2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

ayy şöyle doktorlara gıcık oluyorum yaa..
istiyorum işte demekki keseyi görmek baksan ölür müsün hayret birşey yani

sorma canım ne ümitle gittim bakmadı çok erken dedi.. tahminimce keseyi görmektense kalp atışını duymayı trcih edenlerden amannn valla zaten stresliyim çok üzüldüm neyse en azından ağzından değerimin çok ii olduğu lafı çıktı onuda cımbızla aldım zaten

Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. İlki sezeryan :S

Slm canim benimde ikinci dogumum ve ilki sezeryan ama ben ikinciyi eger sartlar elverirse normal yapmak istiyorum.Oglumda hic birsey demeden direk sezeryana aldilar biraz sorunluydu.Ama doktorum hersey yolunda giderse ikinciyi normal yapabilecegimi söyledi.

Sanirim turkiyede ilki sezeryan oldumu ikinci e mutlaka sezeryan oluyo ama burda benim de bicok tanidigim var ilkini sezeryan yapipta ikinciyi nrmal yapan insallah bende normal dogum yaparim bu sefer:Saruboceq:

Canim aslinda daha iyi olmus cunki ben 5 haftalikken doktorum bakti ve keseyi bile göremedi bende hamile degilim sanirim diye uzulmustum ama 2 hafta sonra gittigimde hem keseyi hemde ufacik nokta seklinde bebegimi gördüm:ecrin_bebek:

Insallah sende 2 hafta sonra bebegini minicikte olsa görürsün canim rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu yasatsinn :Saruboceq:

inşallah canım inşallah ruh halim berbat bian evet ben hamilyim diyorum kendimi dinç hissettiğim anda heralde hamile değilim artık diyip üzülüyorum.. dua etmekten başka şanım yok hepimizi rabbim tamamına erdirsin sağlıkla huzurla

canım sakın kafana takma allahın izniyle göreceksin bebişini,ama sana bi tavsiyem eğer doktorun seni sinir ediyorsa yol yakınken değiştir derim...

kızlar peki bişe sormak istiyorum. mide bulantınız yada baş dönmeniz oluyomu.. bende hiç bişe yok arada bi midem ayaklanıyo sanki :)) bide sürekli uykum var sizde durumlar nasıl merak ettim daha önce kasığımda batmalar oluyodu şimdi onlarda bitti

hımmm göğüsleri unutmayım tabii onlar felaket şiştileruçlarına dokununca çok acıyoo damarlar çıkmış dün farkettim

göğüsler benimde maşallah aldı başını gidiyor :))ben 6 hafta 6 günlüğüm bugün itibariyle..benim herşeyim çok erken başladı,hatta 3,5 haftalıkta öğrendim hamile kaldığımı....eylülde karar verdim anne olmaya ekimde hamile kaldım :)))kusmalar beni mahvetti,psikolojik zannettim takii bebeğimin kalp atışını göresiye kadar...şimdi mide bulantılarım var ama en azından kusmuyorum şükür..onun haricinde pe bi problem yaşamıyorum...

Sanirim turkiyede ilki sezeryan oldumu ikinci e mutlaka sezeryan oluyo ama burda benim de bicok tanidigim var ilkini sezeryan yapipta ikinciyi nrmal yapan insallah bende normal dogum yaparim bu sefer:Saruboceq:

Maalesef ilki sezeryan olunca ikinciyi normal yaptırmıyolar, aslında ilk çocuğum 5 yaşında 5 yıl uzun bir zaman değil mi herşeyin normale dönmesi için... Sağlık olsun, sağlıkla doğuralım da....

slm kızlar ya çok tedirgin oluyorum durduk yerde acaba yaşıyormu acaba kalbi hala atıyormu gibi abuk sabuk şeyler geliyo aklıma geçici bi durummu bu normalmi acaba yoksa uzman birinden yardımmı alsam hiç huzurlu diilim

rahat ol biraz bence.bişeyler kötü gitseydi vücudun sinyal verirdi emin ol.

kızlar sağlık ocağını aradım hangi haftada kayıt olcam diye ben 8+1 oldum bugün.gelin kaydınızı yaptırın dedi.nüfus cüzdanı yapılan tahliller en son usg görüntüsünü istiyorlar ve evde yaşayanların nüfus cüzdanı fotokopisini getireceksin dediler birde daha önve tetanoz aşısı yapılmışsanız aşı kartınızı getirin ve sabah gelinki belki tahlil isteriz dediler.yani şimdiden sağlık ocağına kayıtlarımızı yaptıralım

slm canım...çok şaşırdım doğrusu bende geçen hafta dr.gittim hemen ulturasonla baktı bende 5haftalıktım ve kesemizi gördük.1hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışına bakalım dedi. bence dr.deyiştir canım en kısa zamandada dr.git keseyi göstersinler.

gerçi sağlık ocağındada ne yapcaklar bilmiyorum kadın doğum uzmanları bile yok onların nasıl neyi değerlendircekler bilmiyorum ama şu domuz gribi aşısı sağlık ocaklarına gelcek ve biliyorsunuz gebelerinki farklı bir aşı çok fazla yayılırsa yaptırmak zorunda kalırsak onlar yapıcaklar

canım 5 haftalıkken kese görünmeyebiliyormuş benimde görünmedi ve endişelendim de de gezdim küçük bi baloncuk görünüyor dediler ama bu kese olmayabilirde dediler bir hafta sonra tekrar baktılar o zaman göründü.kese görünmediği hafta yine başka bir hastaneye gittim ordada göremedi ve bhcg yaptı değerin yükseliyor endişe etme daha küçük olduğu için göremedik demekki dedi dr.yani bu konuda endişe etme kesin göremeyeceği ihtimali için bakmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…