bebekte kalp yetmezliği var o sebeple gönderildim buraya herhafta çocuk kardioloğunun takip etmesi lazım neden 10 gün sonraya randevu verdiler onu anlamıyorum
betylena, bebeğin bulunduğu odanın camını hiç mi açmıyorsun yoksa gündüz bebek odadayken havalandırıyor musun.
ben geceleri sıcaktan cam ve tavan vantilatörü açık olduğu halde terden sürekli uyanıyorum. cam kapı kapalı yatmak zor olacak ama bebeğim için katlanıcam.
Kapıyı kapatıp, cam açık uyurum ben, yoksa bu sıcaklarda uyunmaz ki.... oğlumda hep pişik, isilik olur, kıyamam....
Ben de salondaki klimayı açıp salon ve yatak odası dışındaki kapıları kapatarak uyuyorum, yoksa mümkün değil, çıldırıyorum sabaha kadar..
canım yazdıklarını bende severek ve merakla okuyorum...
bende bişi sormak istiyorum sana ve bilen herkese:
bebelerimizi ilk günden yıkayabilir miyiz??? yoksa göbeği düşene kadar beklemek mi gerekiyor???[/QUOTE
Sağol tatlım, biz ertesi gün eve gelir gelmez bebeği yıkamaya başladık, eczaneden de batikon aldım, günde 2-3 sefer damlattım, 10.gün yani bugün göbeği düştü Ataalp paşamın..Kesinlikle yıkayın, göbeği asıl yıkanmazsa mikrop kapar..Ben sebamedin sabununu ve şampuanını aldım onu kullanıyorum..Göbeği düşene kadar beklemyin, bir arkadaşıma doktor göbeği düşene kadar yıkamayın demiş, bebeğin göbeği 15 gün olmuştu hala düşmemişti, bunlarda yıkamamış, bebek yıkandığı gün hastalandı, vücudunu hemen suya alıştırın derim ben..
betylena, bebeğin bulunduğu odanın camını hiç mi açmıyorsun yoksa gündüz bebek odadayken havalandırıyor musun.
ben geceleri sıcaktan cam ve tavan vantilatörü açık olduğu halde terden sürekli uyanıyorum. cam kapı kapalı yatmak zor olacak ama bebeğim için katlanıcam.
Önemli olan cereyanda kalmamak, ben de açarım camı, olmadı şimdiki taktiği uygularım dereceyi yükseltip..
ben ıletırımde canım dogurmamıs olsun kendı gelsın okusun ısterımnevinciiiim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin okurken tüylerim diken diken oldu dualarım seninle....
geem ilet msjımı newine:)
buarada doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim
hımm taam ben yanlıs anladım :86:Yok canım ağzında pamukçuk olmadı,dudaklarında emmekten beyazlama oldu..Dilinde falan yok ama lansınoh çok işe yarıyor..
nerdeydın seeeeeeen nevın doguruyordu 1 cm acmıs kapıyı Berkay paşaAnaamm nerdeyse doğuruyormuş hatun :18::18:
Ayy bende açıom bacakları bi metre, yayım yayım oturuyorum
Bu heyecana kuzey kafayı daha da indirmiştir
guzel haberler getır bızeeeeeeePurcum kızın çok tatlı canım, Allahım sizlere bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBende bugün doktora gidicem belki çatı muayenemizi yaparda bize ona göre doğum şeklini söyler..Böyle belirsizlik çok kötü Birde son zamanlarda bebişimin yüzünü hiç göstermiyorlar ultrasonda Sadece ölçüm yapıyorlar Ama bugün doktora söylüycem göstersin, özledimmm kızımı
Hay Allahım ya ıyıce stres olmussundur hıc bılmemkı ıstanbulda hastane Togi_eylul bılıyordur belkı ???vee çapa ya geldik o meşhur çapa hastanesine hay gelmez oladım adım atmaz olaydım hayatımda öyle sorumsuz öyle baştan savma bi hizmet görmedim ne bebeğe bakıldı ne başka bişey 10 gün sonraya randevu verildi bu nasıl işya benim haftda bikez pediatri kardioloğun bakması lazım ama nerde doktor dedi niye gönderdiler bende durumu anlattım tetkikleri gösterdim ne dese beklersiniz bu okadar önemli bişey değil başka bi problemi varmı? şaşırdım kaldım neyse tahliller için kan verdik ayrı ayrı dört tane yere bugün almaya gittik süpriiz tahliller geçmi kalmış bilmem ne yeniden kan ver ya arkadaşlar akıl verin napim başka bi hastaneyemi gideyim randevu günümü bekleryin bu çapa da sistem nasıl işliyo bilen varmı daha önce giden varsa akıl versin lüften bu arada kızımız 2.700 gr olmuş özel hastaneye mi gitsek diyoruz sizce gidelimmi lütfen yardımcı olurmusunuz
oohh gobekte dusmus ne mutluSağol tatlım, biz ertesi gün eve gelir gelmez bebeği yıkamaya başladık, eczaneden de batikon aldım, günde 2-3 sefer damlattım, 10.gün yani bugün göbeği düştü Ataalp paşamın..Kesinlikle yıkayın, göbeği asıl yıkanmazsa mikrop kapar..Ben sebamedin sabununu ve şampuanını aldım onu kullanıyorum..Göbeği düşene kadar beklemyin, bir arkadaşıma doktor göbeği düşene kadar yıkamayın demiş, bebeğin göbeği 15 gün olmuştu hala düşmemişti, bunlarda yıkamamış, bebek yıkandığı gün hastalandı, vücudunu hemen suya alıştırın derim ben..
canım cok geçmiş olsun yazdıklarını takip ediyorum allahım acil şifalar versin.bişeyi merak ediyorum kalp yetmezliği teşhisini koyan drun dışında farklı bi doktora göründün mü?bi dr dediği diğerini tutmayabiliyor.bi arkadas sölemiş zeynep kamile git die bence de orası kadın dogum üzerine oldugu için en azından fikir almış olursun.
Çapa Tıp Fakültesi o kadar yoğun bir kurum ki gece internetten bile randevu alsan en erken 1 hafta sonrasına veriyorlar maalesef burada sistem böyle işliyor canım. Ya da biraz durumun varsa 150-200 tl verip Çapa'daki profesörlerin muayenehanesi gideceksin hem ilgilenirler hem de için rahat eder. İnşallah 10 gün sonra gittiğinde ciddi birşey çıkmaz. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın,sağ salim kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Kapıyı kapatıp, cam açık uyurum ben, yoksa bu sıcaklarda uyunmaz ki.... oğlumda hep pişik, isilik olur, kıyamam....
Ben de salondaki klimayı açıp salon ve yatak odası dışındaki kapıları kapatarak uyuyorum, yoksa mümkün değil, çıldırıyorum sabaha kadar..
Yok canım odayı havalandırıyorum ama odanın kapısını kapatıp balkon kapısını açıyorum, yada balkon kapısını kapatıp odanın kapısını açıyorum.Bebek uyanık olduğu anda diğer odaya alıp bizim odanın hem cam hem kapılarını açıp 1 saate yakın havalandırıp bebeği öyle odasına alıyorum.Termometre var, doktor 28 derece olsun bebeğin odası dedi ama ben ne yapsam odamız 30 derece..Bende üstüne birşey örtmüyorum, pamuklu üst ve alt pijaması ayağında çoraplarıyla uyuyor.Çok da üst üste giyindirmiyorum yoksa bebekler sıcak zatürresi oluyor allah korusun..Gece sıcak oluyor biraz ama katlanıyorum bebem için..
tıckerına bak gobus kızın nasıl duruyo oleeeeeeeeeevet canım,sıcakta pişer yavrularımız. cam kapı açamzsınız bebek varken dediler bu yüzden danışayım dedim.
aynen canım,bana kalsa salondaki klimayı da açıcam da eşim salonda yattığı için üşüyor açtıramıyorum. oda da cam ve tavan vantilatörü yetmiyor. gece 2 kez atlet değişitiryorum yastık sırılsıklam oluyor çok rahatsız oluyorum
teşekkür ederim canım. bebek odadayken cereyan olmadığı sürece camın açık olması daha iyi demek ki. yoksa havasız kalır bunalırlar yavru melekler.
anaaa bana catı kontrolu yapılcak yarın ..agda yasak ama yapsam nolur kııııı
ben ıletırımde canım dogurmamıs olsun kendı gelsın okusun ısterım
Hımm taam ben yanlıs anladım :86:
Nerdeydın seeeeeeen nevın doguruyordu 1 cm acmıs kapıyı berkay paşa
Guzel haberler getır bızeeeeeee
hay allahım ya ıyıce stres olmussundur hıc bılmemkı ıstanbulda hastane togi_eylul bılıyordur belkı ???
Oohh gobekte dusmus ne mutlu
Batıconu doktormu onerdı???
Cok fazla ıyot ıcerdıgı ıcın benım yegenımde asla kullanmayın demıstı dr u yarıyarıya saflastırılan alkol kullanmıslardı :26:
ılkgunden ıtıbaren hergun yıkandı sadece kopmaya basladıgında 2 gun yıkamamıstk
nolcek!!!
senin damarlarda uyarılır beben erken gelmeye kalkar:)
hiç sevmiom ama ne yazık ki ben jilete transfer oldum
ya ben gecen jılet yaptı kasınmaktan öldum sonra ıkı gunYasaksa yaptırma tabikisi
her dr farklı ıste kendı dr una guvenmekten baska caren yokevet canım batıconu doktoru söyledi..
ya ben gecen jılet yaptı kasınmaktan öldum sonra ıkı gun
benım dr hamılelıgımden oncede yaptıra dıodu o hep karsı zaten
her dr farklı ıste kendı dr una guvenmekten baska caren yok
ne gıydırıyosun gunduzlerı Ataalp e sadece atlet oluyormu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?