Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem
Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi
Eki Görüntüle 222901
Purcum kızın çok tatlı canım, Allahım sizlere bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBende bugün doktora gidicem belki çatı muayenemizi yaparda bize ona göre doğum şeklini söyler..Böyle belirsizlik çok kötü Birde son zamanlarda bebişimin yüzünü hiç göstermiyorlar ultrasonda Sadece ölçüm yapıyorlar Ama bugün doktora söylüycem göstersin, özledimmm kızımı
Günaydın kızlar,
Doğumumuza az kala iyice telaş sardı..bebişini kucağına alan taze anneler bize neler yaşadığını anlatabilirler mi acaba? Mesela, bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Sallıyor musunuz? Gece kaç kere uyanıyor? Yeni doğum yaptığınız için yanınızda kalan biri varmı? Eşinizle beraber uyuyor musunuz? Bebeğinizi nerde yatıyorsunuz?Bazıları yanında yatırıyormuş, bazıları sepet alıyormuş..Odası olupta ayrı yatıran varmı? gibi..incik cıncık aklımı kurcalayan bir sürü şey var..:44::44: Bize güzel deneyimlerinizden bahsedin arkadaşlar, yada bu tarz sorularını cevabını bulmuş arkadaşlardan da yardım istiyoruz..öptüm sizi
Saol canım
Ben de hiç hoşlanmıyorum o belirsizliktenHayırlısı olsun hepimiz için..
Umarım bebişinin tatlı yüzünü görüp, güzel haberlerle dönersin
benim ailem geldi annemle babam ama anneme gecen sene protez takıldı bacağına ocakta da yanıma geldiğinde ayağını kırmıştı ne kadar faydalı olacak bilmiyorum bi de kadın temizlik hastası temizlik için kadın çağıracak oluyorum çağırttırmıyor ben yaparım diye yaptırmıyoruz ama sabahleyin başımıza gelen olayı anlatayım oğlumun kan değerleri düşüktü dr a gidip kan vermemiz gerekiyor ptesi ben doğuma gidince temizliğe kadın gelecekti cam falan silecekti biz hastaneden gelene kadar camları silmiş düşüp biyerlerini kıracak diye çok korktum bu arada temizlikçiye de tel açıp iptal etmiş ne yapayım kızlar yaa bi akıl verin hayır sağlıklı olsa hiç sorun değil yapsın diyecem ama bacağındaki protez ve bel fıtığı yüzünden bi de kırılan ayağı yüzünden zaten doğru dürüst yürüyemiyor bile
bebek için oda hazırladık bizde ama ilk zamanlar için kararsızdım park yatak mı sepet mi alsam diye dün bir arkadaşta sepet varmış onu getireceğiz ilk günler bebek yanımızda uyusun diye ama çok küçük olacağı için aynı yatakta olmaz diye düşünüyorum
sallama işine gelince bence hiç alıştırmamak gerekir sonra sallamadan uyumaz bence
bir de bebek uyusa bile geceleri ilk zamanlar 2 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekiyor max 3 saat değilse kan şekeri düşüyor şimdilik aklıma gelenler bunlar
Günaydın kızlar,
Doğumumuza az kala iyice telaş sardı..bebişini kucağına alan taze anneler bize neler yaşadığını anlatabilirler mi acaba? Mesela, bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Sallıyor musunuz? Gece kaç kere uyanıyor? Yeni doğum yaptığınız için yanınızda kalan biri varmı? Eşinizle beraber uyuyor musunuz? Bebeğinizi nerde yatıyorsunuz?Bazıları yanında yatırıyormuş, bazıları sepet alıyormuş..Odası olupta ayrı yatıran varmı? gibi..incik cıncık aklımı kurcalayan bir sürü şey var..:44::44: Bize güzel deneyimlerinizden bahsedin arkadaşlar, yada bu tarz sorularını cevabını bulmuş arkadaşlardan da yardım istiyoruz..öptüm sizi
Ben genelde yaşadıklarımı yazıyorum, geçmişi takip edersen epey bişiler yazmıştım.Sorularını cevaplıyorum, bebeğim emerek uyuyor,sallamıyorum henüz çünkü daha sallanmaktan anlamıyor, gece yaklaşık 2 saatte bir uyanıyor ben annemlerde kalıyorum ama gece annem uyanmıyor :)) Bebeğin altını ben değiştiriyorum, emzirip beşiğine koyuyorum.Altını da sık sık kontrol ediyorum, emdiğinde uyumuyorsa ya altı doludur, ya da gazı vardır...Eşim salonda uyuyor hem bizim bebekle kaldığımız oda biraz sıcak, pencereler kapalı olduğu için benden başka kimse yatamıyor o sıcakta :)) Bebeğim beşiğinde yatıyor, yanıma almayı denedim ama bir haftada oğlum beşiğine alışmış bile, yanımda huzursuz yattı bende artık beşiğine koyuyorum.Her gün aynı saatte banyo yaptırıyorum, ilk beş gün banyoda mızırdadı ama şimdi banyoda ağlamıyor, banyodan sonra uzunca bir süre de güzel deliksiz uyuyor..Aklınıza geldikçe sorun ben bebişi uyutup nete girip cevaplarım..
Ben genelde yaşadıklarımı yazıyorum, geçmişi takip edersen epey bişiler yazmıştım.Sorularını cevaplıyorum, bebeğim emerek uyuyor,sallamıyorum henüz çünkü daha sallanmaktan anlamıyor, gece yaklaşık 2 saatte bir uyanıyor ben annemlerde kalıyorum ama gece annem uyanmıyor :)) Bebeğin altını ben değiştiriyorum, emzirip beşiğine koyuyorum.Altını da sık sık kontrol ediyorum, emdiğinde uyumuyorsa ya altı doludur, ya da gazı vardır...Eşim salonda uyuyor hem bizim bebekle kaldığımız oda biraz sıcak, pencereler kapalı olduğu için benden başka kimse yatamıyor o sıcakta :)) Bebeğim beşiğinde yatıyor, yanıma almayı denedim ama bir haftada oğlum beşiğine alışmış bile, yanımda huzursuz yattı bende artık beşiğine koyuyorum.Her gün aynı saatte banyo yaptırıyorum, ilk beş gün banyoda mızırdadı ama şimdi banyoda ağlamıyor, banyodan sonra uzunca bir süre de güzel deliksiz uyuyor..Aklınıza geldikçe sorun ben bebişi uyutup nete girip cevaplarım..
vee çapa ya geldik o meşhur çapa hastanesine hay gelmez oladım adım atmaz olaydım hayatımda öyle sorumsuz öyle baştan savma bi hizmet görmedim ne bebeğe bakıldı ne başka bişey 10 gün sonraya randevu verildi bu nasıl işya benim haftda bikez pediatri kardioloğun bakması lazım ama nerde doktor dedi niye gönderdiler bende durumu anlattım tetkikleri gösterdim ne dese beklersiniz bu okadar önemli bişey değil başka bi problemi varmı? şaşırdım kaldım neyse tahliller için kan verdik ayrı ayrı dört tane yere bugün almaya gittik süpriiz tahliller geçmi kalmış bilmem ne yeniden kan ver ya arkadaşlar akıl verin napim başka bi hastaneyemi gideyim randevu günümü bekleryin bu çapa da sistem nasıl işliyo bilen varmı daha önce giden varsa akıl versin lüften bu arada kızımız 2.700 gr olmuş özel hastaneye mi gitsek diyoruz sizce gidelimmi lütfen yardımcı olurmusunuz
canım yazdıklarını bende severek ve merakla okuyorum...
bende bişi sormak istiyorum sana ve bilen herkese:
bebelerimizi ilk günden yıkayabilir miyiz??? yoksa göbeği düşene kadar beklemek mi gerekiyor???
Canım yazdıklarını mümkün olduğunca takip etmeye çalıyorum..Nede olsa taze annesin..Banyo yaptırmak bebişleri çok rahatlatıyormuş gerçekten. İnşallah öyle olur.Deniycez bakalım.Bebeğin beşikte ama aynı odada yatıyorsunuz dimi? Bizde yanımıza park yatak alıcaz artık..beşiği odadan odaya taşımak çok zor..Yazılarını takip etmeye devam
vee çapa ya geldik o meşhur çapa hastanesine hay gelmez oladım adım atmaz olaydım hayatımda öyle sorumsuz öyle baştan savma bi hizmet görmedim ne bebeğe bakıldı ne başka bişey 10 gün sonraya randevu verildi bu nasıl işya benim haftda bikez pediatri kardioloğun bakması lazım ama nerde doktor dedi niye gönderdiler bende durumu anlattım tetkikleri gösterdim ne dese beklersiniz bu okadar önemli bişey değil başka bi problemi varmı? şaşırdım kaldım neyse tahliller için kan verdik ayrı ayrı dört tane yere bugün almaya gittik süpriiz tahliller geçmi kalmış bilmem ne yeniden kan ver ya arkadaşlar akıl verin napim başka bi hastaneyemi gideyim randevu günümü bekleryin bu çapa da sistem nasıl işliyo bilen varmı daha önce giden varsa akıl versin lüften bu arada kızımız 2.700 gr olmuş özel hastaneye mi gitsek diyoruz sizce gidelimmi lütfen yardımcı olurmusunuz
ya dün bişeye bakmadılar halbuki beim durumum acil beklemem gerek ben korkuyorum şimdi ya bişey olursa özel hastaneler nasıl ultrason için falan para alınıyomu bizim zongldkta hiç özel hastane yok ondan bilmiyorum sisten nasıl sadece herşeyin paralı olduğu söyleniyo
bebekte kalp yetmezliği var o sebeple gönderildim buraya herhafta çocuk kardioloğunun takip etmesi lazım neden 10 gün sonraya randevu verdiler onu anlamıyorum
betylena, bebeğin bulunduğu odanın camını hiç mi açmıyorsun yoksa gündüz bebek odadayken havalandırıyor musun.
ben geceleri sıcaktan cam ve tavan vantilatörü açık olduğu halde terden sürekli uyanıyorum. cam kapı kapalı yatmak zor olacak ama bebeğim için katlanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?