• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ewet cnm haklısın belki ama orası bana çok uzak gidemem her ay peki kahraman kolday weya meral tüzün hakkında bilgin warmı yada başka tanıdığın....

Evet sana yakın olması daha iyi tabii. Kahraman Kolday hakkında diyeceklerimi dedim; ama için rahat etsin diyorsan bir git. Diğer doktoru ttanımıyorum canım.

Haftaya varmış boş günü, büyük ihtimal ona gideceğim. :3:

Çok sevindim. Umarım memnun kalırsın. Özel sigortan var mı?

Biz bgn ordaydık. İkili testimizi yaptı. :64: İlk başta bana çok sessiz gelmişti; ama sonradan açıldı. :1: Belki sana da sessiz gelebilir ilk başta; ama ne sorarsan cevabını verir. Ben randevum harici ekstra gittiğimde de ilgilenir hep.

burası izmirli hamişler başlığı gibi oldu... ne güzel gidebileceğini bir sürü doktor seçeneği var. ben hiç bişey söylemeyen sadece test yapıp usg bakıp her şeyin normal oldğunu söyleyen bir doktora gidiyorum. ve seçenek kıtlığı içindeyim. al birini vur ötekine.:93:

olsun üzülme canım bizden 40 yıl hatta 30 yıl önce hiç dr yüzü görmeden doğuruyordu kadınlar bebişlerini.
sağlıklı olsun da gerisi teferruat.
hem bu aralar belgesel izliyorum hayvanlar ayakta doğuruyor sonra da hiç bişey olmamış gibi yaşantısına devam ediyor.
tabi biz hayvan değiliz ama rabbim bize bu durumu verdiyse mutlaka vardır bir kolaylık değil mi kızlar :65:

aslında ben takmıyorum pek. doğum çok önemli benim için. 2-3 ay önceden annemin yanına gidip doğumu orda planladığım için buranın doktorlarını geçici olarka kullanma drumundyım. Allaha emanet. testler normal olsun napalım doktor da sussun.

bnde tam tersını dusunuyorum doguma kadar kı kısım takıpler cok onemlı benım ıcın boyle yanı..benım sorunum sıgortamda dogum temınatı yok ve dr um acıbademde :(

ayyıldızın sporcu sutyenı var bıtane kendı sıtesınde onu sıparıs verdım sımdı bakalım gelınce haber verırım :34:

Kullan bakalım , memnun kalırsan bnde alırım , haber veririsin ...

aslında ben takmıyorum pek. doğum çok önemli benim için. 2-3 ay önceden annemin yanına gidip doğumu orda planladığım için buranın doktorlarını geçici olarka kullanma drumundyım. Allaha emanet. testler normal olsun napalım doktor da sussun.

Doğumu yaptıracak dr. önemli , yani çoçuğunun sağlığıda ona bağlı olacak , güvenebilio musun , sana güler yüz gösterip rahatlatabiliyor mu ,inşallah herkes kafasına yatan doktoru bulur en kısa zamanda .....

olsun üzülme canım bizden 40 yıl hatta 30 yıl önce hiç dr yüzü görmeden doğuruyordu kadınlar bebişlerini.
sağlıklı olsun da gerisi teferruat.
hem bu aralar belgesel izliyorum hayvanlar ayakta doğuruyor sonra da hiç bişey olmamış gibi yaşantısına devam ediyor.
tabi biz hayvan değiliz ama rabbim bize bu durumu verdiyse mutlaka vardır bir kolaylık değil mi kızlar :65:

annem de hep öyle dio. sen bilinçlisin araştırıyosun. makineleriniz var testlerin yapılıyor. eğer ters bişi olursa önlemini almak için gelirsin buraya dio. her şey normal şimdilik çok şükür...

bnde tam tersını dusunuyorum doguma kadar kı kısım takıpler cok onemlı benım ıcın boyle yanı..benım sorunum sıgortamda dogum temınatı yok ve dr um acıbademde :(

haklısın tabi ama benim tek sorunumun doktorla aramızda bir bağlantı olmaması. onun dışında tıp fakültesinde yeni makinelerle falan yapılıyor her şey.... ama o doktor seni doğurtacak deseler kabul etmem. bir kere doğum için bir doktorun bana yakın olması ya da benim öyle hissetmem gerek. kendimi nasıl emanet ederim yoksa.

Birçok doktor belli bir haftadan sonra bakmak istemiyor. Eğer annenin orada senin daha önce gittiğin bir doktor varsa onunla iletişim içinde ol bence canım.

benim için doktor çok önemli ayrıca. Sonuçta para veriyorsunuz ve bir can emanet ediyorsunuz doktorunuza. Onun için benim sorularıma karşılık vermek zorunda. Beni tamamen doğuma hazırlamalı yani.:26:

hmmm haklısın war tabii olmazmı hiçbir zararı olmayan ilaçlardan kullanman lazım orçun beye yakınsın işte ne gzl hiç düşünmeden git...
Giden memnun olan olduğunu da duyunca içim de rahtladı..
ay serumdamı yedın sen canım yaaa:( tabı gercı anlattıklarına gore sart ama dun gece de soyledım ılac kullanılabılıyosun dr degıstırmesen bıle konus mutlaka
2 ya da 3 günde bir serum takılıyor yoksa mümkün değil gözümü açamam..

Kullan bakalım , memnun kalırsan bnde alırım , haber veririsin ...

Doğumu yaptıracak dr. önemli , yani çoçuğunun sağlığıda ona bağlı olacak , güvenebilio musun , sana güler yüz gösterip rahatlatabiliyor mu ,inşallah herkes kafasına yatan doktoru bulur en kısa zamanda .....

işte o doktoru 3 ay önceden bulacağım... tanıdıklarımın doğumunda aklımda annemlerin orda bir kaç kişi var... bir kaç hastane tercihi de...

kıslaaarrrrr bebeğimin kalp atışlarını duydum sonundaaaaaaaaa :92::92::92: uçuyorum resmeeennn:10::10::10: ya çok farklı bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin :nazar::nazar:
sadece dün biraz kanamam oldu doktor çok önemli değil şimdilik dedi progestan mıdır nedir onu verdi yat dinlen dedi :75::75:
sonunda duydum ya şu kalp atışlarını:66::65:
destek olan herkese sonsuz teşekkürler :16::16::16:
inşallah sonunu da sağlıcakla getiririz :49: :nazar:

Bunu yeni gördüm ve çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :16::16:

burası izmirli hamişler başlığı gibi oldu... ne güzel gidebileceğini bir sürü doktor seçeneği var. ben hiç bişey söylemeyen sadece test yapıp usg bakıp her şeyin normal oldğunu söyleyen bir doktora gidiyorum. ve seçenek kıtlığı içindeyim. al birini vur ötekine.:93:

Çok zor valla dr işi.
Hem özeline git hem ilgilenmesin.
Umarım sen de bu sıkıntıyı çözersin en kısa zamanda..

Çok zor valla dr işi.
Hem özeline git hem ilgilenmesin.
Umarım sen de bu sıkıntıyı çözersin en kısa zamanda..

bizim burda özel devletten fena... kalabalıktan sıra gelmio. öze muayane die bişi yok bile. amann burdakilerin çocuğu yok mu diyorum bazen hepsi nasıl doğurmuş :emir_bebek::92:hayırlısı... inş... hepimiz çözeriz.

sen ne hıssedıyosun bebısın hakkında kız mı erkek mı :emir_bebek:

valla kızz diyorum başkada birşey demiyorum
ama bellide olmaz tabi:49:

benide listeye eklermisiniz bende tam 11 haftalık hamileyim allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.......... :emir_bebek:

LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER:80::80::80::80::80::80::80::80:
bebek doğum tarihini
ve cinsiyet tahminini yazsınlar bana lütfennn :nazar:

Kızlar azıcıkta olsa göbüşü çıkan var mı ? :)))

yok valla tık yok :1:

naberiyonus kıslar geçmişi oku oku bitiremedim
sıkıldım hepsini okumadım
göbiş meselesi bitmemişşş
komiksinizz
benimde göbişimden çok süt emdiricek yerlerim büyüdü :78::78::78::52::52:
sizde durum nedirrr:78::78::78:

ozaman beni de ekle bayanseyma 4 ağustos tahmini kız herkesin tahmini erkek ama sen gene de kız yaz da ben biraz da olsa mutlu olayım.

Evet sana yakın olması daha iyi tabii. Kahraman Kolday hakkında diyeceklerimi dedim; ama için rahat etsin diyorsan bir git. Diğer doktoru ttanımıyorum canım.

Çok sevindim. Umarım memnun kalırsın. Özel sigortan var mı?

Biz bgn ordaydık. İkili testimizi yaptı. :64: İlk başta bana çok sessiz gelmişti; ama sonradan açıldı. :1: Belki sana da sessiz gelebilir ilk başta; ama ne sorarsan cevabını verir. Ben randevum harici ekstra gittiğimde de ilgilenir hep.
Evet özel sigortam var. SSk+ özel sigorta mı kullanılıyor nasıl bişey de bilmiyorum ya :)
Ücretler nasıl biraz bilgi verebilir misin?

kızlar merhaba
kahraman kolday a gidenler de çok memnun benim riskli bir gebeliğim olmasaydı ona gidecektim açıkçası

Evet özel sigortam var. SSk+ özel sigorta mı kullanılıyor nasıl bişey de bilmiyorum ya :)
Ücretler nasıl biraz bilgi verebilir misin?

Canım bende Yapı Kredi Sigorta var. SSK geçmiyor Kent Hastanesi'nde..

Ben muayene ücreti olarak; 89,10 TL ödüyorum. Ayda 1 kez gidiyorsun zaten. Hani arada kaçamak olarak gittiğimde de almıyor ücret:)

Bugünde 2li testimizi yaptırdık. Sadece 99,90 TL ödedim. Tabii bunlar Yapı Kredi fiyatları mı bilmiyorum. Ama özel sigortan varsa daha ucuz oluyor muayene falan.

hohohohho sımdı hastaneden fıyat aldım normal dogum ıcın 4200 tl dedıler :64::64::64::64::64::64::64::64: şoktayım ahahah

Back