kızlar 10+1 olmuş bebişim bu ne demek 1/4 bitti demek
![]()
hadı gozun aydın
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 10+1 olmuş bebişim bu ne demek 1/4 bitti demek
![]()
gemmm
bu arinanın yazısı
onun 9 temmuz ben değilim yanii
![]()
eet bı karısıklık olduda nasıl yaptım anlamadım henuz![]()
tmm ozaman... artık yanılmalrı da göreceğiz... hiç bir önemi yok kesinlikle ama gene de insan doğru olanı merak edio yaa...![]()
yanlıs solemek ıstemem ama bırı daha var 9 agustos tahıc bellı olmas gercı bu ısler...gonlune gore olsun saglıklı sıhatlı
evt cnm bakalım
kaç kişi tutturucak
tam 29 anne adayı oldukk
hadiyin kızlarr kasım hamişleriii 30 a tamamlayalım şunu![]()
evet 9 temmuzda bırı daha vardı lıstede gormustum demek ıstedım ama karıstırdım herseyı ahahah9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah![]()
9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah![]()
evet 9 temmuzda bırı daha vardı lıstede gormustum demek ıstedım ama karıstırdım herseyı ahahah
gozun aydın buarada cok sevındım ..hepımızınkıler ıyı cıksın ınsallah
Gözün aydın canım, darısı başımıza![]()
normal istemiyor musun? hemde şimdiden! bana da sezeryan korkunç gelio ya..hastanede tanıdık olunca iş biraz değişiyor canım....ki ben zaten normal düşünmüyorum...![]()
9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
normal istemiyor musun? hemde şimdiden! bana da sezeryan korkunç gelio ya..
aaaaaaa bı aksılık olmazsa ramazan ayıda dogurcam ben :26:
ne yapim çok korkuyorum normalden...
hayırlı olsun canım gözünaydın....darısı başımıza inş...
Bende korkuyorum normal doğumdan ya :96:
wallahı benım kadar korkuyomusunuz bılmıyorum ama EPIDURAL NORMAL dogum yaptı 3 arkadasım acayıp memnunlar bıdaha olsun yıne boyle yaparım dıyolar aklıma fena yattı![]()
benim yavaş yavaş başladı. ama şuan gerçekten bebek değil de göbek gibi duruyooo.![]()