• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bizde dün doktordayık. Benim tosun 3,418 gr olmuş dokor maşşallah dedi. Haftaya cumaya randevu verdi tekrar. eğer kilo alımı bu hızda giderse temmuz sonu alcak cuma belli olacak... bu arada bende toplamda 19 kg almışımmmmm :((((

masallah masallah tosun olmus iyice sezeryan olcagi kesinmi

diyorumya bu bi mesaj herhalde 3 agustos bizim nikah tarihimiz evlilik yildonumunden yirttik ondan yirtamicaz heralde
öldürcen sen benı :60::60::60:
bizde dün doktordayık. Benim tosun 3,418 gr olmuş dokor maşşallah dedi. Haftaya cumaya randevu verdi tekrar. eğer kilo alımı bu hızda giderse temmuz sonu alcak cuma belli olacak... bu arada bende toplamda 19 kg almışımmmmm :((((

kaana masallah kocaman oldu ama sende fena degılsın hanııııı :65::65::65:

Ben olacağım olmalıyım (:
Tek istediğim normal doğum sezaryen aklımın ucundan bile geçmiyor inş geçmez de (:
ınsalllah canım yaa bende normal dıorumda bu drlar bebek kılo aldıkca sezeryana donebılırıs dıo :26:

Doğurduktan sonra estetik yaptırcam :60::60::60:
:60::60:
eee sımdıden onuda arastırmaaya baslayalım :23::23::23:

ınsalllah canım yaa bende normal dıorumda bu drlar bebek kılo aldıkca sezeryana donebılırıs dıo :26:

Benim doktorum normal doğum konusunda gerçekten çok başarılı. İlk andan itibaren sürekli güven verdi bana en son konuşmamızda 3 gün de sürse sancım ben istediğim sürece normal doğumu bekleyeceğini söyledi. 4 kg üstü biraz problem oluyormuş epizyotomiyi pek önermiyor çünkü. Şuanlık herşey normali gösteriyor umarım değişmez ha olmazsa da napalım paşa paşa sezaryene gircez :5:

Son düzenleme:

Benim doktorum normal doğum konusunda gerçekten çok başarılı. İlk andan itibaren sürekli güven verdi bana en son konuşmamızda 3 gün de sürse sancım ben istediğim sürece normal doğumu bekleyeceğini söyledi. 4 kg üstü biraz problem oluyormuş epizyotomiyi pek önermiyor çünkü. Şuanlık herşey normali gösteriyor umarım değişmez ha olmazsa da napalım paşa paşa sezaryene gircez :5:

epizyotemi yapmıyormuymuş yani? hemen hemen herkeste yapılıyor diolar.

epizyotemi yapmıyormuymuş yani? hemen hemen herkeste yapılıyor diolar.

Ben bu konuyu direk sordum ona hatta aklıma takılan bir kaç şey daha vardı epiduralle ilgili hepsini cevapladı. İlk olarak zaten rahmin açılmasını bekliyorlarmış doğum olabilecekse rahat bier şekilde bekliyormuş. Bazen bebeğin kafasına dokunabiliyorum ama çıkmamak için ısrar ediyor ya da anne tehlikeye giriyor o zaman epizyotomi uyguluyorum ama gerekmedikçe kesinlikle kullanmıyorum dedi ki doktorum da doğum yapan arkadaşlar çok memnun.

bizde dr geldik çatı muayenesi olmadım :66::66::66::66:
suyumuza baktı sadece iyi dedi,döndük evimize:46::46::46:
acaba keramos normal mi doğurdu çok merak ediyorum:3::3:

benımkıde normalcı..senden kılolu bebek beklemıyodum dedı gecen kontrolde :111:

bu aksam kontrol var bakalım kac kılo ollldu paşa

Ben bu konuyu direk sordum ona hatta aklıma takılan bir kaç şey daha vardı epiduralle ilgili hepsini cevapladı. İlk olarak zaten rahmin açılmasını bekliyorlarmış doğum olabilecekse rahat bier şekilde bekliyormuş. Bazen bebeğin kafasına dokunabiliyorum ama çıkmamak için ısrar ediyor ya da anne tehlikeye giriyor o zaman epizyotomi uyguluyorum ama gerekmedikçe kesinlikle kullanmıyorum dedi ki doktorum da doğum yapan arkadaşlar çok memnun.

benim doktor da normal doğum yanlısı ve sezeryan yaptığı durumlar çok az. ama epizyotemi merakımı onunla gideremedim. yani sormadım açık açık. sormak bile korkutyor beni. çünkü bazı doktorlar sarkma oluyor vs. gibi nedenlerle direkt ona yöneliyorlarmış. böyle bir cevapla karşılaşmaktan korkuyorum. ama snein doktorun sistemini sevdim ben.

benımkıde normalcı..senden kılolu bebek beklemıyodum dedı gecen kontrolde :111:

bu aksam kontrol var bakalım kac kılo ollldu paşa

Bana da en fazla 3500-3700 kg civarı bekliyorum senden dedi bakalım tutacak mı? Pazartesiyi iple çekiyorum oğluşumu çok özledim :5:

Bana da en fazla 3500-3700 kg civarı bekliyorum senden dedi bakalım tutacak mı? Pazartesiyi iple çekiyorum oğluşumu çok özledim :5:

benımkı 4 u bulurmus onun hesabına gore ...aılemde saskın bu duruma ben 2800 dogmusum esım 3200 ıkımızın tarafındada 3500 u goren yok hayırlısı bakalı m:52:

herhafta kontrol olmması cok gusel yahu :69::69:

benim doktor da normal doğum yanlısı ve sezeryan yaptığı durumlar çok az. ama epizyotemi merakımı onunla gideremedim. yani sormadım açık açık. sormak bile korkutyor beni. çünkü bazı doktorlar sarkma oluyor vs. gibi nedenlerle direkt ona yöneliyorlarmış. böyle bir cevapla karşılaşmaktan korkuyorum. ama snein doktorun sistemini sevdim ben.

Asıl bizleri korkutan kulaktan dolma bilgiler çünkü maaşallah yurdum insanının hepsi doktor herkes herşeyi biliyor...
Benim doktorum gerçekten çok iyi biri ve her konuda beni rahatlatıyor. Eşim bu aralar epidurale takmıştı doktoruma söyledi. Doktorum da şuan dünyada bu yöntemin uygulandığını hiçbir sakıncası olmadığını sadece bazen şiddetli başağrısı olduğunu anlattı.
Çünkü ben hiç epiduralli normal doğum düşünmemiştim biraz araştırıp gittim diğer hafta aklıma vakumla çekme takıldı. O da bana epiduralde hissiyatı tamamiyle kaybetmediğimizi onun direktiflerine göre ıkınacağımı anlattı. E ya ıkınamazsam hissizleşirsem dedim iki çeşit vakum varmış bebek geldi gelecek doktor dokunuyor ama anne ıkınamıyor o zaman annenin karnına bastırıp itiyoruz eğer olmazsa hafif bir vakumla çekiyorum dedi. Diğer vakum çeşidinde bebeği nadirde olsa kaybetme riski olduğu için ben tercih etmiyorum sezaryene alıyorum dedi. O yüzden ona güvenim sonsuz canım biliyorum ki gerekmediği sürece bana ve bebeğime zarar vermeyecek...

Back