• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

benımkı 4 u bulurmus onun hesabına gore ...aılemde saskın bu duruma ben 2800 dogmusum esım 3200 ıkımızın tarafındada 3500 u goren yok hayırlısı bakalı m:52:

herhafta kontrol olmması cok gusel yahu :69::69:

Ben 4750 doğmuşum anacığım beni doğururken mahfolmuş abim de 5000 doğmuş onu zaten vakumla almışlar kolu kanadı kırılmış mucize eseri yaşamış anacığım da bel kayması olmuş. İyi ki anneme çekmemişim diyorum 3000-3500 arası kafi benim için (:

Asıl bizleri korkutan kulaktan dolma bilgiler çünkü maaşallah yurdum insanının hepsi doktor herkes herşeyi biliyor...
Benim doktorum gerçekten çok iyi biri ve her konuda beni rahatlatıyor. Eşim bu aralar epidurale takmıştı doktoruma söyledi. Doktorum da şuan dünyada bu yöntemin uygulandığını hiçbir sakıncası olmadığını sadece bazen şiddetli başağrısı olduğunu anlattı.
Çünkü ben hiç epiduralli normal doğum düşünmemiştim biraz araştırıp gittim diğer hafta aklıma vakumla çekme takıldı. O da bana epiduralde hissiyatı tamamiyle kaybetmediğimizi onun direktiflerine göre ıkınacağımı anlattı. E ya ıkınamazsam hissizleşirsem dedim iki çeşit vakum varmış bebek geldi gelecek doktor dokunuyor ama anne ıkınamıyor o zaman annenin karnına bastırıp itiyoruz eğer olmazsa hafif bir vakumla çekiyorum dedi. Diğer vakum çeşidinde bebeği nadirde olsa kaybetme riski olduğu için ben tercih etmiyorum sezaryene alıyorum dedi. O yüzden ona güvenim sonsuz canım biliyorum ki gerekmediği sürece bana ve bebeğime zarar vermeyecek...

benim doktor da herşeyin çok kolay olacağını hissiyatını veriyor bana. ben pek sormuyorum onun açıklamaları ile yetiniyorum. genel de anneme soruyorum annem de aman ne var onda diip küçümsüyor öyle geçiriyoruz bakalım. kolay doğumlar geçirelimhepimiz inş....

inşirah suresi arkadaşlar doğum anında okuduğumuzda bize çok faydası olacakbir suredir. ezber gerektiriyor ama çok kısa bir sure olduğu için kolay ezberlersiniz.

dr kilosuna bakmadı geçen hafta bakmıştım o yüzden bakmıycam dedi 1 hafta önce 2600g olmuştuk...Ay bir rahatladım normal ultrosana yatırınca anlatamam:9::9::9:

İnşirah suresi gerçekten kolaylık sağlıyormuş eşim söylemişti sağolsun benim yerime o araştırıyor herşeyi (:
Doktora güvenmek çok önemli bende güvendiğim için herşey çok kolay olacakmış gibi geliyor...

ben daha hiç usg dışnda muyane olmadım, o jinekoloji sandalyesine ilk kez doğum zamanında mı çıkacağım nedir?

Ben 4750 doğmuşum anacığım beni doğururken mahfolmuş abim de 5000 doğmuş onu zaten vakumla almışlar kolu kanadı kırılmış mucize eseri yaşamış anacığım da bel kayması olmuş. İyi ki anneme çekmemişim diyorum 3000-3500 arası kafi benim için (:

maş. annene yaaa,allah yardım etmiş...

maş. annene yaaa,allah yardım etmiş...

Allah bize bağışlamış diyorum şükürler olsun. Ama hala bel açıklığı var doğumda çok zorlandığı için dikişleri söylemiyorum bile parçalamışlar kadını. İnşallah bizler kolayca doğururuz...

ben daha hiç usg dışnda muyane olmadım, o jinekoloji sandalyesine ilk kez doğum zamanında mı çıkacağım nedir?

Bende hiç olmadım büyük ihtimal pazartesi günü olacağım inş nst ye girmek istiyorum çatı muayenesi istiyorum doğurmak istiyorumm

:53::53::53::53::53::53:masallaaahhhhhh Allah yardım etmıs gercekten annene yasık kadına
çatı olcan :23::23::23:
benimkide sonlara bırakıyomuş çatı muayenesini ama ben nts'ye giriyorum 2 haftadır :3::3::3:
ben hala gırmedım nst ye :52::52:

butun vucudunuz aynı anda terlıyormu kızlar ay ben kafayı yıcem bı anda bı ter basıyo camasırım bıle sırılsıklam oluyo :17:

Bende hiç olmadım büyük ihtimal pazartesi günü olacağım inş nst ye girmek istiyorum çatı muayenesi istiyorum doğurmak istiyorumm

:52::52::52: catı olmak ıstıyorum dıyen bırını ılk defa goruyorum

daha dogurma bekle sıra kapmak yok 37 haftalık olun bakalım once :86:

Valla gemcim elimde olsa şimdi doğuracağımm o kadar bunaldım ki hele o terlemeler yok mu sırılsıklam oluyorum hergün duş al yine kar etmiyor kendimi menapozlu hatunlar gibi hissediyorum :8:

Son düzenleme:
Valla gemcim elimde olsa şimdi doğuracağımm o kadar bunaldım ki hele o terlemeler yok mu sırılsıklam oluyorum hergün duş al yine kar etmiyor kendimi menapozlu hatunlar gibi hissediyorum :8:

al bendende okadar ısteee :37:sımdı yıne gırce dusaaaa sora dr a gıtmeden bıdaaa belkı çoçuumda alısıyordur bolelıkle suya :111:

Bebişler zaten suyun içinde sende sudan çıkmıyorsun sevmeme ihtimali yok bence. Ana-oğul paso yıkanırsınız (:

kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.:emir_bebek:

Back