ewet cnm haklısın belki ama orası bana çok uzak gidemem her ay peki kahraman kolday weya meral tüzün hakkında bilgin warmı yada başka tanıdığın....
Haftaya varmış boş günü, büyük ihtimal ona gideceğim.
burası izmirli hamişler başlığı gibi oldu... ne güzel gidebileceğini bir sürü doktor seçeneği var. ben hiç bişey söylemeyen sadece test yapıp usg bakıp her şeyin normal oldğunu söyleyen bir doktora gidiyorum. ve seçenek kıtlığı içindeyim. al birini vur ötekine.:93:
aslında ben takmıyorum pek. doğum çok önemli benim için. 2-3 ay önceden annemin yanına gidip doğumu orda planladığım için buranın doktorlarını geçici olarka kullanma drumundyım. Allaha emanet. testler normal olsun napalım doktor da sussun.
ayyıldızın sporcu sutyenı var bıtane kendı sıtesınde onu sıparıs verdım sımdı bakalım gelınce haber verırım
aslında ben takmıyorum pek. doğum çok önemli benim için. 2-3 ay önceden annemin yanına gidip doğumu orda planladığım için buranın doktorlarını geçici olarka kullanma drumundyım. Allaha emanet. testler normal olsun napalım doktor da sussun.
olsun üzülme canım bizden 40 yıl hatta 30 yıl önce hiç dr yüzü görmeden doğuruyordu kadınlar bebişlerini.
sağlıklı olsun da gerisi teferruat.
hem bu aralar belgesel izliyorum hayvanlar ayakta doğuruyor sonra da hiç bişey olmamış gibi yaşantısına devam ediyor.
tabi biz hayvan değiliz ama rabbim bize bu durumu verdiyse mutlaka vardır bir kolaylık değil mi kızlar
bnde tam tersını dusunuyorum doguma kadar kı kısım takıpler cok onemlı benım ıcın boyle yanı..benım sorunum sıgortamda dogum temınatı yok ve dr um acıbademde
Giden memnun olan olduğunu da duyunca içim de rahtladı..hmmm haklısın war tabii olmazmı hiçbir zararı olmayan ilaçlardan kullanman lazım orçun beye yakınsın işte ne gzl hiç düşünmeden git...
2 ya da 3 günde bir serum takılıyor yoksa mümkün değil gözümü açamam..ay serumdamı yedın sen canım yaaatabı gercı anlattıklarına gore sart ama dun gece de soyledım ılac kullanılabılıyosun dr degıstırmesen bıle konus mutlaka
Kullan bakalım , memnun kalırsan bnde alırım , haber veririsin ...
Doğumu yaptıracak dr. önemli , yani çoçuğunun sağlığıda ona bağlı olacak , güvenebilio musun , sana güler yüz gösterip rahatlatabiliyor mu ,inşallah herkes kafasına yatan doktoru bulur en kısa zamanda .....
kıslaaarrrrr bebeğimin kalp atışlarını duydum sonundaaaaaaaaa :92::92::92: uçuyorum resmeeennnya çok farklı bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin
sadece dün biraz kanamam oldu doktor çok önemli değil şimdilik dedi progestan mıdır nedir onu verdi yat dinlen dedi
sonunda duydum ya şu kalp atışlarını
destek olan herkese sonsuz teşekkürler
inşallah sonunu da sağlıcakla getiririz
burası izmirli hamişler başlığı gibi oldu... ne güzel gidebileceğini bir sürü doktor seçeneği var. ben hiç bişey söylemeyen sadece test yapıp usg bakıp her şeyin normal oldğunu söyleyen bir doktora gidiyorum. ve seçenek kıtlığı içindeyim. al birini vur ötekine.:93:
Çok zor valla dr işi.
Hem özeline git hem ilgilenmesin.
Umarım sen de bu sıkıntıyı çözersin en kısa zamanda..
sen ne hıssedıyosun bebısın hakkında kız mı erkek mı
benide listeye eklermisiniz bende tam 11 haftalık hamileyim allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..........
Kızlar azıcıkta olsa göbüşü çıkan var mı ? :)))
Evet özel sigortam var. SSk+ özel sigorta mı kullanılıyor nasıl bişey de bilmiyorum ya :)Evet sana yakın olması daha iyi tabii. Kahraman Kolday hakkında diyeceklerimi dedim; ama için rahat etsin diyorsan bir git. Diğer doktoru ttanımıyorum canım.
Çok sevindim. Umarım memnun kalırsın. Özel sigortan var mı?
Biz bgn ordaydık. İkili testimizi yaptı.İlk başta bana çok sessiz gelmişti; ama sonradan açıldı. Belki sana da sessiz gelebilir ilk başta; ama ne sorarsan cevabını verir. Ben randevum harici ekstra gittiğimde de ilgilenir hep.
valla kızz diyorum başkada birşey demiyorum
ama bellide olmaz tabi
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER:80::80::80::80::80::80::80::80:
bebek doğum tarihini
ve cinsiyet tahminini yazsınlar bana lütfennn
bızıde ekle ozaman canım..9 agustos ERKEK
Evet özel sigortam var. SSk+ özel sigorta mı kullanılıyor nasıl bişey de bilmiyorum ya :)
Ücretler nasıl biraz bilgi verebilir misin?
hohohohho sımdı hastaneden fıyat aldım normal dogum ıcın 4200 tl dedılerşoktayım ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?