günaydın anneler ve onların tosuncukları
bizde kaç gündür nete gelemedik... bizi merak eden oldu mu???:44:
geçmişe bakamadım daha...
cuma günü okul pikniğimiz vardı.yedik içtik... sora akşam misafirliğe gittik. çok susadım, komsum da soğuk su verdi mecburen içtim...:26:sonra gece noldu??? ateşşşş... 38.5 a kadar yükseldi.
soğuk kompress yaptık.
c.tesi doktora gitces diye sevinirken, herşeyi piknikte yere(kilim+minder) oturmaya ve soğuk suya bağlarken; dişimin ağrısı ile uyandım. başım yastıktan kalkmadı.ağrı gözüme başıma vurdu. betim benzim atmıştı

doktora gittik. doktor iimisin dio. iiyim diyorum. suratıma bakanlar ne düşündü acep:44: emin misin diye sordu doktor. gebelikten yana bi sıkıntım yok. dişim ağrıyor dedim. parol içebilir miyim dedim iç dedi. 8.aya kadar kan hapı ve elevit dısında ilaç içmemiş olan ben mecburen kontrolden sonra parolu içtim.
bebeme gelimce son kilo durumlarını bilmiyorum ama bizzzzzzzzzzz 2.016yısssss

rahim agzı kapalı, rahim yolu boyunormal erken doğum gözükmüyor dedi. kalbini dinledik. ama sıpamız bu ayda yüzünü göstermedi. ii olsun başka birşey istemiyoruz.
ctesi doktordan geldik... yine ateşlendik:26: bu sefer 39u gördü derece. kojamcım beni soguk suya bastırdı

ama kaç kere sayamadım. en fazla yarım saat düşüyordu ateş. gece bi daha parol içtik. o da ağrıyı gecirdi ama atese fayda etmedi. sabahladık.
pazar günü aynı şekilde geçti. pazar gecesi derece 40 lara vurdu.zaten en fazla 37.5 e kadar düşürebildik.
pazartesi oldu aynen devam. doktorum dişçiye git dedi. gittim gebeliğinde problem yoksa doktorunla görüşürüs dişini alırız yada gebelikten sonra alırıs dedi

antibiyotik alıp dişçiden kaçtım. 3 günden sonra dün gece deliksiz 7 saat uyudum. çok şükür

ama boğazımda şiş. burnumda akıyor dişimde ağrıyor ve başıma vuruyor. ateş yok bu sabah çok şükür.
antibiyotik ve parol içiyorum. ilaç kullanmayı zaten sevmezdim. hamileyim diye de hiç içesim gelmiyor.
bişi olmas dimi? ikiside gebelikte kullanılan ilaçlardan ama...
bizden bu kadar acıcık gecmişe bakim:80: