Kızlar kahverengİ lekem var korkuyorum yaaaa
kızlar ya bnm gaz sancım çok oluyo inanlmaz dereede hemde bide kabzlık başladı çok rahatszmk bişi yapablr miyim????????? lütfen acil cvp vern lavaboya çıkmak istiyrm artık..
canım bende bidahaki ay renkli ultrasona giricem ense kalınlıgını ölçeceklermiş 3d dedigin omu ben zeka testi yaptırmıycam ilkindede yaptırmadım bi üç aylıkken bide altı yada beş aylıkken dedi galiba merak ettimde üç boyutluyada girecekmişim daha sonra dedi ama bilgi verirsen sevinirimkaydirigubbakcemile5selam kizlarrr bende bugün itibariyle 11+3 günlük hamileyim...ama bebisim bir hafta önden gidiyoo :):) hersey normal 3 gün önce türkiyede ikili test diyolar onu yaptilar.3 d ultrasyonda bebisimi gördüm..kipir kipirdi tam 45 dakika doktor ense kalinligini ölcebilmek icin ugrasti..bu test icin ufakmis ama hersey normal gözüküyo dedi...cok mutlu oldumm....gecen sene 10 haftalikken bi bebek kaybettim..onun icin cok endiseleniyorum bunada bisey olurmu diyeee...allah hayirlisini nasip etsin hepimizee...benide listeye eklemeyi unutmayinn:):):)
canım bende bidahaki ay renkli ultrasona giricem ense kalınlıgını ölçeceklermiş 3d dedigin omu ben zeka testi yaptırmıycam ilkindede yaptırmadım bi üç aylıkken bide altı yada beş aylıkken dedi galiba merak ettimde üç boyutluyada girecekmişim daha sonra dedi ama bilgi verirsen sevinirimkaydirigubbakcemile5
kızlarr bende çok sinirlilik oluyor.patlayacak gibiyim.hamillikte olur mu?*
azize özele mi gittin.ben özel polikinliğe gidiyorum.doktor çok inceliyo.kanımı aldılar.şeker troid gibi daha bilmiyorum bunlara bakılcak
masal şimdi farkettim sende muğladaymışsın.ben orada yücelen de bir doktor buldum,birbirimize çok ısındık..orada doğum yapacağım nasipse.sen nereye gidiyorsun?
bildiğim kadarıyla evt küçük yerlerde öyle (ablam ebe hemşire) ama ist nasıl bilmiyorum. ebelerin belli bir kaç kişisi olur onları takip eder gerekli tüm takiplerini yapar
selam arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım..Çok şkür bende hamileyim.dün öğrendim beta hcg 212 yumurtlamışsın dedi yaklaşık 3 haftalık kadarmış..ama kendimi hamile gibi hissedemiyorum bi değişiklik yok.bide ultrasonla falanda bakmadı gözükmez dedi..şimdilik folik asit verdi başka bişi demedi 1 hafta sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi..normal mi bunlar?
slm canım...aynı sorun bendede var gaz ve kabızlık çok fenayım yaa...
dr.bitki yada gaz çaylarını kesinlikle istemiyo. yani yapa bilcek pek bişey yok canım.
sadece kuru kayısı hergün yada komposto tükaticez dr.söyledi. gaz yapıcı besinlerden uzak durcaz...CADIARZU
kızlar ya bnm gaz sancım çok oluyo inanlmaz dereede hemde bide kabzlık başladı çok rahatszmk bişi yapablr miyim????????? lütfen acil cvp vern lavaboya çıkmak istiyrm artık..
kızlarr bende çok sinirlilik oluyor.patlayacak gibiyim.hamillikte olur mu?*
canım ben ilkokul öğretmeniyim 5 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık çıktı ulturasonda.biraz buna moralim bozuk hangini diyim bilmiyorum.
canım ben de çok çektim ki hala çekiyorum..
fazlaya kaçmadan (tiksinmemen adına) kayısı suyu ve salataya zeytin yağı dök. zeytin yağı özellikle çok rahatlatıyor...
eğer durumun vahimse ve için alırsa bi yemek kaşığı zeytinyağı iç 10 dk sonra 1 bardak ılık su iç.
ben böyle yapıyorum.