-----2010 KASIM hamişleri----

çok sevindim nazcım. bende bebişimin fasulye görünümünden çıkıp büyüdüğünü görmek istiyorum artıkk

esra erol u ızleyıp aglayan varmı Alla askına ben ne kadar aglak oldum boyle

ben 1-2 hafta daha kullanıcam sanırım bakalım persembe ne dıcek dr

esra erol u ızleyıp aglayan varmı Alla askına ben ne kadar aglak oldum boyle

Ben dün şu yeni türkcell reklamını izlerken sobayı yakamayan öğretmen reklamında hüngür hüngür ağladım :))Annesini arıyoya çok etkileniyorum :)) Bu dönem böyle geçcek heralde ,normalde de sulugözüm ama artık farklı bişey oldum :)))

Son düzenleme:
esım dergı almıs dun 2 tane....onların bırınde 8 hafta yeterlı dıyor..bende oncesınde baslamıstım .

aahahahaha annen uzakta mı canım ?? ay ben aglamazdım pek oyle herseye cok fenayım sımdı dr 7-8-9. haftalarda pik yapar hormonlar sapıtabılırsın dedı zaten

aahahahaha annen uzakta mı canım ?? ay ben aglamazdım pek oyle herseye cok fenayım sımdı dr 7-8-9. haftalarda pik yapar hormonlar sapıtabılırsın dedı zaten

Evet annem uzakta canım hemde 14 saatlik yolda ,o yüzden her zamn gidemiyorum , böyle hikayeere de dayanamıyorum ....

Evet annem uzakta canım hemde 14 saatlik yolda ,o yüzden her zamn gidemiyorum , böyle hikayeere de dayanamıyorum ....
oyy kıyamam cok zordur emınım benım annem cok yakınımda 1 gun gormesem garıp oluyorum Allah sabır versın annecıne ve sana

kızlar ben 8+3 deyim ama karnım acayip gergin ve ara sıra ağrı oluyo.. göbeğim de çıktı sizce bu kilo mu??

kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. zaman zaman açık kahve akıntım oluyor, sizde de benzer şeyler oluyor mu?

oyy kıyamam cok zordur emınım benım annem cok yakınımda 1 gun gormesem garıp oluyorum Allah sabır versın annecıne ve sana

Sağol canım , Allah sizi de ayırmasın .....

kızlar ben 8+3 deyim ama karnım acayip gergin ve ara sıra ağrı oluyo.. göbeğim de çıktı sizce bu kilo mu??

Canım muhtemelen , gaz veya şişliktir. Aynı sıkıntılar bende de var . Haftasonu 20 haftalık bir arkadaşımdaydım , bende ilk başlarda bebkmi göbekmi anlamıyodum diyo ama hakiki bebek olunca anlaşılıyormuş , ben dokundum karnı taş gibi, yani yemek şişliği falan değil değişik biraz...

Kızlar bu arada esra erolda hamileymiş , ne zmandır sürekli ağlamasından belliydi zaten :)) Belki kasım hamilesidir çünkü temmuzda doğum dedi , gruba davet edelim :)))

uzuuunn bir aradan sonra merhaba güzel anneler.ayın 24ünde yine dr randevum var.aralık 24te gittiğimde 7 hafta 3 günlüktü.bugün 8 hafta 4 günlük teyzeleri.daha hiç test yapılmadı.önümüzdeki randevuda bir çok test yapılacak dedi dr.um.çin takvimi ile ilgili bişey paylaşmak istedim.benim kuzenime 8 ay boyunca kız dediler.bütün giysilerini pembiş pembiş aldı.son ay erkek dediler.çin takvimine göre de erkek çıkıyordu.çin takvimine göre benimki de erkek çıkıyor.ama onu da geçtim kim hamile olduğumu duysa senin çocuğun erkek olacak diyor.bakınca anlaşılıyor da benim mi haberim yok :)

merhaba bende kasım hamilesiyim.bi şey soracağım sizlere.bugün elektrik süpürgesi kullandım yaklaşık 10 dk falan .daha önce 1 defa daha kullanmıştım.ancak eşim bi daha kullanma dedi.düşük ypıyomuş dedi.çok korkuyorum şimdi.hiç hamileyken elektrik süpürgesi kullanan var mı?

valla bana dr.um uzak doğu sporları yapmadığın sürece normal hayatına devam edebilirsin demişti.ama yine de eşim hiç iş yaptırmıyo.bence kim ne derse desin zorlama kendini.sonuçta elektrik süpürgesi enerji ister ve yorar.ama ben hep şunu düşünüyorum köylerde,tarlalarda hamile olan,doğuran öyle çok kadın var ki.. kendini yorma ama çok da takılma bence bu tarz şeylere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…