende hiçbir belirti yoktu, herkese göre değişiyorGünaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağol canım güzel dileklerin için....Peki sende yazdığım gibi yumurtalıkların olduğu kısım şişmişmiydi.Göbeğimin hemen altı yani...
kısasa kısas oldu haa.. sen bana gel bende soda stoğu var ama gelirken bir ankara simidi getir lütfen![]()
Ben doktorumu değiştiriyorum, yeni doktora çarşamba randevu alabildim bakalım o ne zaman derse![]()
valla cnm yapmasan olmuyor
eşim süpürdü bi kere o zamanlar gerçekten kötüydüm
ama şimdi kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum
napıyım
camları sildim
evleri süpürdüm
allah korusun
napabilirim ki![]()
iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah tüm güzellikler bebeklerimizin olur :) beraberinde bizimde :)
zaten kış geldi artık bende perdeleri çekerim :)
Hatta gelin hep birlikte perdeleri çekelim kızlar heheh[/QU
ayşegulçinnnn-------
rica ederim cnmmm
evt perdeleri çekicem bende
camla filan uğraşamam
hele karnım büyüyünce sığamam ben cam aralarına
benim camlarım perdelerimden dolayı
anormal yarım açılıyor ancak
karnımla sığamam yanee
kimseye anlatmıyorum bende
annemden başkaa
başta kayınvalidem zaten yetiştiriyor herkesee
allahım yaa
bende başak burcuyum bi kırıldımmı
bir daha zor affedebiliyorum
ay dayanamıcam anlatıcam kızlar
bebeğime oda yapma meselesi yüzünden bir tartışma geçti
kaynanamla aramızda
kırıldım çok
hiç birşey olmamaış gibi
hergün arıyor
nefret ediyorum
nefret ettiriyor kendinden
bende kırıldımmı çok belli ediyorum napıyım
yapım buu
mesele bebeğim oluncada
kimseyi tınlamam
onun geleceği önemli benim için kaynanamın geleceği değil
çok sinirlendim
kusr. bakmayın
kimseyede anlatamıyorum patlıcaktım napıyımm
Canım boşver ya , şurda maksimum 3-4 hafta dha sabredicez, 3 aydan sonra inşallah riskler bitecek daha da hareketleneceğiz..Kaynana mevzu farklı şekillerde hepimizde aynı, tek düşüneceğin bebeğin ve eşin olsa , her dediğine "hee" de, yine bildiğini yap ...
Günaydın herkese. Temizlik konusunda hepimiz öyleyiz. İlk zamanlar takardım kafama ama artık yavaş yavaş günlere bölüştürerek yapmaya çalışıyorum. Allah eşlerimizden razı olsun Ben çok yardımını görüyorum.
Kayınvalide konularıda öyle maalesef. Pek takılmamak lazım. Hafta sonu eşimin kardeşeni yolcu ettik üniversite okuyor. Ona yolluk olsun die kayınvalidem bişiler yapıcakmış. Bende yardım ettim hazırlamaya. Herşey hazırlandı sevgili kayınvalidem kızım sen hamilesin bi tadına bak demedi ya çok kızdım çok. Kızdığımdan bende bişi demedim. Eve gittim kendime hazırladım. Allah kimseye muhtaç etmesin bizi. Canım annem olsa yanımda böylemi olurdu ah ah gurbetlik.....
Ah Ahhh annem burda olsa her işimede yardımcı olurdu , yemeğimi de yapardı , nazlardı da . Her ne kadar kayınvalidelere anne desekte % 90 ı gerçek anne olamıyor . Ağlarsa anam ağlar , gerisi yaan ağlar !!!
Günaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canım beklemek zor ama istersen bekle adet gününe kadar . Burda hangimiz ne desek yalan , yani herkesin belirtisi farklı oluyo ,kimininki sana uyar , heveslenirsin , olmaz üzülürsün , bence biraz daha sabret , İnşallah Allah kalbine göre versin ....
tmm canm...
en son doktora gittiğimde 1,5 ay sonra gel demişti....bende ocak 21 de giderim dedim ama bakalım....
doktordan gelince benide haberdar et canım olur mu...:)))
tmm canm...
en son doktora gittiğimde 1,5 ay sonra gel demişti....bende ocak 21 de giderim dedim ama bakalım....
doktordan gelince benide haberdar et canım olur mu...:)))
Ayy bende çok hevesliyim, eşim en sonunda dayanamadı bir liste yap bari dedi indirimleri takip edip alalım yaval yavaş diye, şu bulantılarım bir geçsin atacam kendimi çarşıyaSelam anneler ve bebişleri , umarım hepimiz için harika, hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olur . Bu ıl geçen yılı aratmasın inşallah .Şehir dışındaydık yılbaşı için ,dün yeni döndük , hiçbişey yapmadık ama çok yorulduk :))) Ayy kızlar bir an evvel bebişler büyüsede alışverişler yapsak . Yılbaşını beraber geçirdiğimiz arkadaşların biri 20 , diğeri 30 haftalık gebe ... Bazı şeyleri almışar , bazılarını birlikte baktık .Çok güzel şeyler var yaaaaaa, gerçi baya kafam karıştı ama onlar prof. olmuşlar bu konularda .Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin , günler su gibi akıp geçsin.....
bizim günlerimizde çok yakın turkuaz doktor bana da ocak sonu dedi! bence tarih olarak sorunu yok. ozama 12. haftamızda falan oluruz hem daha net görünür bebişlerimiz.![]()
bende en son doktora gittiğimde 3 gün önden gidiyordu kereta bakalım ne oldu ne bitti...:)
ben o kadar bekleyemem bugün özel hastaneye gidip görcem bebeğimi ne yapayım çok merak ediyorum durumunu ocak sonuda o zmn kendi doktoruma giderim...![]()
kızlaaaaaaar bebişlerini gördüm çok iyiler maşallaaaaah
allahım çok büyümüşler ya resmen başı poposu kolları belliydi bıcır bıcır ikiside ne gzl mutluuk allah herkese nasip etsin yarabbimmm
allahım çok büyümüşler ya resmen başı poposu kolları belliydi bıcır bıcır ikiside ne gzl mutluuk allah herkese nasip etsin yarabbimmm
saol cnm hepimiz işlh hep gzl hbrler werelim birbirimizee 2.95 olmuşlar:)ayyy supperrr gozun aydın tatlım...Kac mm olmuslar..hep guzel haberlerle gel ınsallah
görünce çok mutlu olcaksın bak bi hareket ediyolar çok değişik büyüdükçe daha çok hissediyorum anne olucağımı:))oooh ne güsel bu mutluluklarımız daim olsun , bende cok ösledim bebişimi , bir an evvel görmek için can atıyorum ....
saol cnm hepimiz işlh hep gzl hbrler werelim birbirimizee 2.95 olmuşlar:)
hadi bakalım akşam sende göriceksin bebeiğni:) az kaldıohhh ne güzel canım maşallah diyelim nazar olmasın bebişler...:)))
bizde gidicez bu akşam çok heyecanlıyım...:)))
saol cnm hepimiz işlh hep gzl hbrler werelim birbirimizee 2.95 olmuşlar:)
bnm tek yumurta ikiziymiş cnmm ya ya ikiside kız ya ikiside erkek oluyomuş:))