2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

selam arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım..Çok şkür bende hamileyim.dün öğrendim beta hcg 212 yumurtlamışsın dedi yaklaşık 3 haftalık kadarmış..ama kendimi hamile gibi hissedemiyorum bi değişiklik yok.bide ultrasonla falanda bakmadı gözükmez dedi..şimdilik folik asit verdi başka bişi demedi 1 hafta sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi..normal mi bunlar?

Kızlar kahverengİ lekem var korkuyorum yaaaa

slm canim ben 11 haftalik hamileyim yaklasik 2 haftadan beri kahverengi leke geliyo bendede bende tedirginim doktorum bebegin iyi oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi.

Bol bol dinlen is yapma ayakta kalma canim ben öyle yapmaya calisiyorum.Dikkat ettim ne kadar cok ayakta kalirsam lekeler o kadar cok geliyo.Uzandigim ve yattigim zamanlarda ise hic leke gelmiyo.iNsallah biran önce gecer canim ikimizinde lekelenmesi.

Ben ayrica 6 haftaliktan bei bulanti ve kusma yasiyorum hamileligimin basindan bu yana hep sorunlar yasadim Artik insallh brnde rahat bi hamilelik gecirebilirim biran önce normale dönmek istiyorum ya nolurrrrrrrrrr Allahimmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kizlarrr bende bugün itibariyle 11+3 günlük hamileyim...ama bebisim bir hafta önden gidiyoo :):) hersey normal 3 gün önce türkiyede ikili test diyolar onu yaptilar.3 d ultrasyonda bebisimi gördüm..kipir kipirdi tam 45 dakika doktor ense kalinligini ölcebilmek icin ugrasti..bu test icin ufakmis ama hersey normal gözüküyo dedi...cok mutlu oldumm....gecen sene 10 haftalikken bi bebek kaybettim..onun icin cok endiseleniyorum bunada bisey olurmu diyeee...allah hayirlisini nasip etsin hepimizee...benide listeye eklemeyi unutmayinn:):):)

kızlar ya bnm gaz sancım çok oluyo inanlmaz dereede hemde bide kabzlık başladı çok rahatszmk bişi yapablr miyim????????? lütfen acil cvp vern lavaboya çıkmak istiyrm artık..

slm canım...aynı sorun bendede var gaz ve kabızlık çok fenayım yaa...
dr.bitki yada gaz çaylarını kesinlikle istemiyo. yani yapa bilcek pek bişey yok canım.
sadece kuru kayısı hergün yada komposto tükaticez dr.söyledi. gaz yapıcı besinlerden uzak durcaz...CADIARZU
kızlar ya bnm gaz sancım çok oluyo inanlmaz dereede hemde bide kabzlık başladı çok rahatszmk bişi yapablr miyim????????? lütfen acil cvp vern lavaboya çıkmak istiyrm artık..

selam kizlarrr bende bugün itibariyle 11+3 günlük hamileyim...ama bebisim bir hafta önden gidiyoo :):) hersey normal 3 gün önce türkiyede ikili test diyolar onu yaptilar.3 d ultrasyonda bebisimi gördüm..kipir kipirdi tam 45 dakika doktor ense kalinligini ölcebilmek icin ugrasti..bu test icin ufakmis ama hersey normal gözüküyo dedi...cok mutlu oldumm....gecen sene 10 haftalikken bi bebek kaybettim..onun icin cok endiseleniyorum bunada bisey olurmu diyeee...allah hayirlisini nasip etsin hepimizee...benide listeye eklemeyi unutmayinn:):):)
canım bende bidahaki ay renkli ultrasona giricem ense kalınlıgını ölçeceklermiş 3d dedigin omu ben zeka testi yaptırmıycam ilkindede yaptırmadım bi üç aylıkken bide altı yada beş aylıkken dedi galiba merak ettimde üç boyutluyada girecekmişim daha sonra dedi ama bilgi verirsen sevinirimkaydirigubbakcemile5

canım bende bidahaki ay renkli ultrasona giricem ense kalınlıgını ölçeceklermiş 3d dedigin omu ben zeka testi yaptırmıycam ilkindede yaptırmadım bi üç aylıkken bide altı yada beş aylıkken dedi galiba merak ettimde üç boyutluyada girecekmişim daha sonra dedi ama bilgi verirsen sevinirimkaydirigubbakcemile5

ben almanyada yasiyorum tam olarak yapilanin ne oldugunu bilmiyorum.sadece 3 d ultrasyonda bebege bakti.kolunu-bacagini hatta burnunu bile ölctü.ense kalinligina bakti.ben rahim agzindan ameliyatliyim.erken dogum riskim var.rahim agzi dikilecek.dikilmeden önce bakmalari gerekiyomus bebege.hersey yolunda gözüküyo dedi.ama tam sonuc veremiyolar.sadece down sendromu riski yada sakatlik riski varmi ona baktiklarini biliyorum.

kızlarr bende çok sinirlilik oluyor.patlayacak gibiyim.hamillikte olur mu?*

ilk hamileligimde bende de vardi doktor hormonlardan demisti..ama simdiki hamileligimde yok denecek kadar az.biraz sabirsiz oldum sadece..:):):) yanliz fazla sinirlenmemeye dikkat et bebek icin iyi degil.sakin olmaya calis.seni sinirlendiren neyse uzak durmaya calis.bebek cok etkileniyomus.huzursuz oluyomus.dogduktan sonra bile devam edebiliyomus.aynisini oglumda yasadim cünkü....

azize özele mi gittin.ben özel polikinliğe gidiyorum.doktor çok inceliyo.kanımı aldılar.şeker troid gibi daha bilmiyorum bunlara bakılcak

masal şimdi farkettim sende muğladaymışsın.ben orada yücelen de bir doktor buldum,birbirimize çok ısındık..orada doğum yapacağım nasipse.sen nereye gidiyorsun?

merhabalar listede bende varım. 11 haftalığım bende. biraz ani oldu bizimki. 1o haftalıkken öğrendik. malesef bide bitlisteyim. dolayısıyla özel doktor şansım yok. bu saydığınız testlerin hiçbirini yaptıramadım henüz. bide ben kızamıkçık aşısı olmustum. 2 3 ay hamile kalmamalısınız demişlerdi. ama olmadı:KK43: bi sorun olurmu? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

masal şimdi farkettim sende muğladaymışsın.ben orada yücelen de bir doktor buldum,birbirimize çok ısındık..orada doğum yapacağım nasipse.sen nereye gidiyorsun?

canım ben muğlada oturmuyorum.ilçesinde oturuyorum.özel bir polikinliğe gidiyorum.hastaneye gitmiyorum.doktorum özel.ama çok inceliyor.bazen moral bozuyor.ama iyi bir doktor diyolar.sen kaç haftalıksın

bildiğim kadarıyla evt küçük yerlerde öyle (ablam ebe hemşire) ama ist nasıl bilmiyorum. ebelerin belli bir kaç kişisi olur onları takip eder gerekli tüm takiplerini yapar

burada da ana sağlık ocakları var. aynı işlevi görüyor diye biliyorum. pazartesi bi arayıp sorayım

selam arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım..Çok şkür bende hamileyim.dün öğrendim beta hcg 212 yumurtlamışsın dedi yaklaşık 3 haftalık kadarmış..ama kendimi hamile gibi hissedemiyorum bi değişiklik yok.bide ultrasonla falanda bakmadı gözükmez dedi..şimdilik folik asit verdi başka bişi demedi 1 hafta sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi..normal mi bunlar?

tebrik ederim canım..
henüz çok erken ben 5 haftalık kadarken gittiğimde ne test yaptı ne de ilaç verdi... 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım o zman bakıcaz testlerine dedi...ama folik asit almanın çok yararlı olduğunu ben de okumuştum..

slm canım...aynı sorun bendede var gaz ve kabızlık çok fenayım yaa...
dr.bitki yada gaz çaylarını kesinlikle istemiyo. yani yapa bilcek pek bişey yok canım.
sadece kuru kayısı hergün yada komposto tükaticez dr.söyledi. gaz yapıcı besinlerden uzak durcaz...CADIARZU

ayyy evet cnm ya kuru kayısı çok iyi geliyo öğlen yedim bikaçtane rahatlattı valla.. daha ne kdr sürcek böle biliyomusn?? çekilcek gibi diil çnkü yaa-tatlicadiarzu-

canım ben de çok çektim ki hala çekiyorum..
fazlaya kaçmadan (tiksinmemen adına) kayısı suyu ve salataya zeytin yağı dök. zeytin yağı özellikle çok rahatlatıyor...
eğer durumun vahimse ve için alırsa bi yemek kaşığı zeytinyağı iç 10 dk sonra 1 bardak ılık su iç.
ben böyle yapıyorum.

kızlarr bende çok sinirlilik oluyor.patlayacak gibiyim.hamillikte olur mu?*

valla bende de oluyor... sinirime hakim olmaya çalışmaktan kurdaşen döktüm hatta:kızgın:
eşime eziyet ediyorum istemeden çünkü...
hormon dengesizliği beni de dengesiz yaptı...:bbo:

canım ben ilkokul öğretmeniyim 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıktı ulturasonda.biraz buna moralim bozuk hangini diyim bilmiyorum.

ilahi ne var bunda can sıkıcak.. benimki de öyle.
maya geç tutmuş canım yapçak bişi de anormal bişi de yokkaydirigubbakcemile3

canım ben de çok çektim ki hala çekiyorum..
fazlaya kaçmadan (tiksinmemen adına) kayısı suyu ve salataya zeytin yağı dök. zeytin yağı özellikle çok rahatlatıyor...
eğer durumun vahimse ve için alırsa bi yemek kaşığı zeytinyağı iç 10 dk sonra 1 bardak ılık su iç.
ben böyle yapıyorum.

cnm çok saoş yaaa denicem mutlaka bnde çok çekiyorm çnkü inşallah fazla sürmez yaaa

X