2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

azizecim benim bulantım ve kusmam cok oluyodu 10 haftaya yenı gırdım birden bıcak gibi kesildi bebege bişey oldu diye korkuyorum yorgunlukta bitt,i sanki hiç hamile degilim gibi

negüzel işte hiç korkma bişey olmaz...bazılarının 3ay 4ay devam ediyo oda hiç çekilmez yaa. bende hiç bulantı yok daha erkendir belki...bulantılar için.
azizecim benim bulantım ve kusmam cok oluyodu 10 haftaya yenı gırdım birden bıcak gibi kesildi bebege bişey oldu diye korkuyorum yorgunlukta bitt,i sanki hiç hamile degilim gibi

bende çok kasık ağrısı oldu 2gündür iyiyim ama hep uzandım dinlendim.dr.dedi.
bugün doktordaydım arkadaşlar kasık ağrımı sordum...doktor vucudun dinlenmen gerektiğini söylüyor dedi..bana göre değil ama ne yapalım yatarak bu zamanı geçireceğim artık.

azize canım bende hiç bulantı yok.korkuyorum büyümüyo mu diye??sadece çok çabuk açıkıyorum.gazım çok var

slm tatlım...korkma bendede yok bulanyı falan.ve çok gazım var çatlıcam vallakaydirigubbakcemile3 sanki karnım 5aylık gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3
azize canım bende hiç bulantı yok.korkuyorum büyümüyo mu diye??sadece çok çabuk açıkıyorum.gazım çok var

mavermis hoşgeldin.öğretmen misin? okulda zor olmuyo mu dsiye sordum.ben öğretmenim ve çok zor geçiyo?kaç haftalıksın

azize aynen canım 5 aylık gibi karnım çok büyük.obur gibi yemrk yiyorum.61 kiloydum 64 oldum.

doktora gidince hem kiloma hemde tansiyonuma baktılar.birde bir sürü test 350 lira tuttu valla.battım yani

hoşbulduk azize...

evet öğretmenim masal800, hem de nasıl zor oluyor okulda bir bilsen... 7+3 üm bugün. ölüyorum yorgunluktan.

azize özele mi gittin.ben özel polikinliğe gidiyorum.doktor çok inceliyo.kanımı aldılar.şeker troid gibi daha bilmiyorum bunlara bakılcak

mavermis aynen canım çok yoruluyorum bide sancım çok oldu.izin aldım kendimi sıkıp stres yapıyorum çok.

canım ben ilkokul öğretmeniyim 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıktı ulturasonda.biraz buna moralim bozuk hangini diyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…