• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bebiş gelmeden muhakka yapmam lazım canım. bırde bızde kalorıfer yok. daha dogrusu mersınde yok. klıma kullanıyoruz. o yuzden is olayı yok. turkuazında dedgı gıbı krem rengı oldugu ıcın bellı olmuyor ama artıkzamanı geldı gozume batıyor benımde. bulcaz bı caresını nettende bı arastırayım bakalaım ne bulucam. uzman tvye de bakarım netten bos olunca:44:
klima varsa tamamdır benim 10 ayım senin 2 senen zaten :)
teşekkür ederim cnm. dr. da sonuçların iyi olduğunu söyledi çok şükür. kan uyuşmalığı içinde şimdilik bir sorun yokmuş çok şükür iğne olamama gerek kalmadı. doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre iğne olucakmışım.:46:

seçkin,mehtap, ege hepiniz adına çok sevindim. sizlere ve meleklerine koccaman maşallah :nazar:
hep güzel haberlerle dönmek nasip olsun

amin canım...

indirekt combs testi negatif çıktığında bazı doktorlar iğneyi yaptırmıyorlarmış. bende de negatif çıktı ama artık maddi çıkarlı mı yoksa tamamen tedbir amaçlı mı olduk bakalım iğneyi?

herkese selamlar:)
bebişimiz için güsel dileklerini ileten tüm teyselerimizi öpüyoruz.tabiki bebişlerini de:9:
herkesin son kontrollerde bebişleri ii sanırım aman allah korusun bi sorun olmasın böle rahat rahat bitirelim bu işi:)

tunaydın annnecıklerrrr:3:
herkese meraba:)
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu olduk:52: babamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorum:( kızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
bi ay sora tekrar gidicez bizden doktor haberleri şimdilik bu kadar:)
saglıgı ıyı ya gormeyın yuzunu bosver :23:
ben delı gıbı su ıcıyorum gunde yarım lt sut dısında..
yastık sıgmazda bole eskı bı hırkam var ben onu tıkıorum emnıyet kemerının arasına :9:
yan yatarken bacakların arasına sırt ustu yatarken bacakların altına yastık koyuluo sekerım:24:
Günaydın kızlar umarım bebişleriniz de siz de iyisinizdir. Ben kan uyuşmazlığı testini soracaktım bu test herkese mi yapılıyor? Doktorum hiçbirşey söylemedi de bu konu hakkında :26:
anne nın kan grubu negatıf babanın pozıtıfse kan uyusmazlıgı oluyor..ozmn test yapılıyor..dr un en basta sormustur sıze kan gruplarınızı zaten
bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda :9::9:

Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..

Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.

dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.

bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:
ben kullanmıorum stor ama annemınkıler ole ...guneslık olanları sılıyor kadın yılda bıkere cıkarıp kuvette yıkıyor..tuller zaten cıkıyor mekanızmadan makınede yıkanıyor
slm kızlar nasılsınız biz geldik çok iyiyiz allaha şükürler olsun
işyerinde son günlerimiz o yüzden yoğunuz takılamıyorum sizinle 31 mayıs salı bırakıyorum işi doğum iznimizi almak içinde perşembe günü doktorumuza gitcez ayyy 1 hafta kaldı çok mutluyuz :66::66:sizler nasılsınız bakalım

amanın azcık kaldı ne gusel :46:Allah tum calısanları kurtarsın bı an evvel hamılelık nasıl oluyomus anlayın sızde :37:

bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda :9::9:

Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..

Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.

dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.

bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:

selina benm de perdelerin bi kısmı store ben yıkıyorum makinada hassas programda tül ayarında bişe olmuyor.önemli olan takıp cıkarma işi onuda ilk seferden sora zaten daha pratik yapıyosun sert olan store için perdeci silebilirsin yada balkona ser fırca ile yıka hiç bişe olmaz dedi ama onu daha 2 senedir hiç ellemedim nası olur bilmiyorum.

benı bu ssabah saglık ocagından aradılar..
hıc gelmemıssınız bugune kadar Gozde hn hııııııııı:20:
kısdı bana dr bey bugun gelın mumkunse bı tanısalım dogum yaklastı dıdı:26:
gelıyım pıkı sız tahlıllerı yapıyormusunuz ıdrar kan fılan dedım yaparıs dıdı :66:
ısbası kacta oluyor kıslar

tunaydın annnecıklerrrr:3:

saglıgı ıyı ya gormeyın yuzunu bosver :23:
ben delı gıbı su ıcıyorum gunde yarım lt sut dısında..
yastık sıgmazda bole eskı bı hırkam var ben onu tıkıorum emnıyet kemerının arasına :9:
yan yatarken bacakların arasına sırt ustu yatarken bacakların altına yastık koyuluo sekerım:24:

evet önemli olan sağlıları tabi ki ama insan gidince bi hevesleniyo nası bişe die:1:
yastık olayını şimdi anladım yan yatarkeni biliyodum da demek sırt üstüde bacak altınaymışçok teşekkür ederiz gem teysesi:)

benı bu ssabah saglık ocagından aradılar..
hıc gelmemıssınız bugune kadar Gozde hn hııııııııı:20:
kısdı bana dr bey bugun gelın mumkunse bı tanısalım dogum yaklastı dıdı:26:
gelıyım pıkı sız tahlıllerı yapıyormusunuz ıdrar kan fılan dedım yaparıs dıdı :66:
ısbası kacta oluyor kıslar

bir buçukta gem... ebeler falan çok ilgili oluyorlar sahiden de neden gitmedin ki bu zamana kadar? gidiyorsun hep doğumla gebelikle ilgili sohbetler dönüyor, rahatlıyorsun seni anlayabilen insanlar çünkü.

aa senbebekten sonra çalışmaya dönmeyecek misin? baktırabilecek birileri mi yok bebeğim kendi elimde büyüsün dienlerden misin?

canım 10 senedir full çalışıyorum 1-2 sene çalışmayıp hem dinlenip hemde bebeğime ben bakayım biraz diyorum allaha şükür annem var bakacak ama birazda ikinci dediğinden elimde büyüsün biraz yavrucum.

evet önemli olan sağlıları tabi ki ama insan gidince bi hevesleniyo nası bişe die:1:
yastık olayını şimdi anladım yan yatarkeni biliyodum da demek sırt üstüde bacak altınaymışçok teşekkür ederiz gem teysesi:)
niiiiidimek efenım bebegımızın ve annesının ıyılıgı ıcın :42:
bir buçukta gem... ebeler falan çok ilgili oluyorlar sahiden de neden gitmedin ki bu zamana kadar? gidiyorsun hep doğumla gebelikle ilgili sohbetler dönüyor, rahatlıyorsun seni anlayabilen insanlar çünkü.

ya herhafta dr a gıdıyorum ya ne bılıyım hıc aklıma bıle gelmedı saglık ocagı..annemlerın ordakınde kaldı benım kaydım hamıle dıye annem yaptırmıs kaydımı zaten :37:
gıdıyım bakıyım bugun neler olcek

canım 10 senedir full çalışıyorum 1-2 sene çalışmayıp hem dinlenip hemde bebeğime ben bakayım biraz diyorum allaha şükür annem var bakacak ama birazda ikinci dediğinden elimde büyüsün biraz yavrucum.

10 sene çalışınca insanda bir bıkkınlık oluyor tabi. gönlüne göre olsun inşallah. benim çalışma tecrübem sadece 6 ay sürdü. sonra da evlendim sonra da atama bekliyoum işte, o yüzden çalışmayacakları duyunca üzülüyorum kendimle kıyaslayıp, ama herkesin koşulları eşit değil işte. sizde bıkkınlık bende de bir şeylere başlamanın heyecanı var. hayırlısı olsun gnlcm.

günaydın...
bizde bu sabah babamızın ütülerini yaptık...

h.sonu temziliğe giriscektim ama su atama işini bekleyince ağırdan alıyorum...:31:
atama çıkarsa temzilik sırası farklı olcak...
atama olmassa farklı bi sıra...

camlar için ya koja yada bende bi bayan cağırcam...

burda kalırsak; camlara sineklikte lazım.
annem çok kalcak diye kanepede alcam. ayrı odada yatsın...

Allah yardımcımız olsun valla çok iş var...İnşallahh ataman da biraz önce belli olur...

kan tahlılı dıyınce tam kan sayımımı yaptırıyorsunuz kıslar:92::92:

ben hep hastanede düzenli aralıkla yaptırdığı için ebe hastanenin belgesindeki sonuçları yazdı ordaki kağıda. ne yaptıklarını bilmiyorum ama idrar ve kan alıyorar bizim üst komşuya yaptılar.

slm kızlar nasılsınız biz geldik çok iyiyiz allaha şükürler olsun
işyerinde son günlerimiz o yüzden yoğunuz takılamıyorum sizinle 31 mayıs salı bırakıyorum işi doğum iznimizi almak içinde perşembe günü doktorumuza gitcez ayyy 1 hafta kaldı çok mutluyuz :66::66:sizler nasılsınız bakalım

Ohh canım ne güselll izin başlıyor... Daha benimm varr... Temmuzzza kadar burdayım...Sanırım en son ben çıkıcma isnee.. yaavvv

ben hep hastanede düzenli aralıkla yaptırdığı için ebe hastanenin belgesindeki sonuçları yazdı ordaki kağıda. ne yaptıklarını bilmiyorum ama idrar ve kan alıyorar bizim üst komşuya yaptılar.

aradım hastaneyı tam kan ve tam ıdrarmıs yapılan sımdı saglık ocagında yaptırıcam...

bız gıttık gorusurus kıslar :80:

selina benm de perdelerin bi kısmı store ben yıkıyorum makinada hassas programda tül ayarında bişe olmuyor.önemli olan takıp cıkarma işi onuda ilk seferden sora zaten daha pratik yapıyosun sert olan store için perdeci silebilirsin yada balkona ser fırca ile yıka hiç bişe olmaz dedi ama onu daha 2 senedir hiç ellemedim nası olur bilmiyorum.

Canım güneşlik olan storları ben 4 senedir balkona serip fırça ile sabunlayıp yıkıyorum tertemiz oluyor inan.. şimdiye kadar hiç bişey olmadı benimkilere :D Bilginiz olsunn...

Canım güneşlik olan storları ben 4 senedir balkona serip fırça ile sabunlayıp yıkıyorum tertemiz oluyor inan.. şimdiye kadar hiç bişey olmadı benimkilere :D Bilginiz olsunn...

İlknurcum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende öyle bişi yaparım ozaman. Hele bi işten çıkayım hayırlısı ile 22 haziranı getireyim :34:

İlknurcum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende öyle bişi yaparım ozaman. Hele bi işten çıkayım hayırlısı ile 22 haziranı getireyim :34:

Hayırlısı olsun canımm... Az kaldı bak bişey deil valla okadar çabuk geçiyor ki zaman.. Daha dün gibi herşeyy.. Buarada yıkama işini kendin yapma sakınnn amannn... birilerinden yardım al muhakkak....

Back
X