• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar...
yeni katılanlar hgniz aramıza..:)))
yaw nerdeyse 12 ye kadar oturuyorsunuz maşallah size yaa ben 10 da küt düşüyorum zaten halsizlik hat safhada...
Gemcim senle sat ımız aynı kız bebişleri aynı anda mı doğuracaz ne....:))))
canım benım sat 2 kasım o yuzden 8+ cıkıyor ama bızım bebıs 15 kasımda geldı oyle bı gercek var:1:
o yuzden su an 7+4 deyım ama bellı mı olur Allah bılıyor belkı aynı zamana denk gelır :46:

bende 24 kadım da hamile kaldım :) şuan 5+2 3 gün önce doktordaydık kalp atışı duymadık ... 7 gün sora tekrar gideceğim umarım bi aksilik olmaz :46:
hayırlı olsun kucagına almayı nasıp etsın Allah :emir_bebek:

kalp atısı ıcın erkenmıs gercı dert etme benım 7. haftada duyuldu 8. haftada duyanlarda var :34:

kızlar sutyen takabılıyomusunuz yaa benımkıler cok acıo :(

o konuda bende müzdaribim , hafif bir yere dokunsam veya kıyafetlerimi giyip çıkarırken bile çok acı çekiyorum . Uzun bir süre takmaya çalıştım evdeyken bile , sarkar dediler ama artık çok acıo takamıorum zaten yenisini almam lazım olmuylar ....

o konuda bende müzdaribim , hafif bir yere dokunsam veya kıyafetlerimi giyip çıkarırken bile çok acı çekiyorum . Uzun bir süre takmaya çalıştım evdeyken bile , sarkar dediler ama artık çok acıo takamıorum zaten yenisini almam lazım olmuylar ....
wallahı bende hıc takmadım ama sarkmaya olayı korkuttu baya...sporcu sutyenlerı var balensız onlardan denıyım dıyorum :59:

ben çok rahat takıyorum sütyen ya büyüdüler ve acıyorlar ama asıl sütyensiz olsam her yere değecek sallana sallana acıyacakmış gibi gelio.

cnm gözün aydın olsun hadi maşalhh:nazar::nazar:

gnydın cnm tedtlerinin bazılarını istemesi lazım artık cnm git başka bi dr a bnd değiştiricem drumu ama kararsızım

izmirli olan yokmuuu
tawsiye edebileceğiniz aklımda 3 tane dr war ama kararsızım yaa
Nazcım ben izmirdeyim, hangi 3 doktor aklındaki?

Bende o tarz bişi düşünüyorum , bide hamile sütyenleri varmış , nasıl bişi hiç göredim ama onlarada bakılabilir ....

ayyıldızın sporcu sutyenı var bıtane kendı sıtesınde onu sıparıs verdım sımdı bakalım gelınce haber verırım :34:

selam kızlar bende bısıler atıstırmaya gıtmıstım sız gelmıssınız nasılsınız bugun bebısler nasıllar :49:

ikizlerin nasıllar? tekten farkı ne ki hamilelikte daha mı ağır oluo bulantısı falan acaba?:71:
iyiler cnm maşallah salı günü görüştük hareketlenmiş ikiside:) yaa bnm çok garip dr bile şaşırdı normal tekizlere göre iki kat bulantım fln olması gerekiyomuş ama bnm maşlhh hiiç yok sadecee çok acıkıyorum hiç doymuyorumm:9:

cnm meral tüzün kahraman kolday yada tahir özgüder
ağırlık tahir beye basıyoo sen kme gidiyosun
Bir tanıdığım Tahir Bey'e gitti, inanılmaz memnun kaldı, bucada doğum yaptı.
Ben Reşat Bozoklara gidiyorum ama değiştireceğim.
Orçun Sezer ya da Levent Hiçyılmaza gideceğim.
Orçun Bey evime çok yakın, Levent Bey de tanıdık karar veremedim yani..

iyiler cnm maşallah salı günü görüştük hareketlenmiş ikiside:) yaa bnm çok garip dr bile şaşırdı normal tekizlere göre iki kat bulantım fln olması gerekiyomuş ama bnm maşlhh hiiç yok sadecee çok acıkıyorum hiç doymuyorumm:9:

herkeste aynı tepkiyi vermiyor demekki.. benim annem ikiz hamileliğinde 9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş. krampları çok aşırı oluyormuş. ama doğum için erkek kardeşimden daha kolay doğduğumuzu söylüyor...:emir_bebek::1:

cnm meral tüzün kahraman kolday yada tahir özgüder
ağırlık tahir beye basıyoo sen kme gidiyosun

Selam naz nasılsın? Kahraman Bey'in eski bir hastası olarak ben hiç memnun kalmadım canım. Hamilelikten önce çok iyiydi, hamile kaldım sonra değişti... Her gittiğimde 150 TL bayıldım. Kürtaj yaptı, hastaneden kaçtı resmen... Sonra 1 hafta ağrılı geçirdim ağlaya ağlaya bir hal oldum. Aradım geçer dedi. Geçmedi kontrol edin dedim. Bn tatile gidecektim dedi. Zorla bir randevu aldım ki onu da muayenesinde değil... Sen bilirsin yine de ama benim yaşadıklarım bunlar.

Back