-----2010 KASIM hamişleri----

İyi bakalım tek tembel ben değilmişim :))) Bütün annelere ve bebişlerine iyi geceler

günaydın kızlar....
ohh ohh maşallah iyi kaynatmışsınız kızlar...:)))
yeni hamişlere hayırlı olsun diyorum...:)
şeymacım sende hiç birşeyi takma kafana bu ilk bebeğin canım bütün heveslerini al ondan herşeyi istediğin gibi heves ettiğin gibi yap kimseyide karıştırtma kocanada az duygu sömürüsü yap yada iyicene güzel bi çıkış..:))) ben şimdiden paramı biriktiyorum ki bebeğim için istediğim herşeyi yapabileyim hiçbir şey içimde kalmasın sonradan bunu şunu yapamadım demiyeyim diye...:)))
dün geceden beri belimde felaket bir ağrı var kızlar öyle böyle değil...:18::18:
bugünde babamızla doktora gidicez inş bebeğimizi görmeye özledim onu bakalım durumu neymiş...:))

Günaydın herkese. Temizlik konusunda hepimiz öyleyiz. İlk zamanlar takardım kafama ama artık yavaş yavaş günlere bölüştürerek yapmaya çalışıyorum. Allah eşlerimizden razı olsun Ben çok yardımını görüyorum.

Kayınvalide konularıda öyle maalesef. Pek takılmamak lazım. Hafta sonu eşimin kardeşeni yolcu ettik üniversite okuyor. Ona yolluk olsun die kayınvalidem bişiler yapıcakmış. Bende yardım ettim hazırlamaya. Herşey hazırlandı sevgili kayınvalidem kızım sen hamilesin bi tadına bak demedi ya çok kızdım çok. Kızdığımdan bende bişi demedim. Eve gittim kendime hazırladım. Allah kimseye muhtaç etmesin bizi. Canım annem olsa yanımda böylemi olurdu ah ah gurbetlik.....

evet:) Allah'a şükürler olsun. Bir dahaki sene bu zamanlar daha da mutlu oluruz inşallah:)

amin inşallah. ev işleri ve kayınvalide konusunda hepimiz aynıymışız, ben de sadece benimkilerin farklı olduğunu düşünürdüm ama genelde böleymiş. herkesin iyi yönü ve kötü yönü var napalım idare edicez artık. hakkımızda hayırlısı olsun.

bugün çok öğürüyorum çok yoruldummmmm bide okukla gitmeliyim otobüste herkes bana bakacak :S napsak geçer sizinde varmı bulantınız ?

slm kızlar günadın
kaç günlerdir giremiyorum wallahi mrkda ettim szi ama kötü bşy yok herhalde çok şükür buarada i yıllar herkese sağlıklı huzurlu bol paralı we bebişli işlh....

şeymacım benim bebişe erkek diyo herkes listeye erkek diye ekleyebilir misin??

tatlm nasıl anladı herkes erkek olduğunu
cnm bnm kesinleşmeden eklemeyelim olurmuu

öyle kalsın şimdilik içimize doğanlar
doktor kesinleştirdiği zaman tuttu tutmadı diye yazarız

cnm bnm haklısın

bütün heveslerini al ondan herşeyi istediğin gibi heves ettiğin gibi yap kimseyide karıştırtma
lafın beni kendime getirdi
öyle yapmalıyımdaa
haklısın
ama oda yapılıcak yer yok evde
bebeğime oda yaparsam
ev küçücük kalıcak eşya sığmıyıcak
ama
ben allaha dua ediyorum herşey herkesin gönlüne göre olsun kızlarr
eşlerimizle ii olalım gerisi çok boşşş gerçekten
geçmiş olsun sanada cnm bnmmmm

hamilesin bide çok düşüncesizce
ahh ahhh
insanın kendi annesi gibi yok
al bendende okadar ah
gurbetlik

Günaydın herkese........Bi bilgisi olan cevaplasın lütfen!!!!!!!!! Hamilelikte yumurtalıkların olduğu yer alt karın diyolar sanırım orası şişer mi????? Daha önce hiç böyle olmadı.Arada ağırıyoda iğneler batıyomuş gibi oluyo bazen..karnımda şiş...gögsümede ağrı giriyo...Ağzım acı.....adetime 8 gün var..bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bilmiyorum belkide onun etkileridir bu yaşadıklarım.Bilgisi olana bi şeyler yazsın lütfenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valla canım hamilelik belirtileri bende de böyle olmuştu göğüsler hassas kasıklarda ağrı ağızda acı tatlar...:)) ben adetime 10 gün kala başlamıştı kasık ağrısı o günden sonra şüphe içindeydim adetime 1 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı bekle acele etme inş hamilesindir...:92:

ben de şiş yok ama diğer belrtiler aynen böyle... hayırlısı olsun canımm
ayyy kız canım nasılda soda çekti şimdi offf akşama kadar kim beklicem yaw...

kısasa kısas oldu haa.. sen bana gel bende soda stoğu var ama gelirken bir ankara simidi getir lütfen

sağol canım güzel dileklerin için....Peki sende yazdığım gibi yumurtalıkların olduğu kısım şişmişmiydi.Göbeğimin hemen altı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…