-----2010 KASIM hamişleri----

kısasa kısas oldu haa.. sen bana gel bende soda stoğu var ama gelirken bir ankara simidi getir lütfen[/QUOTE]

ankara simidini bilmem ama Rize simidi gayet güzel ondan getireyim...:)))

Herkese mutlu yıllar :)
2011 bize mutluluğu 1 ay önceden getirdi, umarım böyle devam eder..
muz gerçekten iyi geliyor bulantıya..
ben zaten simit ve meyve ağırlıklı beslenir oldum son zamanlarda:))

muzun kokusuna dahi tahammül edemiyorum
Bende hiçbir belirti yoktu, herkese göre değişiyor

sağol canım güzel dileklerin için....Peki sende yazdığım gibi yumurtalıkların olduğu kısım şişmişmiydi.Göbeğimin hemen altı yani...

ne desem yalan olur şimdi hatırlamıyorum o kadarını yaa....
takma bu kadar kafana canım nasipse gelir bebişin inş...:)))
dualarımız seninle...:13:

puR senle hemen hemen aynıyız gün olarak ikili testi sen ne zmn yaptırmayı düşünüyorsun canım....:))

Son düzenleme:
Ben doktorumu değiştiriyorum, yeni doktora çarşamba randevu alabildim bakalım o ne zaman derse

kısasa kısas oldu haa.. sen bana gel bende soda stoğu var ama gelirken bir ankara simidi getir lütfen

ankara simidini bilmem ama Rize simidi gayet güzel ondan getireyim...:)))[/QUOTE]

oda olur! ama rizeden burası feci uzakk ya sen gelene kadar 50 soda alırsın.:92:

Ben doktorumu değiştiriyorum, yeni doktora çarşamba randevu alabildim bakalım o ne zaman derse

tmm canm...
en son doktora gittiğimde 1,5 ay sonra gel demişti....bende ocak 21 de giderim dedim ama bakalım....
doktordan gelince benide haberdar et canım olur mu...:)))

Selam anneler ve bebişleri , umarım hepimiz için harika, hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olur . Bu ıl geçen yılı aratmasın inşallah .Şehir dışındaydık yılbaşı için ,dün yeni döndük , hiçbişey yapmadık ama çok yorulduk :))) Ayy kızlar bir an evvel bebişler büyüsede alışverişler yapsak . Yılbaşını beraber geçirdiğimiz arkadaşların biri 20 , diğeri 30 haftalık gebe ... Bazı şeyleri almışar , bazılarını birlikte baktık .Çok güzel şeyler var yaaaaaa, gerçi baya kafam karıştı ama onlar prof. olmuşlar bu konularda .Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin , günler su gibi akıp geçsin.....

tmm canm...
en son doktora gittiğimde 1,5 ay sonra gel demişti....bende ocak 21 de giderim dedim ama bakalım....

bizim günlerimizde çok yakın turkuaz doktor bana da ocak sonu dedi! bence tarih olarak sorunu yok. ozama 12. haftamızda falan oluruz hem daha net görünür bebişlerimiz.

tmm canm...

Tamam canım haber veririm :)

Ayy bende çok hevesliyim, eşim en sonunda dayanamadı bir liste yap bari dedi indirimleri takip edip alalım yaval yavaş diye, şu bulantılarım bir geçsin atacam kendimi çarşıya

bizim günlerimizde çok yakın turkuaz doktor bana da ocak sonu dedi! bence tarih olarak sorunu yok. ozama 12. haftamızda falan oluruz hem daha net görünür bebişlerimiz.

bende en son doktora gittiğimde 3 gün önden gidiyordu kereta bakalım ne oldu ne bitti...:)
ben o kadar bekleyemem bugün özel hastaneye gidip görcem bebeğimi ne yapayım çok merak ediyorum durumunu ocak sonuda o zmn kendi doktoruma giderim...

bu sitedeki heves beni çok etkiliyor ya.... git bakalım haberlerini bekliyoruz!

kızlaaaaaaar bebişlerini gördüm çok iyiler maşallaaaaah
allahım çok büyümüşler ya resmen başı poposu kolları belliydi bıcır bıcır ikiside ne gzl mutluuk allah herkese nasip etsin yarabbimmm

ayyy supperrr gozun aydın tatlım...Kac mm olmuslar..hep guzel haberlerle gel ınsallah

oooh ne güsel bu mutluluklarımız daim olsun , bende cok ösledim bebişimi , bir an evvel görmek için can atıyorum ....

benım kontrolum 6 ocakta ama 7 ocak dogumgunum 7 sındemı gıtsem acaba

ayyy supperrr gozun aydın tatlım...Kac mm olmuslar..hep guzel haberlerle gel ınsallah
saol cnm hepimiz işlh hep gzl hbrler werelim birbirimizee 2.95 olmuşlar:)
oooh ne güsel bu mutluluklarımız daim olsun , bende cok ösledim bebişimi , bir an evvel görmek için can atıyorum ....
görünce çok mutlu olcaksın bak bi hareket ediyolar çok değişik büyüdükçe daha çok hissediyorum anne olucağımı:))

ohhh ne güzel canım maşallah diyelim nazar olmasın bebişler...:)))
bizde gidicez bu akşam çok heyecanlıyım...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…