Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım tek tembel ben değilmişim :))) Bütün annelere ve bebişlerine iyi geceler
günaydın kızlarr, bu sene farklı girdik yeni yıla iki kişi
evet:) Allah'a şükürler olsun. Bir dahaki sene bu zamanlar daha da mutlu oluruz inşallah:)
amin inşallah. ev işleri ve kayınvalide konusunda hepimiz aynıymışız, ben de sadece benimkilerin farklı olduğunu düşünürdüm ama genelde böleymiş. herkesin iyi yönü ve kötü yönü var napalım idare edicez artık. hakkımızda hayırlısı olsun.
şeymacım benim bebişe erkek diyo herkes listeye erkek diye ekleyebilir misin??
günaydın kızlar....
ohh ohh maşallah iyi kaynatmışsınız kızlar...:)))
yeni hamişlere hayırlı olsun diyorum...:)
şeymacım sende hiç birşeyi takma kafana bu ilk bebeğin canım bütün heveslerini al ondan herşeyi istediğin gibi heves ettiğin gibi yap kimseyide karıştırtma kocanada az duygu sömürüsü yap yada iyicene güzel bi çıkış..:))) ben şimdiden paramı biriktiyorum ki bebeğim için istediğim herşeyi yapabileyim hiçbir şey içimde kalmasın sonradan bunu şunu yapamadım demiyeyim diye...:)))
dün geceden beri belimde felaket bir ağrı var kızlar öyle böyle değil...:18::18:
bugünde babamızla doktora gidicez inş bebeğimizi görmeye özledim onu bakalım durumu neymiş...:))
Günaydın herkese. Temizlik konusunda hepimiz öyleyiz. İlk zamanlar takardım kafama ama artık yavaş yavaş günlere bölüştürerek yapmaya çalışıyorum. Allah eşlerimizden razı olsun Ben çok yardımını görüyorum.
Kayınvalide konularıda öyle maalesef. Pek takılmamak lazım. Hafta sonu eşimin kardeşeni yolcu ettik üniversite okuyor. Ona yolluk olsun die kayınvalidem bişiler yapıcakmış. Bende yardım ettim hazırlamaya. Herşey hazırlandı sevgili kayınvalidem kızım sen hamilesin bi tadına bak demedi ya çok kızdım çok. Kızdığımdan bende bişi demedim. Eve gittim kendime hazırladım. Allah kimseye muhtaç etmesin bizi. Canım annem olsa yanımda böylemi olurdu ah ah gurbetlik.....
canım beyaz leblebi ye,iyi geliyo diyolar. gerçi bana pek bişey fayda etmiyo ama..bugün çok öğürüyorum çok yoruldummmmm bide okukla gitmeliyim otobüste herkes bana bakacak :S napsak geçer sizinde varmı bulantınız ?
muz gerçekten iyi geliyor bulantıya..
ben zaten simit ve meyve ağırlıklı beslenir oldum son zamanlarda:))
2li test yaptırdın mı sen canım?
Günaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben meyveli soda içiyorum. sanki muz da ii geliyor gibi...
ben de şiş yok ama diğer belrtiler aynen böyle... hayırlısı olsun canımmGünaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayyy kız canım nasılda soda çekti şimdi offf akşama kadar kim beklicem yaw...
valla canım hamilelik belirtileri bende de böyle olmuştu göğüsler hassas kasıklarda ağrı ağızda acı tatlar...:)) ben adetime 10 gün kala başlamıştı kasık ağrısı o günden sonra şüphe içindeydim adetime 1 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı bekle acele etme inş hamilesindir...:92: