• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

iyiler cnm maşallah salı günü görüştük hareketlenmiş ikiside:) yaa bnm çok garip dr bile şaşırdı normal tekizlere göre iki kat bulantım fln olması gerekiyomuş ama bnm maşlhh hiiç yok sadecee çok acıkıyorum hiç doymuyorumm:9:
dun gece sen gıdınce farkettım ıkızlerın olacagını coook sevındım senın ıcın bende ck ısterdım Allah yardımcın olsun sımdıden canım ya :71:

Bir tanıdığım Tahir Bey'e gitti, inanılmaz memnun kaldı, bucada doğum yaptı.
Ben Reşat Bozoklara gidiyorum ama değiştireceğim.
Orçun Sezer ya da Levent Hiçyılmaza gideceğim.
Orçun Bey evime çok yakın, Levent Bey de tanıdık karar veremedim yani..
tahir bey bnm ewimede çok yakın we çok ii şeyler duyuyorum hakkında dğumada maddi druma göre çınarlıdada yapıyomuş o hastanede çook gzl aklıma yattı gibbi
sen nerde oturuyosun cnm
reşat beyden ndn memnun değilsin

iyiler cnm maşallah salı günü görüştük hareketlenmiş ikiside:) yaa bnm çok garip dr bile şaşırdı normal tekizlere göre iki kat bulantım fln olması gerekiyomuş ama bnm maşlhh hiiç yok sadecee çok acıkıyorum hiç doymuyorumm:9:
dun gece sen gıdınce farkettım ıkızlerın olacagını coook sevındım senın ıcın bende ck ısterdım Allah yardımcın olsun sımdıden canım ya :71:

Bir tanıdığım Tahir Bey'e gitti, inanılmaz memnun kaldı, bucada doğum yaptı.
Ben Reşat Bozoklara gidiyorum ama değiştireceğim.
Orçun Sezer ya da Levent Hiçyılmaza gideceğim.
Orçun Bey evime çok yakın, Levent Bey de tanıdık karar veremedim yani..

Ben Orçun Bey'in hastasıyım. Çok ilgili tavsiye ederim :3:

:16:ewet cnmm ikis bekliyoruz bakalım hayırlısı bzde çok şaşırdık önce ama şimdi çok alıştım bebeklerime allah sağsalim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin işlhh:29:

:16:ewet cnmm ikis bekliyoruz bakalım hayırlısı bzde çok şaşırdık önce ama şimdi çok alıştım bebeklerime allah sağsalim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin işlhh:29:

amin :nazar: o günler gelecek mi ne kadar uzak görünüyor böyle bakınca

Selam naz nasılsın? Kahraman Bey'in eski bir hastası olarak ben hiç memnun kalmadım canım. Hamilelikten önce çok iyiydi, hamile kaldım sonra değişti... Her gittiğimde 150 TL bayıldım. Kürtaj yaptı, hastaneden kaçtı resmen... Sonra 1 hafta ağrılı geçirdim ağlaya ağlaya bir hal oldum. Aradım geçer dedi. Geçmedi kontrol edin dedim. Bn tatile gidecektim dedi. Zorla bir randevu aldım ki onu da muayenesinde değil... Sen bilirsin yine de ama benim yaşadıklarım bunlar.
:59: hadi yaaaa.... 100 liramış muayenesii o önemli diilde ilgili olması çok önemli bnm için üffff napçam bn yaa

herkeste aynı tepkiyi vermiyor demekki.. benim annem ikiz hamileliğinde 9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş. krampları çok aşırı oluyormuş. ama doğum için erkek kardeşimden daha kolay doğduğumuzu söylüyor...:emir_bebek::1:
senin ikiz kaardeşinmi war yoksaa:)
amin :nazar: o günler gelecek mi ne kadar uzak görünüyor böyle bakınca
gelicek tabii allhın izniylee:nazar::nazar:

:59: hadi yaaaa.... 100 liramış muayenesii o önemli diilde ilgili olması çok önemli bnm için üffff napçam bn yaa

Sen bilirsin tabii; ama bende buradaki tavsiyelerle gitmiştim. İlk başta dediğim gibi çok sıcakkanlı, ilgiliydi. Sonradan değişti. Ben 150 TL ödedim hep. 100 TL mi olmuş bilemem.

Sonra araştırdım Kent Hastanesi'nde Orçun Sezer'e karar verdim. Paracı değil en azından. Ayda sadece 1 kez alıyor ücret. Ekstra gitsemde bakıyor ücret bile talep etmiyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum.

Böyle bir doktor bak bence ..

Sen bilirsin tabii; ama bende buradaki tavsiyelerle gitmiştim. İlk başta dediğim gibi çok sıcakkanlı, ilgiliydi. Sonradan değişti. Ben 150 TL ödedim hep. 100 TL mi olmuş bilemem.

Sonra araştırdım Kent Hastanesi'nde Orçun Sezer'e karar verdim. Paracı değil en azından. Ayda sadece 1 kez alıyor ücret. Ekstra gitsemde bakıyor ücret bile talep etmiyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum.

Böyle bir doktor bak bence ..
ewet cnm haklısın belki ama orası bana çok uzak gidemem her ay peki kahraman kolday weya meral tüzün hakkında bilgin warmı yada başka tanıdığın....

evet ikiz kız kardeşim var, çift yumurta ikiziyiz biz de... ikiz olmak süper bişi de ikiz annesi olmak nasıl bişi bilmiyorum. onu da sen anlatacaksın artık..:10:
ayy ne güzeel:)
ehh o günler bi gelsinde hayırlısıyla başınızı şişirirm bn artık...

tahir bey bnm ewimede çok yakın we çok ii şeyler duyuyorum hakkında dğumada maddi druma göre çınarlıdada yapıyomuş o hastanede çook gzl aklıma yattı gibbi
sen nerde oturuyosun cnm
reşat beyden ndn memnun değilsin
Ben Çiğlide oturuyorum.
Daha önce de yazmıştım aşırı bulantı ve kusmam var, su dahi içemiyorum.
Serum takılmasa böbreklerim kurur muhtemelen, bağırsaklarım kurumuş olabilir o derece yani..
Doktoru bikaç defa arayıp sorduğumuzda bişey olmaz dedi, testler güze çıktı dedi, ama o testler hamilelik öncesinde yaptırdığım testlerdi.. Bunu hatırlatınca da olsun bişey olmaz diye kestirip attı.
En azında tekrar test yap, bişey yap yani..
Ayrıca duyduğum kadarı ile benim gibi olanlara verilen bebeğe zararı olmayan ilaçlar varmış..
Tabi bunu duymak güvenimi tekrar sarstı..

Ben Çiğlide oturuyorum.
Serum takılmasa böbreklerim kurur muhtemelen, bağırsaklarım kurumuş olabilir o derece yani..
Doktoru bikaç defa arayıp sorduğumuzda bişey olmaz dedi, testler güze çıktı dedi, ama o testler hamilelik öncesinde yaptırdığım testlerdi.. Bunu hatırlatınca da olsun bişey olmaz diye kestirip attı.
Ayrıca duyduğum kadarı ile benim gibi olanlara verilen bebeğe zararı olmayan ilaçlar varmış..
hmmm haklısın war tabii olmazmı hiçbir zararı olmayan ilaçlardan kullanman lazım orçun beye yakınsın işte ne gzl hiç düşünmeden git...

Ben Çiğlide oturuyorum.
ay serumdamı yedın sen canım yaaa:( tabı gercı anlattıklarına gore sart ama dun gece de soyledım ılac kullanılabılıyosun dr degıstırmesen bıle konus mutlaka

burası izmirli hamişler başlığı gibi oldu... ne güzel gidebileceğini bir sürü doktor seçeneği var. ben hiç bişey söylemeyen sadece test yapıp usg bakıp her şeyin normal oldğunu söyleyen bir doktora gidiyorum. ve seçenek kıtlığı içindeyim. al birini vur ötekine.:93:

dr konusunda herkes sıkıntılı...yakında 2 lı 3 lu tarama testlerımız gelecek onlara baslamadan herkes gonlune gore bı dr bulmus olur umarım:49:

dr konusunda herkes sıkıntılı...yakında 2 lı 3 lu tarama testlerımız gelecek onlara baslamadan herkes gonlune gore bı dr bulmus olur umarım:49:

aslında ben takmıyorum pek. doğum çok önemli benim için. 2-3 ay önceden annemin yanına gidip doğumu orda planladığım için buranın doktorlarını geçici olarka kullanma drumundyım. Allaha emanet. testler normal olsun napalım doktor da sussun.

Back