• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

kızlar ben istanbul da sağlık bakanlığına bağlı aile sağlığı merkezinde ebe olarak çalışıyorum.
alınan topuk kanlarını uygun sıcaklıkta 2 saat kurutup buzdolabında tutuyoruz ve haftada 2 kez hıfzısıhha laboratuvarına gönderiyoruz.
sağlık bakanlığının bu konuda hassasiyeti çok büyük ve tabii bizlerinde.
kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim bişeyi kimsenin evladına yapamam ve eminim diğer meslektaşlarım da böle düşünüyodur.
aldırın ya da aldırmayın anne baba olarak karar sizlerin tabii..
ama güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun
keşke elimde olsa da tüm forum bebiklerini ben takip etsem içiniz rahat olurdu.

Oldu muuu :69::69:
:86::86:
çoooooooooooook gusel oldu :21::21:
kızlar ben istanbul da sağlık bakanlığına bağlı aile sağlığı merkezinde ebe olarak çalışıyorum.
alınan topuk kanlarını uygun sıcaklıkta 2 saat kurutup buzdolabında tutuyoruz ve haftada 2 kez hıfzısıhha laboratuvarına gönderiyoruz.
sağlık bakanlığının bu konuda hassasiyeti çok büyük ve tabii bizlerinde.
kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim bişeyi kimsenin evladına yapamam ve eminim diğer meslektaşlarım da böle düşünüyodur.
aldırın ya da aldırmayın anne baba olarak karar sizlerin tabii..
ama güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun
keşke elimde olsa da tüm forum bebiklerini ben takip etsem içiniz rahat olurdu.

ebet sen yapıo olsan ıcı rahat olabılırdı ama bızım baglı oldıugumuz saglık oacagı ımkanın varsa ozelde yaptır cok guvenme sonuclara dıyo nasıl guvenebılırım :36:

çoooooooooooook gusel oldu :21::21:

ebet sen yapıo olsan ıcı rahat olabılırdı ama bızım baglı oldıugumuz saglık oacagı ımkanın varsa ozelde yaptır cok guvenme sonuclara dıyo nasıl guvenebılırım :36:[/
QUOTE]

Allah Allah yaa
nasıl bu kadar farklı olabilir hayret..
istersen senin için sorabilirim canım
güvenip aldırabileceğin bursa da bi kurum

Allah Allah yaa
nasıl bu kadar farklı olabilir hayret..
istersen senin için sorabilirim canım
güvenip aldırabileceğin bursa da bi kurum

eksık olma canım ben dogum yaptıgım yere sorarım drum akrabam bılıorsun ya yonlendırsın bakalım ıcıme sınmezse yıne danısırım sana ..
oğlumun ebesı ol :66::66::66:

aynen ya turkuazmcim napti acaba kizcagiz suan sanci falanmi cekiyor acaba cok merak ettim:44:
catlak durumlariniz ne alemde benim gobekte hic bisey yok sadece yanlarimda 3 5 tane kucuk kucuk cikti cok ilginc ama ona raziyim zaten belli bile olmuyo umarim boyle tamamlarim acaba zayiflarkende olurmu?
bugun biras kendimi yordum annemler gelcek diye kesin gece agrim olur

kıslarrrr turkuaz naptı acaba????

bugün benide sağlık ocağından aradılar. 5. gün topuk kanı için gelin dediler...

aynen ya turkuazmcim napti acaba kizcagiz suan sanci falanmi cekiyor acaba cok merak ettim:44:
catlak durumlariniz ne alemde benim gobekte hic bisey yok sadece yanlarimda 3 5 tane kucuk kucuk cikti cok ilginc ama ona raziyim zaten belli bile olmuyo umarim boyle tamamlarim acaba zayiflarkende olurmu?

çatlak mı???
32.haftaya kadar hiççç yoktu
sonra 2-12-22 şeklinde karnımı kapladılar. vadi gibi...
yanlarımda da 3-4 tane var
gögsümde de 4-5 tane var

ama napimmm???? 2.aydan beri badem yağı... nemlendirici... doktorun verdiği madecassol...
bünye meselesi sanırım. ergenlikten kalma olanlarda var bende...

bebem sağlıklı olsun da çatlakları sonra dert ederim...

başka dertlerim var benim. d.bakır hazroya saldırı olmuş...
Allah ın izniyle buralardan bi gidebilsek...

çatlakmı oda ne ben unuttum bile onları şu bacaklarımın iç kısmından taa dizlerime kadar inen kırmızı çizgilerdenmi bahsediyorsun eğer onlarsa bende var göğüslerimde olan karnımda az 4 tane hayret bişey neyse onlarsa eğer bendede var olmazmı şekerim

Acilmam var 1 cm kasilmam ve sancim oldu yatirdilar sanciyi geri gonderdiler simdi iyiyim ama her ihtimale karsi ciger ignesi yedim

Acilmam var 1 cm kasilmam ve sancim oldu yatirdilar sanciyi geri gonderdiler simdi iyiyim ama her ihtimale karsi ciger ignesi yedim

hayırlısı olsun ya!!!
meraktayız ...
bebeşine söyle beklesin sırasını -- biz vardık sıradaaa:3:

Back