tatlı kızının fotosunu koysana şu resim yrine purrrrrrrrrrr
Oldu muuu
:86::86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı kızının fotosunu koysana şu resim yrine purrrrrrrrrrr
normal fotocumu bu yoksa doğum fotocusu mu
evvvettttt süper oldu.. çok tatlı maşallah yavrum benimmm yaaOldu muuu
Sırf doğum üzerine değil fotoğrafları, talebe göre..
çoooooooooooook gusel olduOldu muuu
kızlar ben istanbul da sağlık bakanlığına bağlı aile sağlığı merkezinde ebe olarak çalışıyorum.
alınan topuk kanlarını uygun sıcaklıkta 2 saat kurutup buzdolabında tutuyoruz ve haftada 2 kez hıfzısıhha laboratuvarına gönderiyoruz.
sağlık bakanlığının bu konuda hassasiyeti çok büyük ve tabii bizlerinde.
kendi çocuğuma yapılmasını istemediğim bişeyi kimsenin evladına yapamam ve eminim diğer meslektaşlarım da böle düşünüyodur.
aldırın ya da aldırmayın anne baba olarak karar sizlerin tabii..
ama güvenebilirsiniz içiniz rahat olsun
keşke elimde olsa da tüm forum bebiklerini ben takip etsem içiniz rahat olurdu.
çoooooooooooook gusel oldu
ebet sen yapıo olsan ıcı rahat olabılırdı ama bızım baglı oldıugumuz saglık oacagı ımkanın varsa ozelde yaptır cok guvenme sonuclara dıyo nasıl guvenebılırım [/
QUOTE]
Allah Allah yaa
nasıl bu kadar farklı olabilir hayret..
istersen senin için sorabilirim canım
güvenip aldırabileceğin bursa da bi kurum
Allah Allah yaa
nasıl bu kadar farklı olabilir hayret..
istersen senin için sorabilirim canım
güvenip aldırabileceğin bursa da bi kurum
biz uyumaya gidiyoruz oğlumla teyseler..
malum daha 8 gün işe gitces ve uyku lasımmm
hepinize iyi geceler
aynen ya turkuazmcim napti acaba kizcagiz suan sanci falanmi cekiyor acaba cok merak ettim:44:
catlak durumlariniz ne alemde benim gobekte hic bisey yok sadece yanlarimda 3 5 tane kucuk kucuk cikti cok ilginc ama ona raziyim zaten belli bile olmuyo umarim boyle tamamlarim acaba zayiflarkende olurmu?
bugun biras kendimi yordum annemler gelcek diye kesin gece agrim olur
aynen ya turkuazmcim napti acaba kizcagiz suan sanci falanmi cekiyor acaba cok merak ettim:44:
catlak durumlariniz ne alemde benim gobekte hic bisey yok sadece yanlarimda 3 5 tane kucuk kucuk cikti cok ilginc ama ona raziyim zaten belli bile olmuyo umarim boyle tamamlarim acaba zayiflarkende olurmu?
bugun biras kendimi yordum annemler gelcek diye kesin gece agrim olur
Acilmam var 1 cm kasilmam ve sancim oldu yatirdilar sanciyi geri gonderdiler simdi iyiyim ama her ihtimale karsi ciger ignesi yedim
kizlar haftada bir gidiyosunuz dimi doktora