2010 haziran ve temmuz aylarında doğum yapacak arkadaşlar,gelin beraber ilerleyelim.

sılacım ben 11. haftadayım...önce aşırı kanama oldu sonra kahverengi akıntı olmaya başladı...içerde az da olsa kanama devam ediyor diyor dr..o kan birikiyor ve eski kan olarak koyu renkli akıyor dedi..eski kan olduğu için drlar pek önemsemiyor..ama önlem olarak istirahat veriyolar...ne zaman biter belli değil...dr da 3 ayı bitirince risk azalacak diyor...bekliyoruz yani...
sana dr bişey yok diyorsa daha önceden kanaman olmuş ve bitmiştir..biriken kanlar geliyodur..şimdi kanama devam etse dr görürdü zaten..demekkiproblem atlatılmış...
geçmişolsun....

kızlar arada kasıkarıma sancıda giriyo.ve canım yanıyor.bunun olması normal mi??

Benim hic taze kanamam olmadi hep kahverengi akinti seklinde geldi gunde 2-3 defa azicik camasirimi kirletecek sekilde geliyor.Insallah gecer biter artik ikimizinde.

Canim seninle sadece 2 gun var aramizda ne guzel belkide ayni zamanda alicaz bebeklerimizi kucagimiza.Ikimizinde 1 hafta sonra 3 ayimiz doluyor canim insallah ondan sonra daha rahat olucak icimiz.Sanada cok gecmis olsun canim.Artik bundan sonra bun topikte birbirimizin hep takipcisi olalim canim.Senin peki bulantin veya kusman yokmu hic birde bende o sorun var dogru durust bisey yiyemiyorum yesemde midemde durmuyor ne yesem cikariyorum :bbo:

masalcım çok normal.. benim hala arada kasıklarım ağrıyor hatta bacağıma doğru çekilme oluyor..
5. haftadan sonra fln seyrekleşiyor o ağrı..
bişi olmaz normal

Banada sanki hiç günler geçmiyo şu ilk 3 ayı bi atlatsaydık gerçekten off yaz gelirmi ya bu kış bitermi acaba eşimde diyoki keşke 3 ayda çıksa hemen 9 ay ne kadar uzun diyo aman dedm sus sağlıklı sıhhatli olsunda miniğim benim varsın geç gelsin biz bekliycez babasıyla heycanla onu

ahh ahh biz de öyle valla..
kedi gibi 3 ayda doğursam keseke dedim ben de geçenlerde :)))
bence de gelsinler de sağlıkla.. biz de hamileliğin tadını cıkaralım

Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. ılki sezeryan :S

mrb kızlar bende haziran 3-4 dogumum var ... ben kafama cok takıyorum nasıl olacak die... benim bulantım kusmam genelde aksamları oluyor... genelde dinleniyorum ...tam 11 haftayım .. nazar degmeyeyim eşim cok yardımcı oluyor duyarsız davrananlardan veya hamilesin dayanacan diyip cekinenlerden değil cok şükür.... Allah hepimize saglıklı bi bebek almayı nasip etsin kucagımıza ....

canım bendede aynı sorun var 4 5 gündür kahverengi akıntım var halada tam anlamıyla geçmedi öyle çok fazla değil ama mutlak abir iki damla geliyor. bende 7 haftalığım doktor banada iğne ve ilaç verdi onları kullanıyorum am atam anlamıyla geçmedi bende sabırsızlıkla bekliyorum tam anlamıyla geçmesini...

hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı olsun.a.s.

slm canım.hoşgeldin...evet çok kalabalığız maaşallah
bende haziran sonu kısmetse mecburen sezeryan olcam bu 2.olcak.
a.s.
Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. İlki sezeryan :S

günaydın kızlar... dün hastaneye gittim... fakat muayne etmedi sadece kan testi yaptı değerim 10.000 çıktı sat a göre 5 haftalığım 2 hafta sonra çağırdı.. bende anlamadım dedim keseyi görebiliriz heralde muayne edemezmisiniz hayır gerek yok dedi değerin çok güzel 2 hafta sonra bakalım dedi

Ne kadar kalabalıkmışız? :) Ben de sezeryan olacağından haziran sonu olacak galiba, normal olabilseydi 2 temmuz görünüyordu ama maalesef. İlki sezeryan :S

neden sezeryan canım bana doktor doğum tarihini felan söylemedi daha hiç o konulara girmedik bile zaten değiştiricem ilgisiz geldi bana. Off inşallah normal doğururum ya bende hiç istemiyorum sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…