günaydın kızlar... dün hastaneye gittim... fakat muayne etmedi sadece kan testi yaptı değerim 10.000 çıktı sat a göre 5 haftalığım 2 hafta sonra çağırdı.. bende anlamadım dedim keseyi görebiliriz heralde muayne edemezmisiniz hayır gerek yok dedi değerin çok güzel 2 hafta sonra bakalım dedi
Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. İlki sezeryan :S
sorma canım ne ümitle gittim bakmadı çok erken dedi.. tahminimce keseyi görmektense kalp atışını duymayı trcih edenlerden amannn valla zaten stresliyim çok üzüldüm neyse en azından ağzından değerimin çok ii olduğu lafı çıktı onuda cımbızla aldım zaten
Sanirim turkiyede ilki sezeryan oldumu ikinci e mutlaka sezeryan oluyo ama burda benim de bicok tanidigim var ilkini sezeryan yapipta ikinciyi nrmal yapan insallah bende normal dogum yaparim bu sefer:Saruboceq:
slm kızlar ya çok tedirgin oluyorum durduk yerde acaba yaşıyormu acaba kalbi hala atıyormu gibi abuk sabuk şeyler geliyo aklıma geçici bi durummu bu normalmi acaba yoksa uzman birinden yardımmı alsam hiç huzurlu diilim
askkizi hoşgeldin..
umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
eklerim canım memnuniyetle...hoşgeldin hamişler tıpikine.:lepi:
günaydın kızlar... dün hastaneye gittim... fakat muayne etmedi sadece kan testi yaptı değerim 10.000 çıktı sat a göre 5 haftalığım 2 hafta sonra çağırdı.. bende anlamadım dedim keseyi görebiliriz heralde muayne edemezmisiniz hayır gerek yok dedi değerin çok güzel 2 hafta sonra bakalım dedi