slm canımm...eklerim tabi kızzzzzzzzz:lepi:
canım ya tam anlamıyla geçmedi yani çok fazla olmasada ayakta olduğum zamanlar bi kaç damla şeklinde devam ediyor...
dün akşam ilk doktor kontrolümüze gittik çok şükür herşey yolunda. Kesemizi gördük Allaha şükür Fazla hareket yok dedi bana özellikle 4.aya kadar hepimizin çok dikkat etmesi gereken en önemli konu buymuş. Birde bayram üstü temizlik felan sakın dedi. Beslenmeden çok çok daha önem vermeniz gereken bir konu dedi. İki hafta sonra tekrar çağırdı. Kalp atışları için herhalde Çok sevdim doktorumu sağolsun çok anlayışlı ve sevecen çıktı. Ne sorduysam sabırla ve güleryüzle cevapladı çok pozitif bii inşallah hep böyle devam ederiz.
ay ne güzel ya.. ilgili alakalı bir doktor bulmuşsun...
ben de 3 gündür bayram temizliğine başlicam inşallah...ama bu 3 günde üstün efor sarfederek plan yaptım kaydirigubbakcemile3
bi gün süpürürüm, ertesi gün silerim, sonraki gün toz alırım tamaaaam yeter o kadar cam mam silemem valla... perdeleri de yıkamak istiyorum ama haftaya inşallah... :hulya:
bi yemek yapıyorum valla benimki hiç alışık değil bu duruma garibim de afalladı noluyo benim hatuna diye :tomato:
mrb kızlarr bnd yeni hamişimm
allah nasib ederse inş temmuz başı gibi görünüyo doğumum.. bnide eklersenz sevinirm:CüvCüv:
azizeciğim ne zaman açtın topici :ecrin_bebek: tesadüfen gördüm çok iyi düşünmüşs,ün beni de yazarmızın listeye canım 29 Haziran doğum tarihi
ay ne güzel sen büyütmüşsün...bebiş olunca oda ilgilenir,yardımcı olur biraz sana.ben seneye ne yapacağım bilmiyorum.benim büyükte daha bebek ki!
askkizi hoşgeldin..
umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
sen nasılsın canım?opuyorumnanaktan
Slm merhaba bende araniza katildim benimde dogum tarihi 04 Haziran Bebegimin.Suan 10+6 haftalik hamileyim.Hamileligimi 5 haftalikken ögrendim ve 6 haftadan bu yana siddetli kusma ve bulanti yasiyorum.Ayrica son 1 haftadirda kahverengi akinti geliyor.Doktora gittim ama doktor herseyin yolunda oldugunu bebegin de iyi oldugunu söyluyor.Hergun kahverengi akintim devam ediyor ve ben endiseleniyorum.
Kahverengi akintisi olan veya daha önce basindan gecmis olan varsa lutfen bu konuda bilgi verirse cok sevinirim.Herkese rabbim saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insallah tabi banada :ecrin_bebek:
birisi beni mi sordu??????burdayımmmmm
ben 1 aydır kahverengi akıntıyla kardeş kardeş yaşıyorum.......kahverengi eski kanmış.....benim kanamam hala devam ediyor içerde..okan birikiyor eskiyip akıyormuş.....dua edip yatıyorumsadece ihtiyaçlar için kalkıyorum.....
sende dinlen....