• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Bebişler zaten suyun içinde sende sudan çıkmıyorsun sevmeme ihtimali yok bence. Ana-oğul paso yıkanırsınız (:
ooh ne gusel olur balık gıbı olsun suyu sevsın cok ıstıyorum:69:
kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.:emir_bebek:

bugun aklımdan gectın nerelerde bu kız dıdım eger anne olmakla mesgulmussun:49:cok mutlu oldum normal dogum olmasına da Allah analı babalı buyutsun acılarını gostermesın ınsallaahh...

musaıt oldugunda daha detaylı anlat bıze cok merak edıyorum :71:

2 agustos son gunumuz normal ıstıyorum bende..bu aksam kontrol var ne durumdayız bakalım :26:

heeeeeersey cok gusel olucakkk sabır :119:
sen facede yokmusun?

masallahh :nazar:
buaksam benım kontrol var bakalım gectınızmı bızı tarıh olarak :37:
hadi bakalım sen önce doğur ama ya sıra senin...
ben ıkıgundur annemde kalıyordum dun gece yuruyuse cıkalım dıdık şok oldummm:53:
yurudukce karnım tas gıbı olduu ve nefes alamadım ne zor bıseymıs nefes alamamak annemınde ödü koptu oldugumuz yere oturduk kaldık :50:
ben onu hep yaşıyorummmm
butun vucudunuz aynı anda terlıyormu kızlar ay ben kafayı yıcem bı anda bı ter basıyo camasırım bıle sırılsıklam oluyo :17:
ufff ben de aynı dertten yakınıyorum su içinde geziyorum
Valla gemcim elimde olsa şimdi doğuracağımm o kadar bunaldım ki hele o terlemeler yok mu sırılsıklam oluyorum hergün duş al yine kar etmiyor kendimi menapozlu hatunlar gibi hissediyorum :8:
aynen ben de menapozu anlamamız zor olmıcak galiba
kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.:emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün canım tebrikler..

bızde normal doguran olmıcak sanırım :26:

ben cok yuksek ihtimal normal dogururum burda daha sezeryan yapan 1 kac kisi gordum..

canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..
bi ara girip bilgi verrirsen cok seviniriz.

Valla ben insan nasıl durduk yere terler,ateş basar şaşırır kalırdım şimdi öyle iyi anlıyorum ki Allah hepimizi tez zamanda kurtarsın inşallah...

normal doğum yapacak arkadaşlar;
kötü bir yırtığınız olacağına düzgün kesilen bir epizyonuz olsun.
çünkü o yırtıklar daha sıkıntı
ama dikiş 10günde iyileşiyo.
vajina esneyebiliyor ama özellikle ilk doğumlarda küçük bir kesi doğumu kolaylaştırıyor..
bilginize...

hadi bakalım sen önce doğur ama ya sıra senin...

ben onu hep yaşıyorummmm

ufff ben de aynı dertten yakınıyorum su içinde geziyorum

aynen ben de menapozu anlamamız zor olmıcak galiba

Allah analı babalı büyütsün canım tebrikler..
sıra fılan kalmadıkı sezeryan olayı bozuyo :111:

ben cok yuksek ihtimal normal dogururum burda daha sezeryan yapan 1 kac kisi gordum..

canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..
bi ara girip bilgi verrirsen cok seviniriz.

senle cıgtanemden normal beklıyoruz zaten :37:

butun vucudunuz aynı anda terlıyormu kızlar ay ben kafayı yıcem bı anda bı ter basıyo camasırım bıle sırılsıklam oluyo :17:

aynen canım saç diplerimden ayak parmağıma kadar terli,yorum. günde en az 2 kere duş alıyorum ki evden hiç çııkmadığım halde. 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. Allah yardımcımız olsun :14:

gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün

benım 9 da drda olmam gerekıyordu koce hala yolda bakalım kacta gıdebılcem :96:

37+6 iste yine biz kocaman olmusuz deyilmi teyzeleri:1:

$gebeligim 062.jpg $gebeligim 064.jpg $gebeligim 065.jpg

normal dogurmus canım :46::46::46:

butun sartlar tamam normal ıcın bende ole ıstıyorum zaten ama sımdı burda drlar kılosu 4 e yaklasanları sezeryan yapıo :50:

bilmiyordum yakin akrabam dogum yapti 5 kilo erkek dogurdu:53:
cnm ya dedim ne zor olmustur simdi herseyin hayirlisi...

:52::52::52::52::52::52::52: Aman Allahııııııımmmmmmm bu cocuk gobek delıgınden cıkıcak senın :52::52::52:

41 kere masallahh supper olmus en sıvrı gobekımız sende :46::46::46:

senı gorunce ben mınık kaldım ck zorlanıosundur artık :50:

Aman allaaammm :52::52::52::52::52::52:
Koccaaman olmuşunuz maşallah :nazar::nazar:
Kollar bacaklar dal gibi.. Bundan sonra senden başka kimseye sivri göbiş demicem :27::27::56:

kasiklarim artik sancilaniyor yerimden kalkamiyorum kalkana kadarda maf oluyorum:24:
evet sivri gobegim var drum hemsire bitiyorlar gobegime biz boyle gobek gormedik diyorlar:66:
GEM....PUR...teyzeleri kocam tskler:54::54:

kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.

kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.

Sancıların sıklığını not et 5 dk da 1se dr a git..
Ayy Göktuğ sıkıldı galipa içerdeee :52::52::52::52:

Back