• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

selam kislar artik kiskanmaya basladim benim oglan bi cok kisinin onundeyken bu gidisle en sona kalcak herkescikler dogurmaya basladi bu arada ben 3 4 gun internete girmezsem kesin dogurmusumdur bilginiz olsun.

hehehe normal dogurcam dıye kastıkca bız en sona kalıcaz tabı :37:

gırdıgınde kımseler olmasa bıle yaz bısıler bılelımkı dogurmamıssın hala

aaaaaaaaaaaaa sımdı aklıma geldı ruyamda keramos dogurmustu :52::52::52: cagatay mı cenk mı ne koydular adını hatta :86:
bı arkadasımıda gormustum bole o da dogurmustu ...bu seferde tutturdum sankı oe gıbı gelıooooooo bana :52::52:

onlarında halı zor be guzelım daracık yerde kaldılar bı feraha ersem dıyoardır onlarda :86:
adem bukadar buyuduler gelsınler artık ben beklıyemıcem son gunumu özledım çoçuuumu :63:

dimi bunaldılar yavrucaklarımız :emir_bebek:
bende günler yaklaştıkça duygularım düşüncelerim bi tuhaflaştı bi zmn dursun diyorum bi doğsun artık diyorum. 7 ayımdayken hastaneden hediye vermilerdi içinde numune şampuan bilgilendirme cd leri felan vardı onu izledim ağlamaya başladım :43:

sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklarımız

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

aaaaaaaaaaaa hıcmı facede bakmadınız dogurmus ya KERAMOSSSSSSSSSSSS :66::66::66::66::66:

ay tıken tıken oldum yıne beeeeennnnnnnnn cok meraktayımmmmmm

Birini nöbetçi haber verici tayin et arkadaşlarından mesaj atsın faceden :52::52::52:

Bak keramos kesin doğurdu diyoruz ama hala merak ediyoruz :86::86:

ole yapiim bari,,dun dogurmadim yaa artik gam yemem.dun her tarafimi temizledim artik doguma tam ollarak hazirim insallah cikmadan dogururum benim kocede geliyo gidiyo dalga geciyo daha dogurmuyonmu die ara sira bi ikin bakalim gelcekmi dio:52::52:

hehehe normal dogurcam dıye kastıkca bız en sona kalıcaz tabı :37:

gırdıgınde kımseler olmasa bıle yaz bısıler bılelımkı dogurmamıssın hala

hergun yazmaya calisiyorum biseyler dedgim gibi yazmazsam direk anlarsiniz ama bi arkadasa soylicem yazsin

aaaaaaaaaaaaa sımdı aklıma geldı ruyamda keramos dogurmustu :52::52::52: cagatay mı cenk mı ne koydular adını hatta :86:
bı arkadasımıda gormustum bole o da dogurmustu ...bu seferde tutturdum sankı oe gıbı gelıooooooo bana :52::52:

faceten keramosa baktım şimdi,tebrik mesajları gelmiş ama kendisi bişey yazmamış :44:

diyorumya bu bi mesaj herhalde 3 agustos bizim nikah tarihimiz evlilik yildonumunden yirttik ondan yirtamicaz heralde

bizde dün doktordayık. Benim tosun 3,418 gr olmuş dokor maşşallah dedi. Haftaya cumaya randevu verdi tekrar. eğer kilo alımı bu hızda giderse temmuz sonu alcak cuma belli olacak... bu arada bende toplamda 19 kg almışımmmmm :((((

ya baya gordum de yavas yavas hatırlıorum normal yapmıstı konustu fılan benle ..ayy normal olmus olsun cok merak edıyorum normal dogumu :37::37:

:9::9::9:doru dıdın

sen avrupadasın ordan ole gozukuyordur bende 38+2 goruyorum :35:

yok canim bu gune kadar boyle bisey olmamisti ama az once duzeldi

Back