How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

-----2010 KASIM hamişleri----

Gunaydin kizlar offff sabahin 6 sinda uyandim gozume uyku girmedi sonra uyudum ama kulak agrisi aldi bu seferde su 40 gunde hayirlisiyla bi gecse yaaaa

serap cok tatli gorunuyorsun masallah ayyy senin 1 haftan mi kaldi saka gibi yaaaaa

Mehtapcim tekrardan gecmis olsun canim annen yaninda daha sana ne olur:))))))

Hoşgeldin Nevincimmm :) Bebiş nasıl sen nasılsın. Bu arada yeni randevun ne zaman. ikimizn satı aynıydı ama doktor sana erken dogum mu dedi _?:49:

Gunaydin kizlar offff sabahin 6 sinda uyandim gozume uyku girmedi sonra uyudum ama kulak agrisi aldi bu seferde su 40 gunde hayirlisiyla bi gecse yaaaa

serap cok tatli gorunuyorsun masallah ayyy senin 1 haftan mi kaldi saka gibi yaaaaa

geçer canım o 40 gün geçerde şu bir hafta nasıl geçiçec yaavv hem korkuyorum hem bir an önce kucağıma almak istiyorum aslında benimde daha çok var normal olsaydı eğer temmuzun 14 üne falan denk geliyo ama sezeryan olacağım için haziranın son haftası malesef :50: amaaaan bir an önce doğsunda...başka bişey istemiyorum.rabbim doğum yapanları bir avazda krtarsın inşallah.
bu arada senin oğluşunla benim doğacak oğluşum adaşlar söyleyimmmm:66:

Gemmm çok çok geçmiş olsun :58:

Gnl cüm odan çok güselll :nazar::nazar::nazar:

knnmhtap geçmiş olsun....

Serap fotolar çok güsel, maşallah size :nazar::nazar::nazar:

ii sabahlar arkadaşlar.

biz evimize döndük... çok şükür bebekten yana bir derdimiz yok... azcık popodan yana dertliyiz. bu vesileyle annemi de buraya taşımış oldum. yanıma geldi. temizliği yapıp ben de iyileşince döneceğiz memlekete. kocam da yalnız kalacak. şuan yazılanlara hep kafamda karıştı. gemin yengesi aklımda geçmiş olsun demek istiyorum. Allah sabır versin. demekki bu da onun sınavı. hayat böyle işte nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor...

kızlar ben ameliyattan oldum olası böyle korkarım. bekarken 20 yaşında da olmuştum başka bir durumdan. o zaman da böyle korkudan tansiyonum yerlerdeydi. dünden beridir tansiyonum 8-4 çok aç kalmamaya bak dediler. iştahım çok azaldı zaten. göktuğ beramın dopingi gitti gider :)) benden haberler böyle... ha bir de beylerden birinin odasını gördüm. sanırım gnl senindi, hayırlı olsun. çok güzel, sağlıkla uyusun içinde....
sagol canım eksık olma Allah tan gelene dencek bısey yok Allahtan bı cocugu var ona saglık omur dılıyoruz kaderı boyleymıs..
bak sen annene gıdıcekken annen sana geldı her ıste vardır bı hayır dınlen dıkkat et kendıne :71:
günaydın kıslar ya benim tansiyonumla başım dertte 8-5 e düşüyo şimdide midem bulanıyor sürekli
benım hep ole 9-6 olunca aaaaaaaaa tansıyonum cıkmıs dıyorum :111:
ama mıdem bulanmıyr hıc :26:
GNL göbüşün çok tatlı görünüyor maşallah, oğlunun odasıda çok güzel güle güle kullansın.
Gem çok geçmiş olsun canım yengene çok üzüldüm Allahım bi daha yaşatmasın.
knmhtpçok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsin
sagol canım eksık olma
olmus olmus masallah sıze kırmısılarda pek yakısmıs :31:

ii sabahlar arkadaşlar.

biz evimize döndük... çok şükür bebekten yana bir derdimiz yok... azcık popodan yana dertliyiz. bu vesileyle annemi de buraya taşımış oldum. yanıma geldi. temizliği yapıp ben de iyileşince döneceğiz memlekete. kocam da yalnız kalacak. şuan yazılanlara hep kafamda karıştı. gemin yengesi aklımda geçmiş olsun demek istiyorum. Allah sabır versin. demekki bu da onun sınavı. hayat böyle işte nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor...

kızlar ben ameliyattan oldum olası böyle korkarım. bekarken 20 yaşında da olmuştum başka bir durumdan. o zaman da böyle korkudan tansiyonum yerlerdeydi. dünden beridir tansiyonum 8-4 çok aç kalmamaya bak dediler. iştahım çok azaldı zaten. göktuğ beramın dopingi gitti gider :)) benden haberler böyle... ha bir de beylerden birinin odasını gördüm. sanırım gnl senindi, hayırlı olsun. çok güzel, sağlıkla uyusun içinde....
oohh ne güzel hayat normale döndü.
ayyy çok güzel yaa kırmızı da yakışmış ilk annemis sen oluceksin..

Kocaman bir maşallah size :nazar::nazar::46::46:

Kuzum sen çalışıyorken bu kadar sıkıntın yoktu :97:
Dikkat et kendine..

slm kıslar nasılsınız doktora gıttık bugun 3250 olmuş oğlşummm cok mutluyum 37 olduk cok şükür yavş yavaş yolun sonuna gelyıruz bu hafta temızlık var bebişimin mobılyaları gecen hafta geldı ama resım ekleyemedım bı turlu resım boyutu buyuk gelıyor galıba neyse mobılyalar hala kokuyor gece gunduz havlandırıyorum odayı haftaya catı muayenesı var bakalım inşallah bı sorun cıkmaz da normal dogum yaprım cunkı albumın yaptı vucudum odemlerımden kurtulmam lazım ayaklarım şişti cok fena yuruyemıyorum bıle dogru duzgun evden cıkmak bıle ezıyet gelıyor ban doktor bıde yürüyüş yap dıyo canım acıyor yuruyunce benım amaaaa napalım cogu gıttı azı kaldı dayancaz artıkım nst ye gırdık kalp atışlarını dınledım yarım saaat aay cok guzeldı yaa bu hafta herşeyı halletcem inş dogum cantamıda hazırlarım artık vaktı geldı dimiiii:49::49:bu smıleyı cok sevıyorum ayyyyy :49::49::49::49::49::49::49:

günaydııınnn :82::82:

gobus ana kucağı pek güselmiş :69: güle güle kullanın :82:

teşekkür ederim canım.:54:

Selamlar :3::3:

(Gobuscum egsye gittik baktık, getirmiyorlarmış artık, netten bakacaz artık :24::24:)

gönlünüze göre bulursunuz inşallah canım :34:

bız bugun dr daydık...hersey yolunda bı sıkıntımız yok cok sukur ..
15 gunde 557 gr almıs paşa meyve geeeeercekten ıse yarıyor :23:
pek gusel pozlar verdı bugun masallaahh.
cok guldum cocugumun seylerı kocaman ahahahhaha dr teysemızde bı maşaalllaaah cektı bu boyutta bebee bunlar buyuk dedı babamıs pek mutlu oldu ama erkek psıkolojısı ıste :9:

ve oğlum benı usmedı gercekten ..gecenlerde bu cocuk sapıttı dedıgımde cıkıs yoluna gıdıyomus bebeeeim:69:

kafamıs asagıda cıkısa dogru ılerlıyorusssssssss cok sukur :10::10::10:

buarada 2057 gr olmusuz şaşırdım kaldım beklemıyordum 2 kıloyu :69:

canım maşallah paşamıza, meyveler yaramış :nazar:

bugünün en erkencisi ben olayım.... günaydın herkese.

ben de haberler pek ii değil. şuan hastanenin wifisi ile bağlanıyorum. sizlere haber vermek istedim. cuma günkü kontrolden sonra ben hiç düzelmedim.
ishal şikayetim azaldı ama devam etti. beraberinde ishalle hemeroid oluştu. eskiden beridir çok küçük vardı ama hiç problem çıkarmazdı. sadece çok acılı yersem şikayet ederdim, bir krem tedavisi ile geçerdi. bu sefer büyük büyük 2 tane oluşmuş ve trombolize diolar, öyle olmuş. 3 doktor gezdim. ne o şekilde eve gönderebildiler ne de müdahale edebildiler bebekten dolayı. dün akşam 9 da en son doktor, ameliyata aldı. küçük bir ameliyattı büyüğünü doğum sonrasında yapacağını söyledi. 2 gün boyunca hastanedeyiz. bebek ve ben iyiyiz çok şükür. umarım bir terslik çıkmadan da evimize gideriz... insanın kendi canı ile karnında bebekle ile ikilemde kalması çok zor bişi. ameliyathanede ilerlerken korkudan tansiyonum düştü, dudaklarıma kadar morarmışım. doktora ben nasıl doğuracağım bundan bile çok korkuyorum die sızlandığımı hatırlıyorum. hele bunu bir atlat diordu doktor... Allah bir daha göstermesin, umarım bu operasyon doğuma kadar götürür. doktor götürür korkma dedi ama gene de korkuyorum.

canım gelmiş geçmiş olsun,çok şükür evindesin şu an. Allah beterinden korusun

kızlar eşim dün gececiydi neyse sabah geldi yattı bende uzandım yanına uyumuşum birden yataktan fırladım eşime uyan deprem oluyo dedim garibim uyku sersemi ne depremi diyo avizeye baktım bişey yok inanman kandilliye baktım internetten bişey yok sonra o depremi karnımda emir feyyazın bana ya sağlam bir vurdu yada döndü bişey yaptı içimde ama çok korktum yaaa şimdide hareketleri aşağıda hissediyorum dokunuşları felan önceden göğsümün altında hissederdim inş. o tırstırmaya dönmüştür oğluşum. ve ekteki fotolar en son halimiz ve odamız daha eşyaları ve nevresimleri yerleştirmedik ama yinede görün istedik.Eki Görüntüle 212481 Eki Görüntüle 212483 Eki Görüntüle 212484 Eki Görüntüle 212485 Eki Görüntüle 212482 Eki Görüntüle 212486

göbüşe maşallah :nazar: odanızda çok güzel,çok şirin. Allah sağlıkla kullandığınız günleride göstersin.

bılıyorumkı hepınız dua ettınız yengem ve bebegı ıcın ama Allah o bebegi yazmamıs kaderıne bugun ıstemedıgımız kotu sey gerceklestı :14:
babalar gununde abım ıcın cok kotu oldu,yengem perısan zaten 2. kere yasamak cok yıprattı,6 yasındakı yegenım bılmıyor olayı ama anlamıs bısıler bana benım kardesım olmıcakmı dedı dun gece :50:

Allah herkesın yavrusunu bagıslasın

canım çok üzüldüm ama nasip değilmiş demekten başka birşey gelmiyor elden. Allah sabırlar versin. Allah sağlıkla kucaklayacakları evlat nasip etsin inşallah.

maşallah size :nazar:

slm kıslar nasılsınız doktora gıttık bugun 3250 olmuş oğlşummm cok mutluyum 37 olduk cok şükür yavş yavaş yolun sonuna gelyıruz bu hafta temızlık var bebişimin mobılyaları gecen hafta geldı ama resım ekleyemedım bı turlu resım boyutu buyuk gelıyor galıba neyse mobılyalar hala kokuyor gece gunduz havlandırıyorum odayı haftaya catı muayenesı var bakalım inşallah bı sorun cıkmaz da normal dogum yaprım cunkı albumın yaptı vucudum odemlerımden kurtulmam lazım ayaklarım şişti cok fena yuruyemıyorum bıle dogru duzgun evden cıkmak bıle ezıyet gelıyor ban doktor bıde yürüyüş yap dıyo canım acıyor yuruyunce benım amaaaa napalım cogu gıttı azı kaldı dayancaz artıkım nst ye gırdık kalp atışlarını dınledım yarım saaat aay cok guzeldı yaa bu hafta herşeyı halletcem inş dogum cantamıda hazırlarım artık vaktı geldı dimiiii:49::49:bu smıleyı cok sevıyorum ayyyyy :49::49::49::49::49::49::49:

maşallah canım :nazar:
çom az kalmış,Allah sağlıkla kurtarsın. odanızda hayırlı uğurlu olsun.oğluşun sağlıkla büyüsün odasında inşallah

herkese merhaba,iyi haftalar olsun.

bugün hastaneye gittim çalışabilir raporumu aldım. :49:

hafta sonu kuzenimin bebeğinin küçülen ve hediye gelipte hiç giydirmeye fırsat bulamadığı kıyafetleri yıkadım ütüledim.
doğum çantamızda hemen hemen hazır sayılır. kıyafetler ok.
bez,havlu kağıt,diş macunu,fırçası vs. gibi temizlik malzemelerini koymadım daha.Allah'ın izniyle tarih netleştiğinde eklerim onları.

maşallah.. :nazar::nazar::nazar:3250 çok güzel..
resim ekle de görelim yaaa çok güzel oluyo bebek odasına bakmak
çantanı hazırla hemen ben hazırladım
nolur nolmaz:84: belki doğuruveririz erkenden amannnnnn :18:

herkese merhaba,iyi haftalar olsun.

bugün hastaneye gittim çalışabilir raporumu aldım. :49:

hafta sonu kuzenimin bebeğinin küçülen ve hediye gelipte hiç giydirmeye fırsat bulamadığı kıyafetleri yıkadım ütüledim.
doğum çantamızda hemen hemen hazır sayılır. kıyafetler ok.
bez,havlu kağıt,diş macunu,fırçası vs. gibi temizlik malzemelerini koymadım daha.Allah'ın izniyle tarih netleştiğinde eklerim onları.

ben de yarın alıcam çalışır raporumu

Bu haftasonu da güzel haberler gelmiş. Ohhh ne güzel. Bizde haftasonu gideceğiz oğlumuzu görmeye inş. güzel haberler döneriz bizde. Odalar hazır güle güle yatıp kocaman olsun bebişlerimiz. Aramızda ilk doğum yapacak seçkin38 galiba daha kıdemli anne adayımız var mı?

canım maşallah paşamıza, meyveler yaramış :nazar:

canım çok üzüldüm ama nasip değilmiş demekten başka birşey gelmiyor elden. Allah sabırlar versin. Allah sağlıkla kucaklayacakları evlat nasip etsin inşallah.

kesınlıkle yaramıs canım annesı gıbı o da meyve sever olcak ınsallaahhhhh:86::86:

eksık olma canım gercekten bısey gelmıyor elden ..Allah beterlerınden korusun

masallaahhh:nazar::nazar::nazar:

bunları okuyunca sevındım aslında..37 .haftada hala cantan hazır degıl ben uzulmıyım madem :37:
hersey guzelce olsun hayırlısıyla al yavrunu kucagına ınsallaahhh

Bu haftasonu da güzel haberler gelmiş. Ohhh ne güzel. Bizde haftasonu gideceğiz oğlumuzu görmeye inş. güzel haberler döneriz bizde. Odalar hazır güle güle yatıp kocaman olsun bebişlerimiz. Aramızda ilk doğum yapacak seçkin38 galiba daha kıdemli anne adayımız var mı?

sızde guzel haberler getırın bızeee

betylana daha buyuktu sanırım bakalım hangısı once dogum yapacak :86:

Back