maşallah nasıl taşıyosun bu göbişi ayyy heran fırlayacak gibiii37+6 iste yine biz kocaman olmusuz deyilmi teyzeleri
Eki Görüntüle 228607 Eki Görüntüle 228608 Eki Görüntüle 228609
sağlıklı günlerde kullansın canımm çok tatlı rengi de süperKızımıza dün akşam küçük park yatak aldık..Odası hazır ama ilk zamanlar hemen ayıramam diye hem yatağımızın yanında kullanmak,hem memlekete gittiğimizde kullanırız diye hemde büyüdüğünde oyun parkı kullanmak için park yatak almayı tercih ettik..Sizce nasıl güzel mi? Bu arada kızımın odasınıda sizlerle paylaşmak istiyorum..en kısa zamanda foto ekliycem
işte park yatağımız
ImageShack® - Online Photo and Video HostingEki Görüntüle 228649
bız gecıkmelıde olsa dr a gıttık bu aksam...
ole oluyorum bole oluyorum ne saydıysam hepsı normal dıdı dr dogurana kadar hepsını cekıceksın hem daha kafası kanala gırmemıs dahada agrıların artacak eger gırerse tabı
nst ye baglandım nıhayet ama sadece bebegın kalp atıslarına bakıldı dıger benım kasılmalarımı alan zımbırtıyı baglamadılar..buarada bu nst ucretlıymıs her seferınde bılmıodum ..gercı odemedım ben
dombılım 3,200 olmus 1 haftada 300 gr ..drum acıkca solemesede bızım ıs sezeryana gıdıyo kocaman bı kafamıs var
ellerı cok gusel oglumun tam yemelık olmus yanak burun al kucagına sımdı ıste tam kıvamında
haftaya gıttıgımızde artık hersey kesınlesmıs olucak heralde
moralini bozmıyım ama sana sezaryen yolları görünüyor sanırım
şevko alıyo kiloları maşallah
Merhabalar kızlar,
ohh be ilk defa sabahın köründe ilk ben yazıyorum aslında gece tüm uyanışlarımda yazmalıydım ne duygular içinde olduğumu anlayın diye hem sıcak hem heyecan hiç uyuyamadım zaten saatten de anlayacağınız üzere karga bişeyini yemedende kalktım. tüm gece salondan yatak odasına bebek odasına yatmadığım yer kalmadı en uzun uykum 45 dak.ile 1 saat arasında değişti 3 odada gezdiğime ve 1 salon 2 yatak ve birde oğlumun odasında yattığıma göre 1 saatten en fazla 4 saatlik uykum var parça pinçik oda. neyse önemli değil asıl önemlisi karnım çok aç susadım ama 12 den beri bişi yemiyorum ve ameliyat 11 de off offf...
kasım 2010 dan beri beraberiz bana yardımcı olan sevincimi üzüntümü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve inanın şuan ağlıyorum.çok şey paylaştık beraber ve benim için artık yolun sonu geldi allah nasip ederse 5 saat sonra oğlumu kucağıma alacağım ve anne olacağım bu dünyadaki engüzel duyguyu tadacağım darısı sizlerin başına bizim için dua edin allah nasip ederse c.tesi akşam evde olacağız ve ilk fırsatta size yazıp oğluşumun fotolarınıda face eklerim. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin.
beni de ağlatacaksın ufff
bak ne güzel kavuşacaksın yavruna
Allah yardımcın olsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm