• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bizde dün doktordayık. Benim tosun 3,418 gr olmuş dokor maşşallah dedi. Haftaya cumaya randevu verdi tekrar. eğer kilo alımı bu hızda giderse temmuz sonu alcak cuma belli olacak... bu arada bende toplamda 19 kg almışımmmmm :((((

Maşallah canım..onların peşinde koştururken vericez kiloları :66::66:

benımkıde normalcı..senden kılolu bebek beklemıyodum dedı gecen kontrolde :111:

bu aksam kontrol var bakalım kac kılo ollldu paşa

bizi haberdar et emi..bekliyoruz bakalım.:34:

kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.:emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün canımm güzel doğum hikayeni paylaşmanı bekliyoruz..:69::69:

Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.

Korkma canım, sancın olmazsa, suyun gelmez ve kanaman olmazsa hiç korkma..bu gerilmeler doğumumuzun yaklaştığının habercisi..ne güzel kavuşucaz artık bebişlerimize :69::69::69::69:

Benimde bugün yine ve yine sancım var..:47:Ama alıştım artık sanırım..yatıp dinlendiğimde biraz rahatlıyorum..Doktorum pazartesi sezeryan için tahlilleri yapıcaz dedi ama inşallah kızımız erken davranıp hafta sonu gelmez inşallah..:52::52:

Sancıların sıklığını not et 5 dk da 1se dr a git..
Ayy Göktuğ sıkıldı galipa içerdeee :52::52::52::52:

bir düzeni yok pur. bazen çok uzun kalıyor, bazen anlık saplanıyor gidiyor. yalancı ağrılar bence bunlar. bir sitede okudum karında gerginlikten bahsetmiş sancı esnasında.sancısız sertlik gerginlik olabilirmi ki taş gibi kasıldım kaldım. sadece üst kısımlar boş.

Maşallah canım..onların peşinde koştururken vericez kiloları :66::66:

bizi haberdar et emi..bekliyoruz bakalım.:34:

Allah analı babalı büyütsün canımm güzel doğum hikayeni paylaşmanı bekliyoruz..:69::69:

Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Korkma canım, sancın olmazsa, suyun gelmez ve kanaman olmazsa hiç korkma..bu gerilmeler doğumumuzun yaklaştığının habercisi..ne güzel kavuşucaz artık bebişlerimize :69::69::69::69:

Benimde bugün yine ve yine sancım var..:47:Ama alıştım artık sanırım..yatıp dinlendiğimde biraz rahatlıyorum..Doktorum pazartesi sezeryan için tahlilleri yapıcaz dedi ama inşallah kızımız erken davranıp hafta sonu gelmez inşallah..:52::52:

şmdilik bişi yok. babası 28 inde gelecek ya oğlumum illaki onu beklemeyecek diyede endişe ediyorum. adam yetişemeyip göremeyecek o an yanımda olmayacak dye çok korktum korktuğumbaşıma mı gelecek telaşı da var bende? ama inş. doğum yaklaştı babam gelince doğcam belirtisidir.

Bu ne masallah herkesler sezeryan oluyor ornek olan cikmicak mi bize :)))))

bende bugun nstye girdim sanci manci yok hersey iyi yalniz hareketleri cok azaldi az daha yatiriyordu beni kontrol altinda tutmak icin istemedim 12 saatte 10 kez hareket etmesi lazim dedi etmezse ara basimiza is almayalim dedi

Hicbirimiz 40.haftayi goremicez sanirim bu gidisle
keramos hayirli olsun en kisa zamanda bilgilendirir bizi ins

İlknazzz..tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün..forumun tek normal doğumu değil mi? Bi de Keramos tan haber bekliyoruz..Haydi normal doğumlar...Cesaretlendirin bizi :))

bir düzeni yok pur. bazen çok uzun kalıyor, bazen anlık saplanıyor gidiyor. yalancı ağrılar bence bunlar. bir sitede okudum karında gerginlikten bahsetmiş sancı esnasında.sancısız sertlik gerginlik olabilirmi ki taş gibi kasıldım kaldım. sadece üst kısımlar boş.

Düzenli değilse yalancı sancıdır dediğin gibi :61:

ben çıkıyorum... birazdinleneyim belki ii olurum. ii geceler herkese.

Oyle anlik sancilar suan bende de var hatta kasilma bile var ama duzenli olmadigi icin korkmuyorum
sertlesme yani kasilma kasiklara dogru oluyor duzenli araliklarla gelirse o zmn bisiler olma yoluna girer :))

purcum artik bana sivri gobus falan demezsin,,
cigtanem:nazar::nazar::nazar:o nasil bi gobus ole korktum valla heran dogurcak gibisin,
knmhtp banada aynilari oluyo bi kac gundur doktora sordum bebis dogum hazirliklari yapiyomus arkadaslarin dedgi gibi 5 dkda bire duserse direk doktora git

Bu ne masallah herkesler sezeryan oluyor ornek olan cikmicak mi bize :)))))

bende bugun nstye girdim sanci manci yok hersey iyi yalniz hareketleri cok azaldi az daha yatiriyordu beni kontrol altinda tutmak icin istemedim 12 saatte 10 kez hareket etmesi lazim dedi etmezse ara basimiza is almayalim dedi

Hicbirimiz 40.haftayi goremicez sanirim bu gidisle
keramos hayirli olsun en kisa zamanda bilgilendirir bizi ins

Evet canım galiba göremiycez.. Geliyo bebişlerrrr :52::52::52:

Hareketlerini say o zaman canım, dikkat et bebişine..:61:

purcum artik bana sivri gobus falan demezsin,,
cigtanem:nazar::nazar::nazar:o nasil bi gobus ole korktum valla heran dogurcak gibisin,
knmhtp banada aynilari oluyo bi kac gundur doktora sordum bebis dogum hazirliklari yapiyomus arkadaslarin dedgi gibi 5 dkda bire duserse direk doktora git

Sende göbiş mi var hem de sivri, yok öle bişey :1::1:

Kızımıza dün akşam küçük park yatak aldık..Odası hazır ama ilk zamanlar hemen ayıramam diye hem yatağımızın yanında kullanmak,hem memlekete gittiğimizde kullanırız diye hemde büyüdüğünde oyun parkı kullanmak için park yatak almayı tercih ettik..Sizce nasıl güzel mi? Bu arada kızımın odasınıda sizlerle paylaşmak istiyorum..en kısa zamanda foto ekliycem :69:

işte park yatağımız

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting $park yatak.PNG

Kızımıza dün akşam küçük park yatak aldık..Odası hazır ama ilk zamanlar hemen ayıramam diye hem yatağımızın yanında kullanmak,hem memlekete gittiğimizde kullanırız diye hemde büyüdüğünde oyun parkı kullanmak için park yatak almayı tercih ettik..Sizce nasıl güzel mi? Bu arada kızımın odasınıda sizlerle paylaşmak istiyorum..en kısa zamanda foto ekliycem :69:

işte park yatağımız

ImageShack® - Online Photo and Video HostingEki Görüntüle 228649

Güle güle kullanın canım, çok tatlı :69::69:
En kısa zamanda ekle odasını da :46::46:

işte park yatağımız

güle güle..sağlıklı günlerde kullansın inşalah..Ben de kızıma 2 yaşına kadar oda takımı almıycam..şimdilik bir park yatağı ve şifonyeri var..iki yaşından sonra genç-çocuk odası tarzı bişi yapıcam..bakalım :) hayırlı olsun tekrar...

Güle güle kullanın canım, çok tatlı :69::69:
En kısa zamanda ekle odasını da :46::46:

güle güle..sağlıklı günlerde kullansın inşalah..Ben de kızıma 2 yaşına kadar oda takımı almıycam..şimdilik bir park yatağı ve şifonyeri var..iki yaşından sonra genç-çocuk odası tarzı bişi yapıcam..bakalım :) hayırlı olsun tekrar...

Teşekkür ederiz teyzeleri :61:
ChoCo_LaTTe Aslında en mantıklı olan o ama ne bileyim biz baya bi heves ettik odası olsun diye..hemde baya kullanışlı bi oda takımı aldık.okula gidene kadar çok rahat kullanır.Allahım o günleri görmeyi nasip etsin de..:nazar:

ayyy forumdaki en sivri göbüş sanırım cok tatlı ama yaaa:) maşallah:nazar:

ya biraz geçmişi okudum herkes tarihlerini almış yada alıyo sezercik için. biz bekliycez valla gelişi kendine bıraktık canı ne zaman isterse hayırlısıyla gelsin.ben sezercik olmaktan cok korkuyorum:18: ondan hep normal istiyorum.

tskler cnm:)

kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.

gecmis olsun cnm..

işte park yatağımız

ay cok hos rengine bayildm :69:

ozencch.. korkma tatlim :1: ben buna cok alistim.
bir gelsin annesi onu ham ham yapacak:56:
Eybu...tsk cnm..:)

bız gecıkmelıde olsa dr a gıttık bu aksam...
ole oluyorum bole oluyorum ne saydıysam hepsı normal dıdı dr dogurana kadar hepsını cekıceksın hem daha kafası kanala gırmemıs dahada agrıların artacak eger gırerse tabı :52:

nst ye baglandım nıhayet ama sadece bebegın kalp atıslarına bakıldı dıger benım kasılmalarımı alan zımbırtıyı baglamadılar..buarada bu nst ucretlıymıs her seferınde bılmıodum ..gercı odemedım ben :37:

:nazar::nazar:dombılım 3,200 olmus 1 haftada 300 gr ..drum acıkca solemesede bızım ıs sezeryana gıdıyo kocaman bı kafamıs var :9:

ellerı cok gusel oglumun tam yemelık olmus yanak burun al kucagına sımdı ıste tam kıvamında:69:

haftaya gıttıgımızde artık hersey kesınlesmıs olucak heralde :31:

ole oluyorum bole oluyorum ne saydıysam hepsı normal dıdı dr dogurana kadar hepsını cekıceksın hem daha kafası kanala gırmemıs dahada agrıların artacak eger gırerse tabı :52:

nst ye baglandım nıhayet ama sadece bebegın kalp atıslarına bakıldı dıger benım kasılmalarımı alan zımbırtıyı baglamadılar..buarada bu nst ucretlıymıs her seferınde bılmıodum ..gercı odemedım ben :37:

:nazar::nazar:dombılım 3,200 olmus 1 haftada 300 gr ..drum acıkca solemesede bızım ıs sezeryana gıdıyo kocaman bı kafamıs var :9:

ellerı cok gusel oglumun tam yemelık olmus yanak burun al kucagına sımdı ıste tam kıvamında:69:

owww maşallah maşallahhh :nazar::nazar: çok sevindim güzel haberlerinize canım,
sezeryan yada normal ben şahsen fazla takılmak istemiyorum buna, hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alalım:69::69:, başka bişiy istediğim yok..sonucta öylede acı var böylede en iyisi takmamak galiba:37:

msllh totosuna onun:nazar:hakkimizda hayirlisi:)

Merhabalar kızlar,
ohh be ilk defa sabahın köründe ilk ben yazıyorum aslında gece tüm uyanışlarımda yazmalıydım ne duygular içinde olduğumu anlayın diye hem sıcak hem heyecan hiç uyuyamadım zaten saatten de anlayacağınız üzere karga bişeyini yemedende kalktım. tüm gece salondan yatak odasına bebek odasına yatmadığım yer kalmadı en uzun uykum 45 dak.ile 1 saat arasında değişti 3 odada gezdiğime ve 1 salon 2 yatak ve birde oğlumun odasında yattığıma göre 1 saatten en fazla 4 saatlik uykum var parça pinçik oda. neyse önemli değil asıl önemlisi karnım çok aç susadım ama 12 den beri bişi yemiyorum ve ameliyat 11 de off offf...
kasım 2010 dan beri beraberiz bana yardımcı olan sevincimi üzüntümü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve inanın şuan ağlıyorum.çok şey paylaştık beraber ve benim için artık yolun sonu geldi allah nasip ederse 5 saat sonra oğlumu kucağıma alacağım ve anne olacağım bu dünyadaki engüzel duyguyu tadacağım darısı sizlerin başına bizim için dua edin allah nasip ederse c.tesi akşam evde olacağız ve ilk fırsatta size yazıp oğluşumun fotolarınıda face eklerim. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın hakkınızı helal edin.:3:

Back