evet canım gidiyoruz bu arada turkuaz evdeymiş faceye yazmış birazdan gelir burayada
bebek 2800 ne ciğer iğnesi yapıyorlarki :26:
anaaaam eee nolcek acaba simdi yaaa
evde degıl canım hastanede yatıcak bu gece cok ılac alıs bugun yattı sımdı
ay evet ya kız şuan hastanedeyim yazmış resmen sen diyince bir daha okudum neremle okumuşsam ewt hatırlıyorum doktor emirin göğüs kafesindeki problem yüzünden alınması gerekirse bu iğneden bahsetmişti ay canım yaa allah kolaylık versin nevine ama o varya hep diyordu dayadı kafayı erkenmi gelcek ne diyordu öylemi olacak acep:26:
ama olmuyo böyle herkes sırasını beklesin sıkı tutun ufaklıkları yaa
bu gidisle o dogurana kadar biz burda 9 dogurcaz benimde gogus uclarim aciyor neden acaba
bu gidisle o dogurana kadar biz burda 9 dogurcaz benimde gogus uclarim aciyor neden acaba
ayyy sorma msj attım cvp vermedı ne senaryolar yazdımmm burda
benımkıler arasıra acıyo onemsemıorumm ama
artık tam hamıle gıbı oturuorum yayılaraaak dık oturunca kafası cıkıcak gıbı gelıo
Biz kızımla iyiyiz cicimSiz nasılsınız bakalım
aynen ya turkuazmcim napti acaba kizcagiz suan sanci falanmi cekiyor acaba cok merak ettim:44:
catlak durumlariniz ne alemde benim gobekte hic bisey yok sadece yanlarimda 3 5 tane kucuk kucuk cikti cok ilginc ama ona raziyim zaten belli bile olmuyo umarim boyle tamamlarim acaba zayiflarkende olurmu?
bugun biras kendimi yordum annemler gelcek diye kesin gece agrim olur
emsın emsın koca adam olsun Ata Alp..temıs cocuk demekkı bak ıste ne gusel
lansınoh kullanınca bebıklerın agzında pamukcuk olmuyo yazıyor ama oluyormu yanı benı yanlıs anladım:26:
Acilmam var 1 cm kasilmam ve sancim oldu yatirdilar sanciyi geri gonderdiler simdi iyiyim ama her ihtimale karsi ciger ignesi yedim
ayyy sorma msj attım cvp vermedı ne senaryolar yazdımmm burda
benımkıler arasıra acıyo onemsemıorumm ama
artık tam hamıle gıbı oturuorum yayılaraaak dık oturunca kafası cıkıcak gıbı gelıo
valla ne bileyim şimdiye kadar her işimi kendim yapmaya alışmışım ya o yüzden diyorum gitmeden hazırlasam mı diye
beythlena maşallah oğlun ne güzel emip uyuyormuş darısı bizim başımıza
bu arada milyonda bir ihtimal olsa da bence topuk kanını aldırmalısın yeğeninin kanını almaya çalışanlar çok acemi imiş sen bu konuyu bi daha düşün canım sonuçta bebeklerde acı hissi çok fazla olmuyo ben oğlumu 10 aylıkken ameliyat ettirmiştim de daha sonraki ameliyatları ile kıyaslayınca ilk başta hiç ameliyat olduğunun farkında bile değildi (ayağınmdaki 6. parmak alınmıştı bi de doğum lekesi vardı yaklaşık 20-30 dikiş vardı kalçasında büyük insan olsaydı dayanazdı düşün yani) oğluma 6 yaşında şu nanda kalçasındaki doğum lekesi için ilerde cilt kanseri olma riski var dedikleri için şu ana kadar 6 kere ameliyat yaptırdık tabiibelki bizim fazla endişeli düşüncemiz ama onun ilerleyen yaşlarda kanser olmasına dayanamam diye 6 yaşına kadar 6 kere narkoz almak zorunda kaldı her narkoz sonrası ayılması bir ömür tüketti benim için ama en azından o kanser olabilir denilen bölüm kazındı temizlendi biraz uzun oldu canım kusura bakma haa hep bi de aklımda aneztesi dr unun söylediği bişey var onu hiç unutmuyorum anestezi öncesi 8 saat aç kalacak dedi yaa ben yapamam oğlum emmeden 8 saat nasıl aç kalacak çok ağlar dayanamam demiştim bana dedi ki o bir kere ağlar ama eğer sen onu emzirirsen ciğerlerine kaçarsa narkoz sen bir ömür ağlarsın demişti bu benim felsefem oldu o saatten sonra onun iyiliği için onun ağlamasına aldırmıyorum içim kan ağlasa da umarım kafanızı ağrıtmadım
Haklısınız farkındayım ama ....offf offff
kızlar ben istanbul da sağlık bakanlığına bağlı aile sağlığı merkezinde ebe olarak çalışıyorum.
alınan topuk kanlarını uygun sıcaklıkta 2 saat kurutup buzdolabında tutuyoruz ve haftada 2 kez hıfzısıhha laboratuvarına gönderiyoruz.
sağlık bakanlığının bu konuda hassasiyeti çok büyük ve tabii bizlerinde.
kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim bişeyi kimsenin evladına yapamam ve eminim diğer meslektaşlarım da böle düşünüyodur.
aldırın ya da aldırmayın anne baba olarak karar sizlerin tabii..
ama güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun
keşke elimde olsa da tüm forum bebiklerini ben takip etsem içiniz rahat olurdu.
nevinciiiim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin okurken tüylerim diken diken oldu dualarım seninle....
geem ilet msjımı newine:)
buarada doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?