günaydın kızlar biz geldik yakışıklı tosunumla.....
kilosu : 1872 gr olması gerekenden 350 gr fazla dedi doktor az ye gazetelere çıkarma bizi dedi...

boyunu sormadım ama hesaplamama göre 40 cm oluyor anasına çekti oğlum bu yönüyle...

haftası 30+2 çıktı.....kafası 32 haftalık karın çevresi 31 haftalık çıktı başıda aşağıdaymış.....
herşeyi iyi güzel bi sorun yok....
veeeeeeee yüzünü gördük oğlumun elini almış yüzünün altına uyuyordu ama yüzü bize gönüktü çok güzeldi o an herşeye değerdi....burnu babasına dudakları annesine benziyor dedi doktor abimiz yuvarlak yüzlü muhteşem birşeydi.....
bu doktorun en çok hoşuma giden tarafı hiç kötü moral bozucu birşey dememesi bu randuvu çok güzel geçti.......

kasılmalar için günde 10/15 kez olması mümkün bebek hareket ettikçe rahmin kasılıyor dedi normal ama bu kasılmalar 15 dk bir düzenli olursa o zaman haber ver dedi....
ağda yaptırma dedi....
bikini bölgemde ki şişliği sordum ödem olabilir dedi korkulacak birşey yok.....
kramp olmuyor bende ama baş parmaklarımda uyuşma olduğu için 15 gün sonra ki kontrolde magnezyum yazacam sana dedi.....
ve benim normal yapmak istemediğimi anladığı için bu bebek kiloluda olsa onu ordan zorlada olsa çıkarttırırım dedi bana ayyy bu doktor çok normalci.....
ve kontrol tarihimiz 8 haziran raporumuda yazacak inş.....
son gün olarak 5 ağustos dedi bana......
bu arada bu topiğin en kiloluları oğlumla biziz.........