• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

slm canım sen beni hatırlamayabilirsin ama bir ara aynı topikteydik maşallah dogumun yaklaşmış allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:darısı başımıza inşallah

hangi topikten canım?

amin hepimizi kurtarsın bir solukta inş....

ben sadece artık gelsin istiyorum bir yandan da mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum ikisi arası bir yerdeyim :) şimdilik normal doğum göründüğü için 1ağustos ama bakalım yarın kontrolümüz var, hayırlısı nasılsa o şekilde doğsun bebeklerimiz.. senin nasıl, tarih falan belli mi kusura bakma uzun zamandır bugün girdiğiim için bilmiyorum, sezeryan mı normal mi
2 agustos son gunumuz normal ıstıyorum bende..bu aksam kontrol var ne durumdayız bakalım :26:
iyi gecelermillet...
yaa ne kadar çok sezeryan haberi var... hani sezeryan azalıyordu...töbe yalan! benimki ne olacakk Allah bilir tabi de doktor normalde ısrarcı benim oğluş da normal meyilli gibi bakalım.
bir yandan yeni atandığım kurum işleri bir yandan bebek işleri, kocam da uzakta ah ah zaman zor geçiyor. kocam gelse oğlum doğsa hayat bayram olsa.
heeeeeersey cok gusel olucakkk sabır :119:
sen facede yokmusun?
kimsecikler yok..:43:
teyseler:61:
biz de dr dan geldik:64:
kimlerin sırasını aldık oğlumla bilmiyorum:44:
amaaaa 3 ağustosa günümüzü aldık:66::66::66:
Allah tan bi keder çıkmazsa berke ile kavuşcass:13:
dr teyse yanılma payı olmakla birlikte 3000gr diyebiliriz dedi..:65:
suyu iyi ve çok tatlı pozlar verdi ilk defa:52::52:
yeri daraldı yafrumun zıplayamıyo:60:
artık son hazırlıklarımızı yapıcas :49:
bizden bu kadar öpüyoruz sizi..:16:

masallahh :nazar:
buaksam benım kontrol var bakalım gectınızmı bızı tarıh olarak :37:

ben ıkıgundur annemde kalıyordum dun gece yuruyuse cıkalım dıdık şok oldummm:53:
yurudukce karnım tas gıbı olduu ve nefes alamadım ne zor bıseymıs nefes alamamak annemınde ödü koptu oldugumuz yere oturduk kaldık :50:

ben ıkıgundur annemde kalıyordum dun gece yuruyuse cıkalım dıdık şok oldummm:53:
yurudukce karnım tas gıbı olduu ve nefes alamadım ne zor bıseymıs nefes alamamak annemınde ödü koptu oldugumuz yere oturduk kaldık :50:

Şevko yatmaya alıştı, yürümek zor geliyo dimek :27::27:

Ohh ne güsel :69::69:
Sayılı gün çabuk geçecek, hayırlısıyla kucağına alcan inş :69::69:

sağol cnm inşallah

ne güzel bene haftaya çarşamba yatış ve ardından doğum inş,hadi hayırlısı kontrole çağırmadımı seni doğuma kadar yani,ben pazartesi tekrardan gidicem

dr. kontrolüm bu c.tesiydi fakat dr c.tesi işi çıkmış p.tesiye kaldı.kısmetse o gün son ölçümlere bakacak,suyu kontrol edecek herşey yolundaysa 28inde alacak kızımı

hee bu arada merak ettim göbüş senin bugün 36+3 yazıyo çizelgen cnm,e haftayada 37+4olucaksın erken deyilmi sezeryan için anlamadımki ben..

ben haftaya 38+3 olucammesela doğum yaptığım gün...

doktorum 1 ağustostan itibaren senelik izne çıkıyor.doğumu kendi doktorumun yapmasını istiyorum.son kontrolde gelişimi 4 gün öndeydi.bu şekilde devam ederse 28-29 gibi hazır olun demişti.p.tesi günkü kontrolde kesinlik kazanacak.erken değil gelişimi gayet güzel demişti ama yine açık kapı bıraktı.ben de güveniyorum doktoruma

canım hayırlı olsun günün belli olmuş da erken değil mi kafama takıldı

cnm p.tesi günkü kontrolde netlik kazanacak son kontrolde 4 gün öndeydi bu durumda 28inde 38+2 oluyor.izne çıkmadan yapacak kısmetse,ama baktı gelişimi için biraz daha güne ihtiyacı var almaz günü erteler başka doktora emanet eder.

biz doktordan geldiikk
oğlum 3100 gr olmuş
çatı muayenesi de oldum
geeeemm ay ne kastım kendimi yaaa
seni aklıma getirdim ama olmadı yine de
canım çok yandı ama geçti artık
normal doğum yapabilirmişim
sorun yokmuş
ama şöle vbi sıkıntı var
drum izne çıkıyo 7.de
bizim doğum 9 ağustos iki hafta önce ve ya sonra olabilir dedi
bir hafta yok burda
bakalım napcaz
bu arada normal doğum fiatımızda 1200 lira,
ama ben dr burda olmasa bile sezeryan istemiyorumm
bi arkadaşıma emanet eder gideirm seni dedi

maşallah canım,sağlıkla zamanında gelsin inşallah

biz de dün gittik doktorumuza. Doktorumuz izne çıkacağı için çatı muayenesi yapmadı belki doğumu tetikler dedi. Haftaya çarşambaya çağırdı nst ye gircem sonrada çatı muayenesi yapılacak. Ben de gerim gerim gerilmiştim muayene olacak diye:66: Son 10 günde 100 gr civarı almış oğluşum 3490 dedi doktorumuz. Ne güzel cumaya 2 bebiş birlikte gelecekler:52:

maşallah :nazar:

geçmiş olsun canım, benim kız 2 gündür sağ kaburgamı delip geçiyor resmen,geçen gece en az 30 dk hoplattı beni yatakta uyutmadı,kemiğimden çatırt diye ses geldi resmen.nefesim kesilip durdu kaburgalarıma dayandıkça,yerleri daraldı daha çok can yakıyorlar gariplerim

Son düzenleme:
selam kislar artik kiskanmaya basladim benim oglan bi cok kisinin onundeyken bu gidisle en sona kalcak herkescikler dogurmaya basladi bu arada ben 3 4 gun internete girmezsem kesin dogurmusumdur bilginiz olsun.

geçmiş olsun canım, benim kız 2 gündür sağ kaburgamı delip geçiyor resmen,geçen gece en 30 dk hoplattı beni yatakta uyutmadı,kemiğimden çatırt diye ses geldi resmen.nefesim kesilip durdu kaburgalarıma dayandıkça,yerleri daraldı daha çok can yakıyorlar gariplerim

onlarında halı zor be guzelım daracık yerde kaldılar bı feraha ersem dıyoardır onlarda :86:
adem bukadar buyuduler gelsınler artık ben beklıyemıcem son gunumu özledım çoçuuumu :63:

selam kislar artik kiskanmaya basladim benim oglan bi cok kisinin onundeyken bu gidisle en sona kalcak herkescikler dogurmaya basladi bu arada ben 3 4 gun internete girmezsem kesin dogurmusumdur bilginiz olsun.

şu ana kadar doğum yapan arkadaşlar sezeryan oldu,kalanlarımızın bir çoğuda sez. olacak bu yüzden tarihler öne çekiliyor. ben normal doğumu çok istedim ama kısmet olmayacak.senin ve diğer arkadaşlar için nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun inşallah

Birini nöbetçi haber verici tayin et arkadaşlarından mesaj atsın faceden :52::52::52:

Bak keramos kesin doğurdu diyoruz ama hala merak ediyoruz :86::86:

Back