sılacım ben 11. haftadayım...önce aşırı kanama oldu sonra kahverengi akıntı olmaya başladı...içerde az da olsa kanama devam ediyor diyor dr..o kan birikiyor ve eski kan olarak koyu renkli akıyor dedi..eski kan olduğu için drlar pek önemsemiyor..ama önlem olarak istirahat veriyolar...ne zaman biter belli değil...dr da 3 ayı bitirince risk azalacak diyor...bekliyoruz yani...
sana dr bişey yok diyorsa daha önceden kanaman olmuş ve bitmiştir..biriken kanlar geliyodur..şimdi kanama devam etse dr görürdü zaten..demekkiproblem atlatılmış...
geçmişolsun....
Benim hic taze kanamam olmadi hep kahverengi akinti seklinde geldi gunde 2-3 defa azicik camasirimi kirletecek sekilde geliyor.Insallah gecer biter artik ikimizinde.
Canim seninle sadece 2 gun var aramizda ne guzel belkide ayni zamanda alicaz bebeklerimizi kucagimiza.Ikimizinde 1 hafta sonra 3 ayimiz doluyor canim insallah ondan sonra daha rahat olucak icimiz.Sanada cok gecmis olsun canim.Artik bundan sonra bun topikte birbirimizin hep takipcisi olalim canim.Senin peki bulantin veya kusman yokmu hic birde bende o sorun var dogru durust bisey yiyemiyorum yesemde midemde durmuyor ne yesem cikariyorum :bbo:
mrb kızlar bende haziran 3-4 dogumum var ... ben kafama cok takıyorum nasıl olacak die... benim bulantım kusmam genelde aksamları oluyor... genelde dinleniyorum ...tam 11 haftayım .. nazar degmeyeyim eşim cok yardımcı oluyor duyarsız davrananlardan veya hamilesin dayanacan diyip cekinenlerden değil cok şükür.... Allah hepimize saglıklı bi bebek almayı nasip etsin kucagımıza ....
Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. İlki sezeryan :S
azizecim nasılsın biraz toparlanabildin mi
sağol canım bugün iyiyim hiç lekeler olmadı allahıma şükürler olsun.
sen nasılsın tatlım?
Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. İlki sezeryan :S