2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

bişey sormak istiyorum kızlar.. şimdi sağlık ocaklarına kayıt yaptırdığımızda hamilelik takibini sağlık ocağı mı yapıyor?

iyi akşamlar kıslar, ben de haziran annesi olacağım inşallah. tahmini doğum tarihi 30 haziran...

slm sanırım bende temmuz başı doğum yapacam inş bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.

ben 6 haftalikken gittim doktora henuz erken dedi, keseyi gormeye iki hafta sonrasina gun verdi. gorunmezse moralin bozulur en iyisi bekleyip tam gormek dedi, bende hak verdim. turkiyede cok cabuk bakiliyor bu islere, sonrada ben 5 haftalikken gordum diyoruz o haftada goremeyenler stres oluyor bu sefer bende sorunmu var diye. en iyisi biraz bekleypi keseyide kalp atislarinida gorup duymak, biraz sabir diyorum. her hamilelik bambaska cunku.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün bulantılarınız başladımı bende hala tık yok 5+1 olduk bugün

slm kızlar
benide ekleyin. şu an 6+4 teyim. allah kısmet ederse 14 temmuz gibi bebişim olacak

ayın 12 sinde keseyi gördük daha erken dedi doktor ama
az önce yanlış yazmışım 5+4 olacak.
değerim yüksek olduğu için karndan muayene ile göründü adet olacağım gün 3800 lerdeydi değerim 2 gün sonra 8000 leri geçmişti.
ayın 26 sında allah kısmet ederse kalp atışını duyucaz. çok tedirginim daha önce tüp bebekle 5 haftalık kimyasal geblik yaşadım. şimdi ise allahın mucizesiyle doğal yoldan hamileyim
allah herkesin gönlüne göre veriri inşallah

kimse yok galiba bende şu ana kadar pek bir belirti yok sadece zaman zaman kasıklarıma sancı vuruyor bıçak saplamır gibi arasırada şiddetli başağrısı
sizde ne gibi belirtiler var.

bişey sormak istiyorum kızlar.. şimdi sağlık ocaklarına kayıt yaptırdığımızda hamilelik takibini sağlık ocağı mı yapıyor?

bildiğim kadarıyla evt küçük yerlerde öyle (ablam ebe hemşire) ama ist nasıl bilmiyorum. ebelerin belli bir kaç kişisi olur onları takip eder gerekli tüm takiplerini yapar

hiç korkma canım bendede vardı 2gündür yok çok şükür benimde açık kırmızıydı 5gün sürdü düşük yapcam sandım. dr.gittim hap verdi yerleşme lekeleri ve kanamaları olabilir dedi. sen dr. gittinmi canım?
Kızlar kahverengİ lekem var korkuyorum yaaaa

meraba bende hamişim 7+2 haftalık
iki kızım var işallah bu erkek olur çok istiyorum.temmuz başında doğum yapıcam.
birde göğüs uçlarımda pütürlükler oluştu sizlerdede oldumu acaba ?

hoşgeldin kumru...hayırlı olsun canım.
bende 6 haftalık hamileyim...
meraba bende hamişim 7+2 haftalık
iki kızım var işallah bu erkek olur çok istiyorum.temmuz başında doğum yapıcam.
birde göğüs uçlarımda pütürlükler oluştu sizlerdede oldumu acaba ?

bugün doktordaydım arkadaşlar kasık ağrımı sordum...doktor vucudun dinlenmen gerektiğini söylüyor dedi..bana göre değil ama ne yapalım yatarak bu zamanı geçireceğim artık.

X